minute Postat Decembrie 16, 2015 Partajează Postat Decembrie 16, 2015 Am un prieten care auzindu-ma pe mine ca vreau Suzuki, s-a interesat si a gasit un Vitara, de fapt un Grand Vitara XL7 din 2005, diesel, 1997cmc. Bineinteles, la un buget cam dublu fata de ce am eu. Spuneti-mi va rog, este o masina fiabila? Din ce vad pare un mic autobuz, eu n-am vazut masina in realitate, dar pe net pare foarte mare. Ce probleme pot avea aceste motoare, este o masina care sa merite? Multumiri multe! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat Decembrie 16, 2015 Partajează Postat Decembrie 16, 2015 Re: Sfaturi despre Suzuki Grand Vitara XL7 este acelasi motor ca pe gv 81kw 110cp caroseria mai grea cu vreo 200kg penalizeaza performantele motorului consum mai mare si demaraj mai lent sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
2.r.egg Postat Decembrie 21, 2015 Partajează Postat Decembrie 21, 2015 Re: Sfaturi despre Suzuki Grand Vitara XL7 Spuneti-mi va rog, este o masina fiabila? Din ce vad pare un mic autobuz, eu n-am vazut masina in realitate, dar pe net pare foarte mare. Este. Intr-adevar, a fost construita sa fie un mic autobuz, indicativul XL-7 de la asta vine: mai mare-sapte locuri. Bine, daca are toate cele sapte locuri portbagajul devine minuscul. Inainte de XL-7 am avut Disco 2 si am constatat ca diferenta de lungime dintre cele doua este foarte mica. Ce probleme pot avea aceste motoare, este o masina care sa merite? Probleme specifice nu am cunostinta sa aiba, poate doar probleme generale ale motarelor diesel ce au o anumita varsta si/sau rulaj. De asemenea, masina merita daca iti satisface necesitatile, asteptarile si mai ales, ti-o permiti. Succes! Suzuki Grand Vitara XL-7 2003 ex-Land Rover Discovery 2 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate