Bubba Postat Decembrie 8, 2015 Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Buna seara dragi colegi, Am un Freelander Td4 din 2004 automat, si de ceva vreme, ( nu am mai condus eu masina de aprox 1 an), in momentul in care franez sa opresc masina, se aude un zgomot puternic de sub masina ...si la fel in momentul in care eliberez frana pentru a pleca de pe loc ..( se aude cum ar freca doua metale ..) Ce parere aveti? Ce ar putea fi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Decembrie 8, 2015 Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Re: Probleme la franare se aude din față sau din spate?... http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bubba Postat Decembrie 8, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Re: Probleme la franare Greu de spus ..pare sa se auda din fata ..dar azi cand am schimbat anvelopele ...si eram cu geamurile deschise ..parea ca se aude din spate...sa fie oare suportii de la diferential? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiK Postat Decembrie 8, 2015 Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Re: Probleme la franare Am invatat de la un coleg de pe forum ca e usor sa verifici daca e din fata sau din spate tragand frana de mana, daca atunci cand o tragi se aude zgomotul atunci e din spate, daca nu, e din fata. Nu stiu acum daca asta s-ar aplica si la masina ta, este posibil ca daca ai discuri in spate si nu tamburi sa nu aiba efect, sau daca ai frana de mana pe cardan la fel dar incearca, poate descoperi. Numai bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bubba Postat Decembrie 8, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Re: Probleme la franare Masina are tamburi pe spate ..daca masina nu pleaca de pe loc ..nu se aude ...dar o sa mai incerc si asta . multumesc de sfat! M-am gandit si la calitatea sabotilor/placutelor de frana ...pot face asa urat ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Decembrie 8, 2015 Partajează Postat Decembrie 8, 2015 (editat) Re: Probleme la franare @Kedu58, frana de mana este pe tamburi. @Bubba, du-o in service si verifica suportii diferentialului si franele, mai ales spatele. M-am gandit si la calitatea sabotilor/placutelor de frana ...pot face asa urat ? Doar daca sunt foarte uzati sau schimbati cu unii after market. In mod normal nu ridica probleme pana in 300000 km, utilizare normala/decenta. Editat Decembrie 8, 2015 de DKW Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bubba Postat Decembrie 8, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Re: Probleme la franare Cum se pot verifica suportii de la diferential ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Decembrie 8, 2015 Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Re: Probleme la franare daca poti sa misti diferentialul cu mana poti sa arunci tampoanele, cel central cedeaza primul. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bubba Postat Decembrie 8, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2015 Re: Probleme la franare Asa fac maine ma duc cu ea la elevator ..si verific si sabotii. Placutele le-am vazut azi la vulcanizare si pareau ok .. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bubba Postat Decembrie 12, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2015 Re: Probleme la franare Cred ca am descoperit problema...placutele de frana ( calitate OM . :wink: ) Am desfacut toate rotile ...am miscat de diferential ...si nimic! la sfatul unui priceput din servis, am incercat sa franez mai violent pe finalul franarii ..si surpriza ...nu se mai aude ..la fel pentru plecarea de pe loc ...sa ridic piciorul mai repede de pe frana . Asa ca nu-mi ramane decat sa mai trag pe ea asa si eventula sa-mi comand alte placute/saboti de frana . Va multumesc pentru ajutor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate