eucoco Postat Decembrie 17, 2015 Partajează Postat Decembrie 17, 2015 Salut..la agregatul specificat mai sus ..planetară stg față are un joc foarte mare la intrarea în grup...(joc stanga-dreapta și sus-jos)..nu am desfăcut dar preventiv intreb... Există vreun rulment acolo..sau ce poate genera acest joc destul de mare...multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Decembrie 17, 2015 Partajează Postat Decembrie 17, 2015 Re: problema planetara stanga fata pajero 3.0 v6 Curge ceva pe acolo ? Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eucoco Postat Decembrie 17, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2015 Re: problema planetara stanga fata pajero 3.0 v6 Nu curge nimic... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Decembrie 17, 2015 Partajează Postat Decembrie 17, 2015 Re: problema planetara stanga fata pajero 3.0 v6 Salut..la agregatul specificat mai sus ..planetară stg față are un joc foarte mare la intrarea în grup...(joc stanga-dreapta și sus-jos)..nu am desfăcut dar preventiv intreb... Există vreun rulment acolo..sau ce poate genera acest joc destul de mare...multumesc Bineinteles ca este un rulment acolo (mai corect, era), ca de altfel si un simering de etansare. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eucoco Postat Decembrie 17, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2015 Re: problema planetara stanga fata pajero 3.0 v6 Mulțumesc...sper să îl și găsesc in mag... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Decembrie 17, 2015 Partajează Postat Decembrie 17, 2015 Re: problema planetara stanga fata pajero 3.0 v6 Parerea mea este ca mai inainte sa cumperi ceva, sa faci o constatare ca s-ar putea sa mai fie si altele pe langa rulment (sigur trebuie si simeringul), dar sa nu mai fie si altceva. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eucoco Postat Decembrie 17, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2015 Re: problema planetara stanga fata pajero 3.0 v6 Sigur...mâine desfac...ziceam în ideea în care am intrat pe prg de piese Mits..și după cod nu am găsit pe nicăieri.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Decembrie 17, 2015 Partajează Postat Decembrie 17, 2015 Re: problema planetara stanga fata pajero 3.0 v6 Nu curge nimic... Ar trebui . :wink: Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Decembrie 17, 2015 Partajează Postat Decembrie 17, 2015 Re: problema planetara stanga fata pajero 3.0 v6 Ar trebui . :wink: Oricum, nivelul e mai jos decat iesirea de la planetara si ce a fost de curs a curs deja, s-a terminat. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eucoco Postat Decembrie 17, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2015 Re: problema planetara stanga fata pajero 3.0 v6 Desfac mâine și va anunț...ca idee va spun......nivelul de ulei în grup e ok... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Decembrie 17, 2015 Partajează Postat Decembrie 17, 2015 Re: problema planetara stanga fata pajero 3.0 v6 Oricum, nivelul e mai jos decat iesirea de la planetara si ce a fost de curs a curs deja, s-a terminat. da si nu , depinde de masina. la R20 de exemplu sectiunea dintre grup si capatul superior al planetarei este blindata cu o table care inchide etans. Se poate da jos toata planetara fara sa curga nimic. la fel la nivelul cardanelor exista dopuri de etansare atat spre grupuri cat si spre cutia de transfer , se poate da jos cardanul-cardanele fara sa curga ulei (nici din grupuri , nici din cutia de transfer ) Din cate stiu eu Mitsu nu are asa ceva (cel putin nu la nivelul cardanelor ) Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate