Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

lumini pozitie fata wrangler jk

vortex

Postări Recomandate

dupa ce am schimbat becurile de pozitie din far (se arsese becul stanga), acestea nu se mai aprind. nici cele din far, nici cele galbene din grila. la cele din grila merge semnalizarea, doar filamentul pozitiei nu se aprinde.

inainte de a umbla am deconectat minus-ul de la baterie.

care ar putea fi cauza ?

multumesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: lumini pozitie fata wrangler jk

dupa ce am schimbat becurile de pozitie din far (se arsese becul stanga), acestea nu se mai aprind. nici cele din far, nici cele galbene din grila. la cele din grila merge semnalizarea, doar filamentul pozitiei nu se aprinde.

inainte de a umbla am deconectat minus-ul de la baterie.

care ar putea fi cauza ?

multumesc.

Verifica in primul rand conexiunea la far, poate nu ai pus cum trebuie la loc mufa. Apoi sigurantele.

- O | | | | | | | O -

- O IIIIIII O -

Link spre comentariu

La jk-urile vazute de mine pana acum nu se aprinde semnalizarea din grila cand luminile sunt pe pozitia "pozitii" . Semnalizarea din grila doar semnalizeaza (desi intr-adevar becul are 2 filamente).

La pozitii se aprind (in partea din fata a masinii) : lumina de numar, beculetele din aripi si beculetele de pozitie din faruri.

Intai lamureste ce trebuie sa se aprinjda la tine si ce nu - ca sa-ti fie mai usor sa depistezi problema.

still not black enough
Link spre comentariu

pozitiile pe spate functioneaza ?

verifica astea pentru inceput:

M17

15 Amp Blue

Left Tail/License/Park Lamp (LT-TAIL/LIC/PRK LMP)

M18

15 Amp Blue

Right Tail/Park/Run Lamp (RT-TAIL/PRK/RUN LMP)

still not black enough
Link spre comentariu

da, pozitiile pe spate functioneaza. vazusem si eu sigurantele M17 si M18, dar am mai citit si ca fata si spatele (stanga respectiv dreapta) sunt pe aceleasi sigurante.

ma duc sa-mi cumpar niste becuri normale, pentru ca eu, suferind de mancarimi cronice intr-o anumita zona a corpului, am pus niste leduri canbus.

Editat de vortex
Link spre comentariu

ledurile "canbus" ce se gasesc pe la nou sunt o mare prostie (s-a mai discutat pe forum).

Te sfatuiesc sa schimbi tot ansablu (inclusiv optica) cu unul care este construit pt a functiona cu led-uri ori, daca esti electronist, iti adaptatezi tu niste leduri in actualele stopuri/faruri/ etc.

still not black enough
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare