Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Daca nu noi, atunci cine ?

Vizitator koala

Postări Recomandate

Am eu o vorba pe care-o tin la suflet si pe care nu prea imi place sa o spun asa, cu una - cu doua, deoarece mi se pare ca-si "pierde din puterile magice" :hi ...

Daca nu te scot din cacat atunci cand capul iti intra la fund, la ce iti mai sunt buni prietenii ?

Prietenul nostru Bogdan [ bogdan4x4 ] a patit un necaz acu' ceva mai bine de 2 luni ... a fost "boier", s-a increzut in cine nu trebuia si a dat masina cu imprumut unui coleg de breasla ... ala a pus-o in cap, a turtit-o oleaca si apoi "s-a dat la fund" cand a fost vorba sa plateasca reparatiile cuvenite ...

Am stat deoparte 2 luni si mai bine, da' vad ca Bogdan nu se hotaraste odata sa repare fierul ala, vad nu e in stare sa se descurce singur ca un om mare :ha: asa ca am hotarat noi, prietenii lui, sa luam problema "in ograda noastra" ... ca atare, vrem sa facem o cheta si sa contribuim si noi, cu o parte din bani, la reparatiile acaretului ...

Nu exista nici un fel de obligatie din partea nimanui, pur si simplu nu putem sa stam de-o parte atunci cand unul dintr-ai nostri a patit un necaz ... si asta e felul nostru de a-l ajuta ...

- Cine doreste sa puna ceva bani in "palaria noastra cu ajutoare" este binevenit.

- Banii ii strang eu sau ursu [ nanuk ].

- Pot sa ridic bani din tara [ Timisoara, Arad, Oradea, Cluj, Sibiu, Iasi, Bacau, Constanta ].

Va multumim !

Asta e lista si o voi actualiza in fiecare zi ...

01. koala - 300 ron

02. nanuk - 300 ron

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 75
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Daca nu noi, atunci cine ?

Mai Koala cum furi ideile altora !!!!

Sa stii ca ma gindisem si eu la asta dar ...................acum stii cum "este"...............multi viteji dupa razboi se arata.

Ce mai, miine 23.09.2008 sunt prezent la Dreamer's cu 200 ron si ii dau lui Nanuk.

www.mitsubishi.org.ro

T 44

Link spre comentariu

100 de epuroi :) Ricardo vb maine cum tii las, sau poate ii las la Geppe daca ai drum pe acolo.

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

Vizitator spatar ovidiu

Ar fi bine sa puneti si un cont(poate are careva dintre voi vreun cont de card si punema banii si acolo cei de prin tara)prea mult nu imi permit dar o suma mica o sa pun si eu.

Link spre comentariu

Vizitator koala

Luni 22 septembrie 2008 - ora 20.00 - lista actualizata - ambele forumuri

01. koala - 300 ron

02. nanuk - 300 ron

03. Max - 100 eur

04. semaca - 200 ron

05. niros05 - 200 ron

06. vitalies - 100 eur

07. Mugur - 100 eur

08. ekkakon - 100 ron

Total partial : 300 eur si 1.100 ron

@Max : ... multzam', o sa dau un numar de cont

@vitalies : ... e ok si la mine si la gepetto, cum poti ...

@Mugur : ... daca mai speli masina aia, ne vedem cu siguranta :grin:

@ekkakon : ... thanks, e ok sa-i dai banii lui Max, ii luam de la el ...

@semaca si niros05 : ... hmm, betivii, tot betivi ... cum v-ati gasit voi motiv "umanitar" ca sa mergeti la carciuma :ha: ...

Link spre comentariu

Vizitator nanuk

se mai adauga la lista 150 EUR de la o persoana care doreste sa ramana anonima.ii vom spune Robin Hood

deci Robin Hood - 150 EUR

va multumim

Link spre comentariu

Vizitator koala

Luni 22 septembrie 2008 - ora 21.00 - lista actualizata - ambele forumuri

01. koala - 300 ron

02. nanuk - 300 ron

03. Max - 100 eur

04. semaca - 200 ron

05. niros05 - 200 ron

06. vitalies - 100 eur

07. Mugur - 100 eur

08. ekkakon - 100 ron

09. pitonul - 300 ron

10. bigdaddy - 150 ron

11. Robin des Bois - 150 eur

Total partial : 450 eur si 1.550 ron

PS : Maine sper sa pot posta un cont de card ...

Link spre comentariu

Ceea ce am apreciat intotdeauna la membrii :cl este acest spirit de echipa si de a ajuta pe cel ce are nevoie ! :1 ( inclusiv noi am simtit si simtim in continuare acest lucru )

Sper ca aceasta actiune sa se finalizeze cat mai repede cu masina lui Bogdan "pusa pe roate" ! :h5 :bravo :bannana :bannana :bannana

Link spre comentariu

Daca e pt nenea Bogdan cu tot respectul ma implic si eu un pic

socoteste si de la mine 50 de euri.... nu e mult dar sper sa fie picatura care va asigura minimul necesar :h5

PS:nenea koala, mi-ar fi la indemana daca ne-am vedea prin zona aia ...Barbu Vacarescu- Pipera sa-ti inmanez modica suma.

daca nu te deranjaza da-mi un semn cu un nr de tel,

BAFTA!

It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there!

Auto: TOYOTA 4Runner

Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS

NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA!

Link spre comentariu

Vizitator koala

Daca e pt nenea Bogdan cu tot respectul ma implic si eu un pic

socoteste si de la mine 50 de euri.... nu e mult dar sper sa fie picatura care va asigura minimul necesar :h5

PS:nenea koala, mi-ar fi la indemana daca ne-am vedea prin zona aia ...Barbu Vacarescu- Pipera sa-ti inmanez modica suma.

daca nu te deranjaza da-mi un semn cu un nr de tel,

BAFTA!

... sigur ca da ! ... oricand, in timpul zilei ...

0744 330 440 - Ricardo

Link spre comentariu

Stau si ma uit ca un tampit la monitor………

Nu stiu cum sa reactionez sau ce sa zic……..Sa spun multumesc? Nu-i oare prea putin?

De regula reactionez bine si rapid atunci cand cineva incearca sa mi-o traga peste bot………dar acum na…..sunt prins in offsaid.

Pana mea…..ce sa spun atunci cand o gashca de oameni minunati incearca sa ma ajute…….desi eu le-am zis initiatorilor actiunii sa-si bage mintile in cap si sa se potoleasca.

Am intrat de vreo trei ori pina acum pe ambele forumuri………

Am stat “ascuns� de fiecare data…..tocmai pt ca voiam sa zic ceva…….dar stiam ca n-or sa-mi vina vorbele pe tastatura…….

Nici acum nu gasesc ceva inteligent de zis asha ca……am sa ma rezum la ceva simplu….

Prieteni…….Va Multumesc

Link spre comentariu

@ koala: si de la subsemnatul 100 de epuori, daca nu este inca disponibil contul atunci vorbim la telefon (zona in care ma preumblu in Bucuresti este B.Vacarescu/Aviatiei/Baneasa)

Telefon 0740080008

most sports require only one ball, real sports require two....

www.corb44.ro

[www.corb44.ro/challenge

Link spre comentariu

:h5 nenea bogdan e uman sa nu ai prea multe de spus in aceasta situatie... nici nu e nevoie

fa-ti masina odata si gata

intelegem durerea si incercam sa o alinam

suntem siguri ca nu iti este usor....la fel m-as simti eu daca nu as avea o motocicleta.....stim cum e si tocmai de aia incercam sa te ajutam

iar daca vrei sa-ti ridicam o minge la fileu ca sa spui si tu ceva competent, dupa ce ai masina gata vom incerca sa ti-o si "tragem peste bot" o data ca sa fii si tu multumit ca ai dat o replica buna :h5

@koala: am sa te sun maine

BAFTA!

It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there!

Auto: TOYOTA 4Runner

Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS

NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA!

Link spre comentariu

Am primit o reducere nesperata de la pokemon pentru niste jante, si cum dar din dar ... si de la mine 100 EUR sa vedem cum facem.

Bogdane jantele in ce stare sunt? Ma incurca prin magazie un set ... sunt bune numai ca pe Hilux nu se potrivesc. Daca iti sunt de trebuinta sunt ale tale. Arunca un ochi aici si zi-mi ce si cum: http://forum.club4x4.ro/viewtopic.php?f=30&t=2733

:cl

TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4

SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4

Link spre comentariu

Vizitator koala

@Bogdan : Bine mah, pai tu credeai ca noi o sa stam toata viata dupa tine ? ... asa ca, precum ti-am zis si la telefon de dimineata, lasa figurile de domnisoara dezvirginata din greseala si ai grija sa pui tuica aia de-o parte :x ...

@silviub si paulbratu : ... si eu ma invart tot in zona B.Vacarescu, Pipera, Aviatiei ... asa ca e foarte simplu sa ne vedem in timpul zilei ...

Intre timp mai avem un personaj misterios care, la fel ca si Robin Hood, vrea sa ramana tot anonim ... asa ca, "pentru a fi in ton" cu omul ursului :ha:, acestuia ii vom spune Guy of Gisbourne :ha: ...

Luni 22 septembrie 2008 - ora 23.00 - lista actualizata - ambele forumuri

01. koala - 300 ron

02. nanuk - 300 ron

03. Max - 100 EUR *

04. semaca - 200 ron

05. niros05 - 200 ron

06. vitalies - 100 EUR *

07. Mugur - 100 EUR *

08. ekkakon - 100 ron

09. pitonul - 300 ron

10. bigdaddy - 150 ron

11. Robin des Bois :ha: - 150 EUR *

12. paulbratu - 50 EUR *

13. silviub - 100 EUR *

14. Guy of Gisbourne :ha: - 150 EUR *

15. kermit - 100 Eur *

Total partial : 850 eur si 1.550 ron

PS : Maine sper sa pot posta un cont de card ...

Link spre comentariu

Vizitator koala

Pun mah, dar de abia maine, ca acu' nu-l stiu pe dinafara .. .tre' sa sun la banca sa-l aflu, ca eu sunt asa, "mai teluric" :ha: si-mi place sa umblu cu caramida prin buzunare ...

Am hotarat, impreuna cu Marele Urs Alb, ca tinem deschisa sesiunea de comunicari stiintifice timp de 2 saptamani ... asa ca, pe data de 06 octombrie 2008 "casa se va inchide" ...

Link spre comentariu

Stau si ma uit ca un tampit la monitor………

Nu stiu cum sa reactionez sau ce sa zic……..Sa spun multumesc? Nu-i oare prea putin?

Cam la fel am simtit si eu cand , intr-un mod nesperat, nespus de emotionant in acelasi timp, OAMENI de pe acest forum "au pus umarul" la un proiect care pentru mine reprezinta mai mult decat un vis. ( viewtopic.php?f=59&t=3441&st=0&sk=t&sd=a ) Singurul mod prin care le pot multumi in vreun fel este faptul ca toata acea actiune a avut o finalitate certa... Si au putut-o "admira" , asa cum mi-am propus, la Maramures Offroad Fest 2008.

La fel si acum, cred ca singurul lucru pe care si l-ar dori toti de aici sunt doua fotografii ale masinii: una "inainte" si una "dupa"... si poate cel mai mult, pur si simplu sa stie ca te bucuri din nou pe coclauri cu atelaju`... :h5 :cl

Link spre comentariu

yeee,,vin si io,,consumabile pentru stimabilul de 100 EUR,adica un filtru special K&M(aer) un filtru special de ulei si restul filtrelor pentru masina + neste uleiuri+ ca il iubim+ca nu tre sa planga la faza asta si numa sa ne iubeasca si sa accepte si un si o mare stima de la noi,ca doara i mare om(inalt???) si mare caracter(vorba nustiucui ca mi greu sa amintesc) Bogdan......te iubesc!!!

da auzi fufufe-n (sa nu scriu prostii pe forum) pricepere mai da-mi te rog si adresa ta!!!

Pajero
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare