Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Schimbat discuri frana Feroza

bogdan.baron

Postări Recomandate

Salut!

M-am apucat azi sa imi schimb placutele si discurile pe fata la Feroza. In trecut am mai schimbat doar la Jimny, si fiind foarte usor, am zis ca si la Feroza e la fel, insa am intampinat o problema: pentru a schimba discul trebuie dat jos si MRL-ul.

Am cautat in manual insa nu apare nimic pentru schimbul discurilor, ci doar a placutelor, iar pe youtube am gasit doar pentru MRL-urile manuale, nu si automate cum am eu, astfel ca nu stiu daca sa desfac in continuare sau nu, sa nu stric ceva pe acolo...

A mai schimbat cineva discurile, stie cum se face? Voi intampina ceva probleme? Sau mai bine trag o fuga pana la un mecanic?

Numai bine

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Schimbat discuri frana Feroza

Eu nu am schimbat inca, dificultati ai putea intampina la demontarea mrl-urilor pierzi vreo siguranta sau nu mai sti sa le pui la loc.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Salut!

M-am apucat azi sa imi schimb placutele si discurile pe fata la Feroza. In trecut am mai schimbat doar la Jimny, si fiind foarte usor, am zis ca si la Feroza e la fel, insa am intampinat o problema: pentru a schimba discul trebuie dat jos si MRL-ul.

Am cautat in manual insa nu apare nimic pentru schimbul discurilor, ci doar a placutelor, iar pe youtube am gasit doar pentru MRL-urile manuale, nu si automate cum am eu, astfel ca nu stiu daca sa desfac in continuare sau nu, sa nu stric ceva pe acolo...

A mai schimbat cineva discurile, stie cum se face? Voi intampina ceva probleme? Sau mai bine trag o fuga pana la un mecanic?

Numai bine

Salutare,

In manualul de reparatie gasesti pdf-ul cu denumirea F300-FS-Front_Axle_and_Suspension aici gasesti toate informatiile necesare inlocuirii discului de frana, inclusiv demontarea MLR-ului automat.

Din pacate este prea mare fisierul si nu pot sa-l atasez.

Spor la treaba :wink:

Editat de Astral

Silviu Grigore

Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink:

E-mail: grigsilviu@gmail.com

Link spre comentariu

Mersi Silviu,

Eu am cautat doar la sectiunea pentru frane si nu am gasit nimic acolo. Pana la urma am dus-o la mecanic. Am incercat eu sa desfac dar din cauza varstei masinii si a unei chei pneumatice m-am oprit la cateva suruburi blocate. Oricum, mi-a povestit mecanicul toata operatiunea si era destul de complicat pentru mine, un incepator in mecanica.

Numai bine

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare