Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

LR FreeLander Td4 2001

Sabau-Rosic Jiri

Postări Recomandate

Buna

Si eu am un LR FreeLander din 2001 TD4(resoftat - undeva la 150 CP si 330Nm - soft super calibrat ca sa traga liniar si fara zmucituri-prin portofel - consum mediu 6,5).

20151114_132659.thumb.jpg.d1066a1aa5d9894deb6685e24ce5324f.jpg20151114_132708.thumb.jpg.7a720e355691765c92fc125c577de849.jpg20151225_160127.thumb.jpg.cbc253993aab01fcdad0affc0250875e.jpgFug de flanse si distantiere(motive personale) asa ca tot am cauta niste roti care sa potriveasca frumos - am ajuns la jante de Jeep XJ(+inele de centrare) cu anvelope General Graber AT2 235/70 R16 si prezoanele originale de Freelander.

As minti sa zic ca nu freaca putin cand flexeaza sau cant virez maxim pe loc - dar nu ma deranjeaza.

Inainte sa o cumpar o numeam Gaylander insa ce poate sa faca masina asta cu Traction Control si Hill Descent Control + un set de Roti(desii sunt AT-uri nu MT-uri).

Pentru mine personal rotile sunt cel mai bun mod de a inalta o masina(facem abstractie de la Punti Portale)

Editat de DKW
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Masina mea, Freelander Td4 2002

@Liviu-San, tu compari consumul de Oradea cu cel de Bucuresti?:ha:

Consumul ala il obtii doar cu gume 195/80/R15.

Reading the Owners Manual doesn't hurt.

NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.)

KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru')

SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah)

KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix)

Link spre comentariu

Ajuta mult piesa dintre scaun si volan(EcoDriveing) - Softul e facut exact dupa stilul meu de condus, Motorina - doar EfixS(RomPetrol cel mai bun termen de plata si nu au comisioane)

E foarte ingrijita masina(tot ce a trebuit inlocuit s-a schimbat, am vopsit-o integral ca sa am ce zgaria acum - pe dedesupt au reizolat baietii tot ce trebuia - pragurile au primit Teroson si Mastic Siliconic suflabil si vopsit apoi etc - nu fac rabat de la nimic cand e vb de masinile mele - mai ales ca am toata Firma in spate.

P.S. Rotile nu le simte deloc - inainte aveam alea originale de LRF R17 cu anvelope 235/55, Oradea e asa un satuc mai mare :uameni - mai in gluma mai in serios - ala e consumul la pompa pe ultimii 740Km.

Daca nu crezi hai la Oradea si te plimb 100km apoi facem iar plinul(pana curge afara).

Musai sa imi cumpar un Jeep sau un Dodge - rad clientii de mine cand vad Land Rover-ul(dar pt 2800 Euro cu toate facute si-a merita fiecare Penny cheltuit.

Am avut sansa sa ma plimb putin(vreo 2 saptamani) cu un Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 - in stare de vis masina, si aia consuma intre 12 si 17 Litri mixt in functie de picior - daca stiti vre-un Jeep autoutilitara - ma intereseaza maxim - nu is adept la inmatriculare in Bulgaria sau alte tari.

Editat de DKW
http://forum.club4x4.ro/showthread.php?79749-Trimiteri-catre-adrese-de-firme-piese-LR-altele-decat-cele-de-pe-forum
Link spre comentariu

Daca nu crezi hai la Oradea si te plimb 100km apoi facem iar plinul(pana curge afara).

Daca nu crezi, hai la Bucuresti si o sa te convingi.

Later Edit:

Musai sa imi cumpar un Jeep sau un Dodge - rad clientii de mine cand vad Land Rover-ul(dar pt 2800 Euro cu toate facute si-a merita fiecare Penny cheltuit.

Am avut sansa sa ma plimb putin(vreo 2 saptamani) cu un Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 - in stare de vis masina, si aia consuma intre 12 si 17 Litri mixt in functie de picior - daca stiti vre-un Jeep autoutilitara - ma intereseaza maxim - nu is adept la inmatriculare in Bulgaria sau alte tari.

Daca ai impresia ca pe sectiunea Land Rover o sa primesti sfaturi pentru alte marci (valabil si in restul sectiunilor) te inseli.

Editat de DKW

Reading the Owners Manual doesn't hurt.

NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.)

KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru')

SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah)

KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix)

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

Ajuta mult piesa dintre scaun si volan(EcoDriveing) - Softul e facut exact dupa stilul meu de condus, Motorina - doar EfixS(RomPetrol cel mai bun termen de plata si nu au comisioane)

E foarte ingrijita masina(tot ce a trebuit inlocuit s-a schimbat, am vopsit-o integral ca sa am ce zgaria acum - pe dedesupt au reizolat baietii tot ce trebuia - pragurile au primit Teroson si Mastic Siliconic suflabil si vopsit apoi etc - nu fac rabat de la nimic cand e vb de masinile mele - mai ales ca am toata Firma in spate.

P.S. Rotile nu le simte deloc - inainte aveam alea originale de LRF R17 cu anvelope 235/55, Oradea e asa un satuc mai mare :uameni - mai in gluma mai in serios - ala e consumul la pompa pe ultimii 740Km.

Si marmota ce facea, nu mai inveleste ciocolata in staniol ? :ha:

Link spre comentariu

Re: LR FreeLander Td4 2001

Eu te-as sfatui sa montezi un "EGT gauge" pre turbo cu ''setup"ul asta...povesti din astea cu masina merge perfect resoftata, cu cu roti mai mari si soft adaptat am vazut pe pielea mea... m-a costat o chiulasa si o turbina noua dupa scurt timp, da cine a fost ca mine, mergea D2-ul ca una mica cu fluieraturi de roti:grin:... acum sunt mai "destept" si mai sarac :old

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare