vortex Postat Decembrie 10, 2015 Partajează Postat Decembrie 10, 2015 dupa ce am schimbat becurile de pozitie din far (se arsese becul stanga), acestea nu se mai aprind. nici cele din far, nici cele galbene din grila. la cele din grila merge semnalizarea, doar filamentul pozitiei nu se aprinde. inainte de a umbla am deconectat minus-ul de la baterie. care ar putea fi cauza ? multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Decembrie 11, 2015 Partajează Postat Decembrie 11, 2015 Re: lumini pozitie fata wrangler jk dupa ce am schimbat becurile de pozitie din far (se arsese becul stanga), acestea nu se mai aprind. nici cele din far, nici cele galbene din grila. la cele din grila merge semnalizarea, doar filamentul pozitiei nu se aprinde. inainte de a umbla am deconectat minus-ul de la baterie. care ar putea fi cauza ? multumesc. Verifica in primul rand conexiunea la far, poate nu ai pus cum trebuie la loc mufa. Apoi sigurantele. - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigipunga Postat Decembrie 11, 2015 Partajează Postat Decembrie 11, 2015 Re: lumini pozitie fata wrangler jk La jk-urile vazute de mine pana acum nu se aprinde semnalizarea din grila cand luminile sunt pe pozitia "pozitii" . Semnalizarea din grila doar semnalizeaza (desi intr-adevar becul are 2 filamente). La pozitii se aprind (in partea din fata a masinii) : lumina de numar, beculetele din aripi si beculetele de pozitie din faruri. Intai lamureste ce trebuie sa se aprinjda la tine si ce nu - ca sa-ti fie mai usor sa depistezi problema. still not black enough Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vortex Postat Decembrie 11, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2015 Re: lumini pozitie fata wrangler jk nu am identificat siguranta raspunzatoare de pozitii/semnalizare, in sensul ca habar n-am care este. m-am uitat pe schema asta : http://www.jeepforum.com/forum/f96/jeep-jk-fuse-box-map-layout-diagram-959526/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigipunga Postat Decembrie 11, 2015 Partajează Postat Decembrie 11, 2015 Re: lumini pozitie fata wrangler jk pozitiile pe spate functioneaza ? verifica astea pentru inceput: M17 15 Amp Blue Left Tail/License/Park Lamp (LT-TAIL/LIC/PRK LMP) M18 15 Amp Blue Right Tail/Park/Run Lamp (RT-TAIL/PRK/RUN LMP) still not black enough Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vortex Postat Decembrie 11, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2015 (editat) Re: lumini pozitie fata wrangler jk da, pozitiile pe spate functioneaza. vazusem si eu sigurantele M17 si M18, dar am mai citit si ca fata si spatele (stanga respectiv dreapta) sunt pe aceleasi sigurante. ma duc sa-mi cumpar niste becuri normale, pentru ca eu, suferind de mancarimi cronice intr-o anumita zona a corpului, am pus niste leduri canbus. Editat Decembrie 11, 2015 de vortex Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigipunga Postat Decembrie 11, 2015 Partajează Postat Decembrie 11, 2015 Re: lumini pozitie fata wrangler jk ledurile "canbus" ce se gasesc pe la nou sunt o mare prostie (s-a mai discutat pe forum). Te sfatuiesc sa schimbi tot ansablu (inclusiv optica) cu unul care este construit pt a functiona cu led-uri ori, daca esti electronist, iti adaptatezi tu niste leduri in actualele stopuri/faruri/ etc. still not black enough Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate