Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Conducta frana daihatsu Feroza URGENT !!

Costti

Postări Recomandate

Va salut baieti. Am dat de o problema, mi s-a spart conducta de frana la Feroza cea de pe spate,cea lunga, care duce de la un tambur la celalalt. De vina este rugina... Acum rugamintea mea la voi este sa imi dati o solutie pentru problema asta,in sensul ca nu stiu de unde sa procur una la fel sau cu ce altceva sa o pot inlocui,daca merge de alta marca?? Am citit intr-o discutie mai veche pe forum cum ca s-ar potrivi cele de Dacia si as vrea sa stiu daca imi poate cineva confirma treaba asta.

Va multumesc. :hl

Editat de Astral
AS.....NU asi
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Conducta frana daihatsu Feroza URGENT !!

Nu stiu de la ce se potriveste dar daca ai un prieten care se ocupa cu aer conditionat si are masina de bercuit o poti face singur.

Editat de Caphonne

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Multumesc,doar ca imi trebuie si holenderele(capetele care se infileteaza in tamburi) pentru ca ale originale s-au facut praf cand am desfacut-o pe a ei...

Link spre comentariu

Am inteles in cazul asta ai putea sa suni pe la dezmembrari si sa insisti sa iti caute ceva ok, trebuie sa se gaseasca dar fara un cod mai greu.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Am cumparat o conducta de frana de cielo pt ca s-a potrivit filetul la holender,doar ca trebuie s-o mai scurtez si automat bercuita la un capat. Sper sa reuseasca manevra.

Link spre comentariu

Gasesti si holendere noi la magazinele care vand de regula rulmenti, simeringuri etc...

Cred ca sunt de 10mmx1.

Conducte poti sa iei si de la magazinele de piese auta romanesti. Conducta de Dacia papuc de exemplu are vreo 4.5m. Are pe ea holendere diferite dar unul iti potriveste si tie. Tai lungimea de care ai nevoie si pui alt holender dupa care bercuiesti.

Link spre comentariu

Am rezolvat problema. Am cumparat conducta de frana de Cielo(37 lei) care se potriveste la fix in filetul holenderelor,am scurtat-o la dimensiunea potrivita dupa care am bercuit-o si a venit ca noua. O zi buna sa aveti,se poate inchide topicul.:banana

Link spre comentariu

Am vazut tarziu postarea. Se potriveste conducta de Dacie papuc, e un pic mai lunga, dar nu trebuie scurtata, ci i se face o bucla, undeva in fata, dupa ce iese din distribuitor.

VERTIZONTAL. Fotografie.
Link spre comentariu

Multumesc pentru informatie,am vazut ca se potriveste si cea de Dacie,dar am preferat-o pe cea de Cielo pentru ca a fost mai ieftina :wink:. Eu am avut probleme cu, conducta care vine pliata pe puntea spate,de la un tambur la celalalt,deci nu aveam cum sa n-o scurtez.Multumesc inca odata si sarbatori fericite tuturor !!

Link spre comentariu

Eu am cumparat teava de cupru la metru, de la un magazin de piese auto, care vinde pentru Dacii. Holendere si bercuit tot la ei (au si service). Asa am inlocit pe toate conductele vechi ...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare