Vizitator vromeo Postat Septembrie 21, 2008 Partajează Postat Septembrie 21, 2008 Va salut! Numele meu este Vaetus Romeo, sunt proaspat posesor de cont pe acest forum si detin un jeep grand cherokee din '96 cu motorul de 5,2 litri, gold edition. Ma uit cu drag la masinile voastre in trafic (ca probabil ale voastre sunt) si sper sa am si un o astfel de minunatie in curand. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Septembrie 21, 2008 Partajează Postat Septembrie 21, 2008 Re: Salutari Bun venit ! Te rog sa iti completezi "Locatia" la Profile ... sa stim la care masini te uiti tu in trafic :ha: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Septembrie 22, 2008 Partajează Postat Septembrie 22, 2008 Re: Salutari :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat Septembrie 22, 2008 Partajează Postat Septembrie 22, 2008 Re: Salutari Bun venit!! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Septembrie 22, 2008 Partajează Postat Septembrie 22, 2008 Re: Salutari Bun venit ! :h5 :grin: :grin: :grin: http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Septembrie 22, 2008 Partajează Postat Septembrie 22, 2008 Re: Salutari Bine ai venit !... :grin: :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulbratu Postat Septembrie 22, 2008 Partajează Postat Septembrie 22, 2008 Re: Salutari :W interesanta motorizare s-ar putea sa ai nevoie de o turbina daca iesi pe teren :grin: BAFTA! It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there! Auto: TOYOTA 4Runner Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vromeo Postat Septembrie 22, 2008 Partajează Postat Septembrie 22, 2008 Re: Salutari Nu prea cred ca o sa ies cu ea asa la off-road. Mai trebuie muncit la ea. Singurele ocazii in care pot sa spun ca am facut off-road au fost cand faceam curse cu tractoarele pe aratura (de mentionat ca s-a comportat exemplabil) si asta iarna niste "drift"-uri la un gratar intre craciun si revelion pe zapada inghetata. Insa daca reusesc sa ii schimb motorul, discutam altfel :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vromeo Postat Septembrie 23, 2008 Partajează Postat Septembrie 23, 2008 Re: Salutari Nu e frumos si imi cer scuze pt asta, dar poate aici imi raspunde cineva :D Vreau sa imi schimb si eu motorul, stie cineva un garaj in zona bucurestiului unde pot face asta ? Va multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate