Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

salut..hopa si bunicu...vrea la lumina..

Vizitator the_player

Postări Recomandate

Vizitator the_player

salut...

sunt f nou pe aici pe la dvs pe forum...sunt fan oltimer ,si de curand am achizitionat un austin gypsy din 67..in speranta sa il scot la lumina....masina o stiam de ceva timp...zacea in curtea unui service la un cunoscut de al meu care are aceasi pasiune ca si mine ...m am indragostit din prima clipa de old lady...starea ei este aproximativ ok...probleme cu vopseua ,putin la lotor si la frane...in speranta ca o sa va placa va atasez ceva foto.

poate ma ajutatzi un pic cu mecanica si cu niste sfaturi...

1.caroseria vreau sa o fac negru mat.

pea pea[552166272_PATROL002.jpg.b8ccc4de0b6ec6309f7f906910376633.jpg21092008555 [640x480].jpg[/attachment:8wwhsufw]

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator the_player

Re: salut..hopa si bunicu...vrea la lumina..

salut..

masina are o poveste cat de cat banala....am inteles ca a apartinut unui domn chinez...de prin bucuresti,si a zacut la dansul in garaj f multa vreme ...,a cumparat o cineva din dolj...si la fel a zacut in parcul unui service ..a fost o masina de hobby...singura treaba misto la masina asta este faptul ca in talon scrie ca este cabrio si ca are sasiul scurt ...acest fapt fiind foarte rar la acest model...masina este un austin gipsy din 1967,este o masina care a fost facuta special pt armata engleza.a ajuns la mine in garaj acum cateva zile ,printr o intamplare .....stiam masina din trafic,stiam si fostul propietar dar acesta nu prea a scos o in lume...

ideea e ca vreau sa o restaurez,sa o pastrez cat de cat originala.are motor de 2,3 si 60 kw benzina,tabla este f groasa de 3 mm dar vopseaua este foarte degradata.

tractiunea este integrala ,se poate cupla pe rand fata,spatele cat si cele 4 rotzi.

este pentru prima data cand am un oldtimer jeep,pina acuma axandu ma numai pe coupeuri.

as dori daca m atzi putea ajuta cu niste sfaturi..

1, sunt indecis asupra nuantei de culoare pe care vreau sa i o dau..

2.as dori sa ii fac un transplant de motor...ce mi atzi recomanda?

multumesc..o seara placuta.

Link spre comentariu

atata vreme cat motorul este cat de cat in parametri.. recomand pastrarea lui original.

Nu ma pricep.. dar valoarea masini sta chiar in originalitate.

Daca ii pui un motor mai puternic.. posibil sa fie nevoie de interventi suplimentare in alte componente si nu cred ca merita sa strici o asemenea masina..

Aripile seamana cu cele de LR mai vechi.. la fel si semnalizarea, cel putin la cat pricep eu

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

asha frumoasa-i masinuta asta.........n-o strica

nu te apuca sa-i schimbi motoare si rapoarte si mai stiu eu ce punti

pastreaza cat poti piesele originale si incearca sa o refaci "asha cum a fost"

zau e pacat de ea sa te apuci s-o modifici

Link spre comentariu

bine ai venit

daca schimbi ceva la ea ai stricat-o de tot

cate bucati sunt in romania???

dar in lume?

ok, atunci de ce sa o modifici sa fie o strutocamila

mai bine o restaurezi si vei fi un mega unicat

vezi ca probabil ca poti sa o faci si vehicol istoric... 0 impozit

merita prntru o hobycar

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Vizitator the_player

sal..am vb azi la rar si se pare ca este unicat in romania...cel putin asa zic ei ca este singura inmatriculata in romania cu nr noi....am vazut ca exista pe forum useri din craiova,poate ma pot ajuta cu pareri ...as fi f bucuros sa imi fac noi prieteni....am uitat sa mentionez ca masina este f lata ..cand am luat -o a fost necesat o platforma mare neincapind pe una mica.

Partea proasta este ca sincer nu prea ma pricep la integrale,hobby ul meu important fiind coupeurile

oldtimer,explincandu se prin nr lor pe care le am in garaj..... :banana :banana

renault caravelle cabrio 68 ...tot asa fiind o masina f rara singura inscrisa in romania

opel kadet c coupe 74

ford taubus gxl coupe fastback 70

ford capri mk2 69

dacia 1100 din 71...

in speranta ca gasesc cu pe cineva din cv care ma poate ajuta cu sfaturi.......

id meu de mess ciprian_lefteroglu sau mobil 0740419068

va doresc o zi buna

Link spre comentariu

Vad ca s-au produs cam 21.000 bucati. deci nu a fost chiar o serie foarte mare.

caroseria inteleg ca este de tabla, nu aluminiu ca la LR.. edeci ai grija la ea.

Un posibil manual de reparati aici

http://www.austingipsy.net/gipsy%20manual.htm

sau ceva mai ulte date

http://www.austingipsy.net/

nu-ti bate joc de ea.. prin modificari ireversibile.

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

Vizitator the_player

da da

am vazut si asta ca au fost 21000 de mii dar am mai inteles ca unicitatea ei ar fi in faptul ca ,cu caroserie scurta au fost in jur de 8000 iar cabrio vreo 3000...singura pas pe care cred ca il fac este ca o s o vopsesc negru mat cat de curand....tabla pe ea e ok..nu este ruginita..dar vopseau 50 la suta este umflata si crapata.as mai vrea un bullbar nou nichelat si niste scaritze...si gataaa...copertina e super ok,nu este rupta sau crapata ,gemurile sunt din plastic si sunt sparte ,in rest motorul e cat de cat ok..

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare