Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Buna, as vrea idei de unde imi pot lua un Samurai

Vizitator Dorin Bud

Postări Recomandate

Vizitator Dorin Bud
Buna tuturor, daca se poate sa ma ajutati, vreau sa-mi iau un Samurai, am 2000 euro, si as vrea cateva idei unde sa caut, nu-l vreau pregatit, ci standard, deocamdata. Lucrez in zona montana si mi-am facut praf masina un hyundai accent, adio tobe, praguri si spoilere, cred ca ma costa pe putin 1000 de ero sa o fac, imi place muntele si foarte mult schiul as vrea sa stiu daca samuraiul e potrivit si pentru zapada
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Buna, as vrea idei de unde imi pot lua un Samurai

Pai....zi si tu de unde esti....pe unde te dai...mai precis....un Samurai standard am eu....pana acum merge bine dracia....dupa ce trec de RAR....intra la modificari....masina o poti lua de aici sau din Germania...

• Like 1
Link spre comentariu

Salut Dorin, pentru inceput ar trebui sa completezi locatia :rules si dupa aceea sa faci o mica prezentare in sectiunea "prezentarea membrilor" , masina poti sa gasesti atat in tara cat si in strainatate, in stare buna 1200 - 1600 euro, transport 500-600 euro , taxa 690 euro , inmatriculare 450 RON, poti sa calculezi, masina se comporta foarte bine pe zapada doar ca nu vei avea caldurica din hyundai :grin: :grin: salutare

• Like 1
Link spre comentariu

la ce vanatoare de samuraie este pe mobile.de am dubii din ce in ce mai mari ca mai gasesti samurai bun la 1200 de euro

sambata am sunat la un samurai la 5 min dupa ce l-a postat pe net neamtul (prost noroc) in2 zile a primit 15-20 de telefoane numai din romania pt samurai, si ei stiu ca noi cerem asa ca si ei cresc pretul si nu negociaza mai nimic pt ca au clienti cu duiumul

Price: EUR 1,890

Mileage: 108,000 km

Power: 51 kW / 69 PS

Fuel Type: Petrol

First Registration: 7/1994

Fuel consumption combined: ca 8.5 l/100km

Fuel consumption (urban): ca 10.1 l/100km

Fuel consumption (extra-urban): ca 7.6 l/100km

CO2-Emissions combined: ca 2 g/km

Further details

Feature Sets:

Four wheel drive, Power Assisted Steering, Trailer coupling

Vehicle Description:

Suzuki Samurai Fetzendach Bj.1994 voll fahrbereit altersübliche Gebrauchsspuren wie kleine Kratzer,Rostblasen,etc.

eu cred ca trebuie sa mergi sa vezi 5-6 samuraie sa alegi unul asta pt cine are timp si nervi de germania pt ceilalti e mai sigur sa vezi 5-6 samuraie extrem de recent aduse (atat de recent incat sa nu apuce cosmetizarea) cred ca merita sa dai in plus 3-400 de euro cat isi pune adaos un aducator decat sa bati aiurea germania (asta daca nu ai drum oricum pe acolo)

o sa ii fac poze mai mari zilele urmatoare

Link spre comentariu

Salut. Eu zic ca sub 2000 euro nu re rost sa te uiti.

Vei avea de bagat estul de multi bani in el ulterior.

Eu am dat 3000 pe al meu si mai are mici lucruri ce trebuie remediate...in plus ar fi bine sa iasa macar euro 1...si de aici mai salvezi vreo 400 euro numai din inmatriculare.

Personal zic sa faci un mic efort acum, si cauta un ealer cu cel putin 4-5 masini...sa nu bati drumul degeaba.

Bogdan,

Facebook: Suzuki Restore

Link spre comentariu

Vizitator Dorin Bud

Multumesc pt sfaturi, Sant din Baia Mare, si ma dau prin apropiere, Cavnic, Mogosa, Izvoare, cam astea ar fi zonele, din pacate nu am liber sa ma duc pana in Germania, si cred ca merita sa dau comisionul pt aducere, dar as vrea sa-l iau de aici , din Romania, daca se poate cu rar-ul facut, sant incepator in domeniu, si fara experienta mi-e frica sa nu iau teapa

Link spre comentariu

Vizitator kecske

Ai in Baia Mare un cuib de veveritze te incadrezi si in bani,le-am vazut sunt frumoase si bune.Caut nr de tel si-l postez.

• Like 1
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

daca vrei unul ca nou te servesc,la 4000 cu hardtop nou,sirocol cu programare,muzica si toate extrasele pt.un samurai.este ca nou,fara zgarietura.mai am unul superb din 1991,rosu,la 2900 euro,si unul din 87 si 90,la 2300 euro.aduse acum.nerulate in teren.tel meu e 0744230460,sunt din Medias.

IMG_5859.JPG.6a33bd25caf2685a60cc7634f7de6cb7.JPG

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare