bogdankiki Postat Decembrie 9, 2015 Partajează Postat Decembrie 9, 2015 Sal. Daca ma poate ajuta cineva cu o informatie despre motorul de pe Jaguar 2,7 diesel AJD. Daca a montat vreo unul acest motor pe Discovery 3 sau RR Sport ? In mare motorul este acelasi AJD-ul este Biturbo , dar nu e problema ca se pune galeria de evacuare de pe motorul vechi de la Disco 3 , injectoare, chiuloase , etc sunt la fel , dar nu stiu daca prinderea la cutie si pe sasiu e aceeasi. Stiu sigur ca motoarele de pe Citroen/Peugeot nu se potrivesc la prinderi , in rest piesele sunt aceleasi. Intentionez sa schimb motorul de pe masina mea sau sa mut toate ansamblele de pe altul pe al meu ( mai putin blocul motor), dar prefer sa schimb motorul cu totul ca ies mai ieftin si mai sigur. Mi-as dori sa pun acelasi motor 276DT , se ridica pretul destul de mult (3000-4000 euro un 276DT , iar un AJD e vreo 1500-2000 euro) Ms anticipat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Decembrie 9, 2015 Partajează Postat Decembrie 9, 2015 Re: Motor Jaguar 2,7 d pe Disco 3 ? Pe langa problemele tehnice inevitabile, ar fi bine sa te gandesti si la problemele cu omologarea motorului pe masina. Cu un motor neomologat, (netrecut in CIV), esti ca o pusculita ambulanta pentru orice garcea care te opreste. It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Decembrie 9, 2015 Partajează Postat Decembrie 9, 2015 Re: Motor Jaguar 2,7 d pe Disco 3 ? Salut. Din cate cunosc nici unul dintre colegii de pe forum nu a facut aceasta operatiune. Stiu ca motoarele de 2.7 montate pe Discovery 3/4 si Range Rover Sport au o singura turbina si nu doua, precum cel de pe jaguar si/sau alte berline made in france. Teoretic ar trebui sa poata fi montat dat fiind faptul ca Jaguarul este RWD si implicit motorizarea este montata longitudinal. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate