cipilikaY60 Postat Decembrie 7, 2015 Partajează Postat Decembrie 7, 2015 (editat) Cu ajutorul lui Dumnezeu am reusit si eu anul asta sa imi fac un plug dezapezire pentru nissan patrol y60 1993 actionat de troliu. plugul l-am facut la un baiat foarte priceput de prin pitesti. Editat Decembrie 7, 2015 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Decembrie 7, 2015 Partajează Postat Decembrie 7, 2015 Re: plug deSzapezire pentru nissan patrol y60 1993 Domnu' pune-i la capete cate o patina sau cate o roata ... cel putin , altfel sifonezi lama destul de repede ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vortex Postat Decembrie 7, 2015 Partajează Postat Decembrie 7, 2015 Re: plug deSzapezire pentru nissan patrol y60 1993 foarte misto ! fanioanele fac toti banii ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Decembrie 7, 2015 Partajează Postat Decembrie 7, 2015 (editat) Re: plug deSzapezire pentru nissan patrol y60 1993 Cu ajutorul lui Dumnezeu am reusit si eu anul asta sa imi fac un plug dezapezire pentru nissan patrol y60 1993 actionat de troliu. plugul l-am facut la un baiat foarte priceput de prin pitesti. [ATTACH=CONFIG]253937[/ATTACH] daca te rog , poti face niste poze mai detaliate? la sistemul de prindere pe sasiu , ceva dimensiuni lungime , latime a lamei , ca si eu tare vreau sa imi fac una ...a si un mic sfat daca permiti eu zic ca ar ajuta o platbanda in fata peste cauciucul de jos , (deci sa fie cauciucul prins intre lama si platbanda) asa am vazut la o lama profi , rau nu face Editat Decembrie 7, 2015 de Astral Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
delwind Postat Decembrie 7, 2015 Partajează Postat Decembrie 7, 2015 Re: plug deSzapezire pentru nissan patrol y60 1993 Foarte frumos. Asteptam mai multe detalii, mai ales dupa ce o sa faci primele teste in zapada Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate