cipilikaY60 Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 (edited) Cu ajutorul lui Dumnezeu am reusit si eu anul asta sa imi fac un plug dezapezire pentru nissan patrol y60 1993 actionat de troliu. plugul l-am facut la un baiat foarte priceput de prin pitesti. Edited December 7, 2015 by Astral Link to comment Share on other sites More sharing options...
cos Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 Re: plug deSzapezire pentru nissan patrol y60 1993 Domnu' pune-i la capete cate o patina sau cate o roata ... cel putin , altfel sifonezi lama destul de repede ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vortex Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 Re: plug deSzapezire pentru nissan patrol y60 1993 foarte misto ! fanioanele fac toti banii ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
timberland0910 Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 (edited) Re: plug deSzapezire pentru nissan patrol y60 1993 Cu ajutorul lui Dumnezeu am reusit si eu anul asta sa imi fac un plug dezapezire pentru nissan patrol y60 1993 actionat de troliu. plugul l-am facut la un baiat foarte priceput de prin pitesti. [ATTACH=CONFIG]253937[/ATTACH] daca te rog , poti face niste poze mai detaliate? la sistemul de prindere pe sasiu , ceva dimensiuni lungime , latime a lamei , ca si eu tare vreau sa imi fac una ...a si un mic sfat daca permiti eu zic ca ar ajuta o platbanda in fata peste cauciucul de jos , (deci sa fie cauciucul prins intre lama si platbanda) asa am vazut la o lama profi , rau nu face Edited December 7, 2015 by Astral Natural Disaster Response Operations Link to comment Share on other sites More sharing options...
delwind Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 Re: plug deSzapezire pentru nissan patrol y60 1993 Foarte frumos. Asteptam mai multe detalii, mai ales dupa ce o sa faci primele teste in zapada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts