Marele Alb Postat Decembrie 17, 2015 Partajează Postat Decembrie 17, 2015 Vand urmatoarele arme de vanatoare: Carabina Zastava M70 calibru 30-06, 4+1 cartuse, amortizor recul, tragaci normal si rapid, gauri tehnice pt prindere luneta, teava cu catare<> 000 focuri trase --- noua nouta in cutie. Pret 4000 lei. Arma lisa Merkel Suhl juxtapusa 12/70, 2 tragace, pat cu obrazar, tevi socate nitro in perfecta stare. Arma este in stare perfecta - fara jocuri, fara deformari ale tevilor. Pret 3000 lei. Pentru cine intreaba de ce le vand... m-am hotarat sa renunt la acest hobby care in ultima vreme m-a scarbit profund. TEL 0764 903 340 Cumparatorul trebuie sa aiba permis de vanator + permis de arma vizat in termen legal. Sau autorizatie cumparare arma vanatoare cu glont ori cu alice. Marele Alb Off-Road Runners Team BARACCA BIANCA - Nissan Patrol 2.8 Top Line Safari "Eu nu stiu off-road, eu stiu sa merg prin noroaie, paduri, araturi..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAsterD Postat Ianuarie 3, 2016 Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 (editat) Re: Vand arme vanatoare s-a scos acciza, sunt jos preturile acum Editat Ianuarie 3, 2016 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogus Postat Ianuarie 4, 2016 Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 (editat) Re: Vand arme vanatoare Lasa-l ca daca l-am scarbit asa de tare poate ii este scarba sa faca acte de comert cu noi si vrea sa le vanda unui colectionar sau cuiva care le topeste la fier vechi deci nu are treaba cu acciza PS sa numai vorbim ca una noua aceeasi model in magazin cu facutra, garantie etc costa vreo 3300-3400 Editat Ianuarie 4, 2016 de bogus Mercedes G Wolf 461 300GD Nissan Terrano II R20 2.7 TDi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marele Alb Postat Ianuarie 4, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 Re: Vand arme vanatoare In ciuda comentariilor de prost gust consider ca anuntul este pentru cei care intradevar cunosc vanatoare si stiu sa foloseasca o arma, nu pentru cei care vaneaza in sufragerie in fata monitorului. In privinta pretului mai documentativa... Marele Alb Off-Road Runners Team BARACCA BIANCA - Nissan Patrol 2.8 Top Line Safari "Eu nu stiu off-road, eu stiu sa merg prin noroaie, paduri, araturi..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogus Postat Ianuarie 4, 2016 Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 (editat) Re: Vand arme vanatoare Eu zic sa te mai documentezi tu http://amis-instinct.ro/index.php?id_product=1264&controller=product&id_lang=4 si asta e doar un exemplu, ca la Arrow International si la alte magazine situatia este similara Iar legat de vanatoare nici nu cred ca meriti un raspuns, mai ales atunci cand te lasi de vanatoare si iti vinzi arma cu 0 cartuse trase :ha: PS nu ma intereseaza ce pret ceri pe arma dar e urat sa-ti crezi colegii de forum "fraieri" aici e o comunitate din ce vad eu nu un loc unde sa gasesti oameni pe care sa-i tragi in piept, asta pe motivul pentru care am avut aceste comentarii "de prost gust" Editat Ianuarie 4, 2016 de bogus Mercedes G Wolf 461 300GD Nissan Terrano II R20 2.7 TDi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Ianuarie 4, 2016 Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 Re: Vand arme vanatoare In ciuda comentariilor de prost gust consider ca anuntul este pentru cei care intradevar cunosc vanatoare si stiu sa foloseasca o arma, nu pentru cei care vaneaza in sufragerie in fata monitorului. In privinta pretului mai documentativa... Presupun ca vanzarea se va face prin intermediul unui magazin autorizat care sa vanda arme in regim de consignatia sau armurier autorizat in baza documentelor descrise de tine mai sus? Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Ianuarie 4, 2016 Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 Re: Vand arme vanatoare Eu zic sa te mai documentezi tu http://amis-instinct.ro/index.php?id_product=1264&controller=product&id_lang=4 si asta e doar un exemplu, ca la Arrow International si la alte magazine situatia este similara Iar legat de vanatoare nici nu cred ca meriti un raspuns, mai ales atunci cand te lasi de vanatoare si iti vinzi arma cu 0 cartuse trase :ha: PS nu ma intereseaza ce pret ceri pe arma dar e urat sa-ti crezi colegii de forum "fraieri" aici e o comunitate din ce vad eu nu un loc unde sa gasesti oameni pe care sa-i tragi in piept, asta pe motivul pentru care am avut aceste comentarii "de prost gust" BTW...AMIS mai are magazinul? Ca ultima data cand l-am vizitat avea...ceva probleme! Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogus Postat Ianuarie 4, 2016 Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 Re: Vand arme vanatoare Am fost la Pitesti la ei in magazin acum 15-20 zile, era pentru prima oara cand am intrat fizic la ei si l-am gasit foarte bine pus la punct si foarte bine aprovizionat, chiar am facut cateva cumparaturi pe langa arma pentru care evident batusem atata drum, o Beretta semi... Mercedes G Wolf 461 300GD Nissan Terrano II R20 2.7 TDi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marele Alb Postat Ianuarie 5, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2016 (editat) Re: Vand arme vanatoare Armele se pot vinde numai prin magazin autorizat. In privinta pretului la carabina... a costat 4150 lei la Arrow inaceasta configuratie. Shul-ul este o arma veche pentru cunoscatori. Astea sunt ultimile arme pe care le mai detin si pe care le vand pentru a renunta la vanatoare. Daca cineva este interesat, Il rog sa se documenteze si sa ma contacteze telefonic. Consider comentariile de prisos. Multumesc. Editat Ianuarie 5, 2016 de Marele Alb Marele Alb Off-Road Runners Team BARACCA BIANCA - Nissan Patrol 2.8 Top Line Safari "Eu nu stiu off-road, eu stiu sa merg prin noroaie, paduri, araturi..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marele Alb Postat Februarie 9, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2016 Re: Vand arme vanatoare Anunt valabil pt Merkel Suhl- pret negociabil. Marele Alb Off-Road Runners Team BARACCA BIANCA - Nissan Patrol 2.8 Top Line Safari "Eu nu stiu off-road, eu stiu sa merg prin noroaie, paduri, araturi..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate