Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Caut ceva info despre Disco 1

shopy

Postări Recomandate

Salut! Spuneti-mi va rog daca:

1. Intre anii 1994-1997 lungimea totala a masinii e aprox. 4,5 m iar cele fabricate in '98 aprox. 4,7 m. Adevarat/Fals

2. Modelele din '98 au pompa de injectie asistata electronic.Adevarat/Fals

3. Toate au blocant central dar numai unele au blocant spate. Adevarat/Fals

4. Viteza de croaziera la cele cu (,) cutie manuala (de exemplu la 2500 rpm intr-a 5-a are 90 k/h)

Pentru inceput atat :tk

E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra. (Jules Renard)
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Caut ceva info despre Disco 1

Salut, nu exista diferente intre D1 din 97 si 98(an de tranzitie spre D2)

1. Fals, fiind vorba de D1 lungimnea totala 4521mm fara carlig... punct. 98 a fost anul de tranzitie spre D2 care are 4705mm

2. Adevarat...si cele din 97

3. Fals, blocant spate nu e dotare de fabrica

4. Nu e niciunde specificata viteza de croaziera ca depinde de mai multi factori, doar viteza maxima e specificata ca fiind 91mph (nu km/h)

Editat de sierrafery

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

Iata cateva corespondente kmh/rpm pentru D1:

-2.0Mpi: 90km/h, 2493rpm; 110km/h, 3046rpm; 120km/h, 3323rpm;

-300Tdi: 90km/h, 2141rpm; 110km/h, 2616rpm; 120km/h, 2854rpm;

-V8: 90km/h, 2035rpm; 110km/h, 2487rpm; 120km/h, 2713rpm.

Aceste corespondente viteza/turatie sunt pentru autoturismele echipate cu anvelope 235/70/16 si configuratia cutie de viteze/reductor/rapoarte grupuri standard. Rapoartele cutiei R380 sunt aceleasi in cazul motorizarilor 300Tdi si 2.0Mpi, fiind mai "lungi" in cazul V8. Cutia de transfer are aceleasi rapoarte la 300Tdi si V8 (1.211 pe High), spre deosebire de 2.0Mpi (1.41 pe High). :wink:

Editat de Iulian G
Link spre comentariu

Va multumesc! De-acum sper doar sa gasesc unul fara rugina si cu blocant spate! Eventual si cu taxa platita... :h5

E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra. (Jules Renard)
Link spre comentariu

Va multumesc! De-acum sper doar sa gasesc unul fara rugina si cu blocant spate! Eventual si cu taxa platita... :h5

Salut,

Nu exista Disco 1 stock cu blocant spate, poate doar sa gasesti unul preparat si cu auto blocant sau blocant spate.

Injectia este asistata electronic doar la D1 cu cutie de viteze automata.

Bafta.

Cu stima, Alexey.

Nissan Patrol Y61 SWB - Pif

http://www.lroc.ro

Link spre comentariu

deci pe mine nu m-ai crezut :twisted:

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Link spre comentariu

deci pe mine nu m-ai crezut :twisted:

Se pare ca la cat de multa informatie am acumulat in ultima vreme despre Disco 1 si 2 s-a creeat o ciorba de burta in capul meu, probabil ca diff lock-ul optional era cel central, nu spate, asa-i?

Link spre comentariu

Se pare ca la cat de multa informatie am acumulat in ultima vreme despre Disco 1 si 2 s-a creeat o ciorba de burta in capul meu, probabil ca diff lock-ul optional era cel central, nu spate, asa-i?

La D1 toate au blocant central iar la D2 sunt 3 tipuri ( cu blocant central din fabrica, cu blocant in cutia de transfer dar nu ai mecanismul de activare si fara blocant).

Dar daca chiar iti doresti un D1 si vrei cu blocant pe spate, poti sa iti pui tu.

Ai varianta aschroft autoblacant sau air loker sau arb air loker.

Editat de Alexey86

Cu stima, Alexey.

Link spre comentariu

Daca va fi sa fie un Disco cu siguranta va fi 1. Am oroare de electronica pe masini. Sa fie doar AC si eventual geamuri electrice, mai mult mi-ar fi ca un ghimpe in coasta! :grin:

Link spre comentariu

Daca va fi sa fie un Disco cu siguranta va fi 1. Am oroare de electronica pe masini. Sa fie doar AC si eventual geamuri electrice, mai mult mi-ar fi ca un ghimpe in coasta! :grin:

La D1 majoritatea au geamuri electrice fata-spate.

Cu stima, Alexey.

Link spre comentariu

Atunci ar trebui sa te orientezi pe un Series:grin: ... sau D1 generatie mai veche nu cu EDC cum voiai, astea din 96+ au un MFU(multi function unit) asa zis "modul de confort" si un immobiliser destul de complicat dpdv electronic care basca mai obisnuiesc sa faca si figuri

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare