giumalau Postat Decembrie 22, 2015 Partajează Postat Decembrie 22, 2015 (editat) salutare, in sfarsit am reusit sa intru in posesisia unui 4x4 dupa lungi cautari de vitara m-am ales cu un feroza din 1997 imi place cum arata masina e putin altfel fata de modelele mai vechi , fata si bordul, maine trebuie sa intru in posesia ei dar am vazut ca are o problema la frana , nu poate sa puna mult lichid in rezervor doar cativa mm nivel deoarece pe capac are un burduf care nu permite , nu cred ca e tocmai in regula , el merge asa cu ea de doi ani de cand a cumparat-o , acum doar i se mai intareste pedala cateodata dar spune ca e ceva de la etrier , oricum trebuie sa-i schimb lichidul in totalitate dar nu stiu care-i treaba cu burduful acela nu cred ca e normal sa stea asa umflat , m-am uitat si in manual la capitolul frane dar nu am gasit nimic despre asta. Daca stiti despre ce e vorba va rog sa-mi spuneti si mie. Va multumesc. Editat Decembrie 22, 2015 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Decembrie 22, 2015 Partajează Postat Decembrie 22, 2015 Re: Problema la completarea lichidului de frana , Feroza 1997 Salut , pune niste poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
panoramasecret Postat Decembrie 23, 2015 Partajează Postat Decembrie 23, 2015 Re: Problema la completarea lichidului de frana , Feroza 1997 salutare, in sfarsit am reusit sa intru in posesisia unui 4x4 dupa lungi cautari de vitara m-am ales cu un feroza din 1997 imi place cum arata masina e putin altfel fata de modelele mai vechi , fata si bordul, maine trebuie sa intru in posesia ei dar am vazut ca are o problema la frana , nu poate sa puna mult lichid in rezervor doar cativa mm nivel deoarece pe capac are un burduf care nu permite , nu cred ca e tocmai in regula , el merge asa cu ea de doi ani de cand a cumparat-o , acum doar i se mai intareste pedala cateodata dar spune ca e ceva de la etrier , oricum trebuie sa-i schimb lichidul in totalitate dar nu stiu care-i treaba cu burduful acela nu cred ca e normal sa stea asa umflat , m-am uitat si in manual la capitolul frane dar nu am gasit nimic despre asta. Daca stiti despre ce e vorba va rog sa-mi spuneti si mie. Va multumesc. Salut, Burduful acela daca e ca o minge rasuflata trebuie schimbat, eu l-am gasit la dezmembrari. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giumalau Postat Decembrie 23, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2015 Re: Problema la completarea lichidului de frana , Feroza 1997 salut, de fapt e un fel de garnitura , l-am scos de tot si am pus o garnitura normala , am complectat cu lichid si sa stins becul. A mai ramas sa vad treaba cu pedala de ce se intareste din cand in cand cred ca imi ramane pompa atacata , e posibil sa nu lucreze membrana de la serva . In rest fiara arata bine trebuie s-o spal si sa-i aranjez interiorul nu a fost rujata de loc ,am luato de la un agricultor omul chiar muncea cu ea. O sa pun si poze . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
panoramasecret Postat Decembrie 23, 2015 Partajează Postat Decembrie 23, 2015 Re: Problema la completarea lichidului de frana , Feroza 1997 salut, de fapt e un fel de garnitura , l-am scos de tot si am pus o garnitura normala , am complectat cu lichid si sa stins becul. A mai ramas sa vad treaba cu pedala de ce se intareste din cand in cand cred ca imi ramane pompa atacata , e posibil sa nu lucreze membrana de la serva . In rest fiara arata bine trebuie s-o spal si sa-i aranjez interiorul nu a fost rujata de loc ,am luato de la un agricultor omul chiar muncea cu ea. O sa pun si poze . Din ce am inteles eu (poate gresesc) acel burduf are dublu sens de garnitura si sa mentina o presiune constanta in rezervorul pentru lichid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Decembrie 24, 2015 Partajează Postat Decembrie 24, 2015 Re: Problema la completarea lichidului de frana , Feroza 1997 Asa arata la mine. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Decembrie 27, 2015 Partajează Postat Decembrie 27, 2015 Re: Problema la completarea lichidului de frana , Feroza 1997 Si la mine idem cu Caphonne ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giumalau Postat Decembrie 29, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2015 Re: Problema la completarea lichidului de frana , Feroza 1997 salut, va multumesc , asa arata si la mine numai ca era desprins acel burduf si acum la-am anulat vad ca e ok o sa caut sa-l cumpar din dezmembrari daca intradevar are rol important. Intre timp m-am apucat sa spal masina la interior cred ca am dat jos cam jumate de tona de pamant , am fost totusi surprins placut ca am gasit doar cateva gauri de rugina nu ma asteptam sa arate asa de bine , o sa incerc sa pun ceva poze. Vreau sa leg daezaburirea pe geamul din spate ce stiti trebuie vreun releu ceva sau doar un simplu intrerupator, o sa ma uit si prin scheme putin cred ca un releu de timp ar fi bun ca sa nu ramana nonstop alimentata. In rest trebuie sa-i fac o revizie si la vara anitifonaj mi-se pare cam zgomotoasa la interior mai ales ca trebie sa mergi cu ea ceva mai turata si eu m-am cam obisnuit cu dieselul , cu toate ca candva am avut un aro 10 .Am vrut astazi s-o duc la pescuit dar prea sa schimbat vremea prea frig asa ca am renuntat in favoarea vinului fiert. hai cu bafata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giumalau Postat Decembrie 29, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2015 Re: Problema la completarea lichidului de frana , Feroza 1997 sal, au fost mai multe poze dar se pare ca au fost prea mari si nu le-a incarcat ,sa vad cum le micsorez. aceiasi bafta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giumalau Postat Decembrie 29, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2015 Re: Problema la completarea lichidului de frana , Feroza 1997 revin, am gasit un programel de micsorare a pozelor asa ca am sa le pun iara: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Decembrie 29, 2015 Partajează Postat Decembrie 29, 2015 (editat) Re: Problema la completarea lichidului de frana , Feroza 1997 Nu vreau sa fiu "ala pesimistu" dar, in general, este mult mai multa rugina decat de vede. Apare doar dupa demontat complet si dupa "flex" ... Mi-am reconditionat complet 3 masini pana acum si de fiecare data asa a fost ... Editat Decembrie 29, 2015 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giumalau Postat Ianuarie 2, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2016 Re: Problema la completarea lichidului de frana , Feroza 1997 salut, si eu ma astept sa gasesc mai multa dar fata de ce vitare am vazut care totusi spuneau ca arata bine asta mi-se pare ok, important e sa nu fie ceva de rezistenta ptr ca gaurile le poti acoperii si izola cu diverse chestii . Ma intereseaza mecanica si motorul in special sa fie bune ca acolo se intervine cu bani mai multi de obicei. Am mrl-uri automate intentionez sa pun manuale , acutualele dupa spusele fostului propietar sunt ok, nu am lucrat decat cu manuale pana acum astea nici nu-mi dau seama daca se cupleaza doar ca se aprinde un bec in bord trebuie sa verific oricum. Saptamana asta vreau sa-i fac o verificare si sa o inmatriculez pe numele meu e nasol ca e iarna si as vrea sa nu am interventii la ea. As fi vrut sa plec cu ea la munte dar mi-se pare cam zgomotoasa si cosumul pe care il am cu stepway diesel m-a facut sa ma gandesc de doua ori , asta nici nu stiu cat consuma sper sa nu sara de 8 la drum lung ca in rest banuiesc ca e in functie dece faci cu ea. hai bafta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Ianuarie 3, 2016 Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 Re: Problema la completarea lichidului de frana , Feroza 1997 Rezistenta unei masini este data de sasiu (in cazul celor care au), dar si de caroserie. Asa ca, este foarte importanta repararea caroseriei "ca la carte" sau chear mai bine. Idem pentru sasiu. Parerea mea este ca, o lucrare BUNA si completa de tinichigerie, este mai costisitoare decat orice lucrare de mecanica, dar iti prelungeste viata masinii si creste siguranta utilizarii. Cat priveste Vitara, asa am patit si eu: am vazut 5, toate extrem de ruginite, iar cand am gasit Feroza cu putina rugina, m-am bucurat. Imi place sa cred ca, Ferozele sunt mai bine construite :)))) Bafta !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate