Irod Postat Decembrie 14, 2015 Partajează Postat Decembrie 14, 2015 Am un telefon mobils Galaxy S4 cu acumulator de 3,8 V si 2600 mAh . Intrebarea mea (ca nu ma pricep de loc la electronica sau orice ce are legatura cu curentul ) este de cat trebuie sa fie incarcatorul portabil ( sau ce specificatii trebuie sa aiba ) ca sa poata incarca cel putin o data telefonul. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bezergheanu Postat Decembrie 14, 2015 Partajează Postat Decembrie 14, 2015 Re: Incarcator portabil USB Unul de 4000 - 5000 mA este suficient ptr ce ai tu nevoie. În principiu era suficient chiar unul de 3000 mA, dar așa ai o rezervă de energie ptr situațiile în care temperatura este foarte scăzută. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Decembrie 14, 2015 Partajează Postat Decembrie 14, 2015 (editat) Re: Incarcator portabil USB Vezi ca e o promomotie in statiile MOL si gasesti SONY de 5000mAh la 99ron dar iti trbuiesc puncte. Te descurci tu... Editat Decembrie 14, 2015 de nessum Adaugare poza! Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Decembrie 14, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2015 Re: Incarcator portabil USB Vezi ca e o promomotie in statiile MOL si gasesti SONY de 5000mAh la 99ron dar iti trbuiesc puncte. Te descurci tu... :h5 noah sa stii ca exact pe asta l-am luat , merci de ajutor baieti din punctul meu de vedere m-am lamurit si se poate inchide acest topic. Multumesc inca o data pentru raspunsuri. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Decembrie 14, 2015 Partajează Postat Decembrie 14, 2015 (editat) Re: Incarcator portabil USB Au si la Lidl de 2600mAp la 40ron dar...e no name, ma rog, marca proprie! :wink: :tk Editat Decembrie 14, 2015 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Decembrie 16, 2015 Partajează Postat Decembrie 16, 2015 Re: Incarcator portabil USB Acum ca ti-ai luat, sa-l stapanesti sanatos! Am vazut tarziu topicul sau te-ai miscat tu, prea repede. Scriu aici, cateva chestii din experienta proprie, poate mai sunt si altii interesati. Folosesc incarcator extern de vreo 2 ani de zile. Am un Samsung S3 si un incarcator de 9000 mAh ( este cam cat un pachet de tigari). Are doua iesiri: una de 1000 mAh si una de 2000 mAh. Il folosesc doar pe cea de 1000. Pe cea de 2000 (indiferent de ce zic unii) nu incarca mai repede, doar iti suge mai mult curent din incarcator. Imi incarca telefonul de doua ori, full, in timp ce-l folosesc (internet, facebook, youtube), toate astea, in mers, in masina. Daca stau, si nu folosesc telefonul, chiar imi incarca de 4 ori. Daca inchid telefonul si il las la incarcat, chiar de mai multe ori. Partea proasta, la al meu, ar fi ca nu este Li-Ion, ceea ce inseamna ca trebuie sa-i fac cicluri: descarcat de tot- incarcat full. Incarcarea full, dureaza 10 ore, de la priza. Deci sfatul meu, cautati Li-Ion sau Li-polimer (daca exista). Si inca o chestie: foloseste cablul de incarcare al telefonului, daca ai posibilitatea! Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Decembrie 16, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2015 Re: Incarcator portabil USB nu este tarziu, ca am de gand sa mai cumpar unul ( nu ca as fi nemultimit de Sony) ca mai am nevoie de inca unul . Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Decembrie 16, 2015 Partajează Postat Decembrie 16, 2015 (editat) Re: Incarcator portabil USB Sony e Li-Ion si e perfect compatiblil cu Z1. Primisem un power up de 2000mAh de la Orange dar fara cablu' original Sony nu se incarca telefonul. Editat Decembrie 16, 2015 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate