Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

problema planetara stanga fata pajero 3.0 v6

eucoco

Postări Recomandate

Salut..la agregatul specificat mai sus ..planetară stg față are un joc foarte mare la intrarea în grup...(joc stanga-dreapta și sus-jos)..nu am desfăcut dar preventiv intreb... Există vreun rulment acolo..sau ce poate genera acest joc destul de mare...multumesc
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: problema planetara stanga fata pajero 3.0 v6

Salut..la agregatul specificat mai sus ..planetară stg față are un joc foarte mare la intrarea în grup...(joc stanga-dreapta și sus-jos)..nu am desfăcut dar preventiv intreb... Există vreun rulment acolo..sau ce poate genera acest joc destul de mare...multumesc

Bineinteles ca este un rulment acolo (mai corect, era), ca de altfel si un simering de etansare.

4x4MANIA is where we are !!!
Link spre comentariu

Parerea mea este ca mai inainte sa cumperi ceva, sa faci o constatare ca s-ar putea sa mai fie si altele pe langa rulment (sigur trebuie si simeringul), dar sa nu mai fie si altceva.

4x4MANIA is where we are !!!
Link spre comentariu

Oricum, nivelul e mai jos decat iesirea de la planetara si ce a fost de curs a curs deja, s-a terminat.

da si nu , depinde de masina. la R20 de exemplu sectiunea dintre grup si capatul superior al planetarei este blindata cu o table care inchide etans. Se poate da jos toata planetara fara sa curga nimic. la fel la nivelul cardanelor exista dopuri de etansare atat spre grupuri cat si spre cutia de transfer , se poate da jos cardanul-cardanele fara sa curga ulei (nici din grupuri , nici din cutia de transfer ) Din cate stiu eu Mitsu nu are asa ceva (cel putin nu la nivelul cardanelor )

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare