Phantom Postat Decembrie 14, 2015 Partajează Postat Decembrie 14, 2015 Salut. Ma bate gandul sa iau un jimny automat cu volan pe partea gresita. Se poate modifica pe partea stanga? Daca da, cine poate face asta si cam ce costuri ar fi? Vitara mea lwb e prea "mare" si "nu o poate conduce" sotia, de aceea vreau sa ii iau un jimny automat. Multumesc anticipat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Decembrie 14, 2015 Partajează Postat Decembrie 14, 2015 Re: Jimny volan dreapta Salut. Ma bate gandul sa iau un jimny automat cu volan pe partea gresita. Se poate modifica pe partea stanga? Daca da, cine poate face asta si cam ce costuri ar fi? Vitara mea lwb e prea "mare" si "nu o poate conduce" sotia, de aceea vreau sa ii iau un jimny automat. Multumesc anticipat. se poate muta volanul, dar trebuie sa stii ca nu se muta doar volanul. in afara de coloana de directie si bordul care sunt evidente, mai sunt alte 99 de piese de mutat si pe care trebuie sa le iei de la dezmembrari. inclusiv suduri pe sasiu si pe puntea fata. cumpara-l cu volanul pe partea corecta, e mai simplu asa. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 14, 2015 Partajează Postat Decembrie 14, 2015 Re: Jimny volan dreapta - sa-l schimb pe stanga ? E plin forumul cu discutii despre aceasta modificare si in toate concluzia e una singura : nu merita schimbare, iar motivul a fost exprimat foarte simplu de Minitehnicus prin cele "99 de piese", dar eu l-as parafraza si as spune cele "99 de dureri de cap"..... Pe de alta parte, iti pot spune ca eu am avut aceeasi temere/aversitate de volanul pe dreapta, dar chiar mi-a trecut de parca nici n-as fi avut-o vreodata, intr-atat de simpla fiind adaptarea de a conduce cu volan pe dreapta. Deci, nu te chinui sa schimbi volanul : ori o lasi asa, ori iti cauti una cu volan pe stanga. :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Preda George Postat Decembrie 23, 2015 Partajează Postat Decembrie 23, 2015 Re: Jimny volan dreapta - sa-l schimb pe stanga ? Si eu confirm cu temerea asta... M-am adaptat extraordinar de repede sa merg cu volan pe dreapta, mai ales ca jimny e o masina ingusta. Pur si simplu nu am nici o treaba. Chiar zilele trecute am vazut intamplator un pachet cu piesele necesare schimbarii volanului la jimny, pretul pieselor fara manopera si dureri de cap fiind 800 euro. Cred ca iesi mai ieftin daca iei una cu volanul pe partea buna decat sa il schimbi ulterior. Cauta! Nici albina nu gasaeste miere in fiecare floare! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate