Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfaturi despre Suzuki Grand Vitara XL7

Postări Recomandate

Am un prieten care auzindu-ma pe mine ca vreau Suzuki, s-a interesat si a gasit un Vitara, de fapt un Grand Vitara XL7 din 2005, diesel, 1997cmc. Bineinteles, la un buget cam dublu fata de ce am eu.

Spuneti-mi va rog, este o masina fiabila? Din ce vad pare un mic autobuz, eu n-am vazut masina in realitate, dar pe net pare foarte mare.

Ce probleme pot avea aceste motoare, este o masina care sa merite?

Multumiri multe!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Sfaturi despre Suzuki Grand Vitara XL7

Spuneti-mi va rog, este o masina fiabila? Din ce vad pare un mic autobuz, eu n-am vazut masina in realitate, dar pe net pare foarte mare.

Este. Intr-adevar, a fost construita sa fie un mic autobuz, indicativul XL-7 de la asta vine: mai mare-sapte locuri. Bine, daca are toate cele sapte locuri portbagajul devine minuscul. Inainte de XL-7 am avut Disco 2 si am constatat ca diferenta de lungime dintre cele doua este foarte mica.

Ce probleme pot avea aceste motoare, este o masina care sa merite?

Probleme specifice nu am cunostinta sa aiba, poate doar probleme generale ale motarelor diesel ce au o anumita varsta si/sau rulaj. De asemenea, masina merita daca iti satisface necesitatile, asteptarile si mai ales, ti-o permiti.

Succes!

Suzuki Grand Vitara XL-7 2003

ex-Land Rover Discovery 2 2004

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare