Injust Postat Decembrie 10, 2015 Partajează Postat Decembrie 10, 2015 salut, am observat ca nissanul meu lacrimeaza pe la imbinarea intre suportul termostatului si pompa de apa. din schemele de pe net am aflat ca acolo ar fi o garnitura care etanseaza imbinarea suport termostat-chiulasa si un oring dreptunghiular care etanseaza imbinarea suport termostat-pompa de apa. stiti cumva daca exista un kit care sa le contina pe amandoua, sau care e codul lor individual? e posibil ca motorul de 4.2 de Patrol sa aiba aceleasi garnituri la suportul termostatului. merci, Mihai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Injust Postat Decembrie 11, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2015 Re: o-ring + garnitura support termostat terrano diesel am rezolvat situatia de mai sus. aparent, atunci cand am schimbat termostatul la masina, la surubul lung am pus o saiba in plus care nu ii permitea sa stranga pana unde trebuie. asta am vazut doar atunci cand am scos surubul lung sa verific daca nu cumva e rupt in sau mai stiu eu. bine ca a fost doar atat, aviz celor ce umbla acolo pe viitor sa fie atenti la prinderea din spate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Injust Postat Decembrie 14, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2015 (editat) Re: o-ring + garnitura support termostat terrano diesel in caz ca mai are cineva nevoie pe viitor, pun aici si codurile pentru garnitura si oring, le-am gasit dupa codul de piesa la AlPadrino insa nu sunt in stock, se aduc la comanda: 1446543g02 - oring patrat (cost 27 lei afisat pe site, cost dupa actualizare 52 RON) 107234n02 - garnitura (cost 11 lei afisat pe site, cost dupa actualizare 20 RON) Am editat dupa ce m-au contactat de la magazin pentru confirmarea comenzii, intrucat reperele se comanda rar preturile de pe site nu erau actualizate. Editat Decembrie 14, 2015 de Injust Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate