bogdan.baron Postat Decembrie 2, 2015 Partajează Postat Decembrie 2, 2015 Salut! M-am apucat azi sa imi schimb placutele si discurile pe fata la Feroza. In trecut am mai schimbat doar la Jimny, si fiind foarte usor, am zis ca si la Feroza e la fel, insa am intampinat o problema: pentru a schimba discul trebuie dat jos si MRL-ul. Am cautat in manual insa nu apare nimic pentru schimbul discurilor, ci doar a placutelor, iar pe youtube am gasit doar pentru MRL-urile manuale, nu si automate cum am eu, astfel ca nu stiu daca sa desfac in continuare sau nu, sa nu stric ceva pe acolo... A mai schimbat cineva discurile, stie cum se face? Voi intampina ceva probleme? Sau mai bine trag o fuga pana la un mecanic? Numai bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Decembrie 4, 2015 Partajează Postat Decembrie 4, 2015 Re: Schimbat discuri frana Feroza Eu nu am schimbat inca, dificultati ai putea intampina la demontarea mrl-urilor pierzi vreo siguranta sau nu mai sti sa le pui la loc. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Decembrie 4, 2015 Partajează Postat Decembrie 4, 2015 (editat) Re: Schimbat discuri frana Feroza Salut! M-am apucat azi sa imi schimb placutele si discurile pe fata la Feroza. In trecut am mai schimbat doar la Jimny, si fiind foarte usor, am zis ca si la Feroza e la fel, insa am intampinat o problema: pentru a schimba discul trebuie dat jos si MRL-ul. Am cautat in manual insa nu apare nimic pentru schimbul discurilor, ci doar a placutelor, iar pe youtube am gasit doar pentru MRL-urile manuale, nu si automate cum am eu, astfel ca nu stiu daca sa desfac in continuare sau nu, sa nu stric ceva pe acolo... A mai schimbat cineva discurile, stie cum se face? Voi intampina ceva probleme? Sau mai bine trag o fuga pana la un mecanic? Numai bine Salutare, In manualul de reparatie gasesti pdf-ul cu denumirea F300-FS-Front_Axle_and_Suspension aici gasesti toate informatiile necesare inlocuirii discului de frana, inclusiv demontarea MLR-ului automat. Din pacate este prea mare fisierul si nu pot sa-l atasez. Spor la treaba :wink: Editat Decembrie 4, 2015 de Astral Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.baron Postat Decembrie 6, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Re: Schimbat discuri frana Feroza Mersi Silviu, Eu am cautat doar la sectiunea pentru frane si nu am gasit nimic acolo. Pana la urma am dus-o la mecanic. Am incercat eu sa desfac dar din cauza varstei masinii si a unei chei pneumatice m-am oprit la cateva suruburi blocate. Oricum, mi-a povestit mecanicul toata operatiunea si era destul de complicat pentru mine, un incepator in mecanica. Numai bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate