bocancel Postat Decembrie 28, 2015 Partajează Postat Decembrie 28, 2015 (editat) Pentru cei care au liber zilele acestea,avand in vedere ca zapada se apropie propun o ultima incursiune catre Lacul Vulturilor (sau pana unde om putea ajunge),atacare dinspre Valenii de Munte cu intoarcere(daca nimerim drumul) pe la Siriu. Timpul e scurt,zapada si anul nou se apropie. Sa fim macar 3 masini si la drum. Loc de intalnire-Petromul unde se bifurca drumul la iesirea din Valenii de Munte -ora 8.30 pe 29 sau 30. Ar fi mai bine poimaine pe 30. Asteptam doritori si nebuni deopotriva. Editat Decembrie 28, 2015 de bocancel Data gresita Mitsubishi Pajero 2.5 TD 3usi 1995 Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Decembrie 28, 2015 Partajează Postat Decembrie 28, 2015 (editat) Re: Lacul Vulturilor 29 sau 30 Dec Maine e 29 iar poimaine e 30. Deci, hotaraste-te!:hl Ieri au incercat prieteni din BV sa ajunga, cu masini pregatite, dar pe la 16 cand se insera si dupa trolieri multe abia facusera trei sferturi din drum. In golul alpin era zapada viscolita. Gandeste-te in ce vrei sa te bagi, plus ca prognoza meteo este in schimbare, adica racire si precipitatii...:op Editat Decembrie 28, 2015 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bocancel Postat Decembrie 28, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2015 Re: Lacul Vulturilor 29 sau 30 Dec PaI ,DA,scuze,poimine 30. Eu am cautat pe net si nu am gasit ca ar fi zapada. Ei pe unde au urcat ? Mitsubishi Pajero 2.5 TD 3usi 1995 Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Decembrie 28, 2015 Partajează Postat Decembrie 28, 2015 Re: Lacul Vulturilor 29 sau 30 Dec PaI ,DA,scuze,poimine 30. Eu am cautat pe net si nu am gasit ca ar fi zapada. Ei pe unde au urcat ? Au urcat prin Pasul Boncuta catre Tabla Butii, pe partea opusa fata de tine... Pe partea de nord. :x Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Decembrie 28, 2015 Partajează Postat Decembrie 28, 2015 Re: Lacul Vulturilor 29 sau 30 Dec Si...prognoza! wtf1: Distractie placuta! :1100643094: Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 28, 2015 Partajează Postat Decembrie 28, 2015 Re: Lacul Vulturilor 29 sau 30 Dec Noi am facut o ieseala de noapte in noiembrie si am iesit la lac. Din Chiojdu sunt in jur de 25km. In conditii de umiditate medie, vizibilitate si aderenta scazuta (ceata si ceva gheata in gol alpin) am facut in jur 3.5 ore dus intors (22.00-01.30). Cred ca drumul cel mai putin riscant e prin Chiojdu dar daca gasiti nasoale e bine sa va intoarceti. Cateva urcari sunt dificile in conditii de umiditate si temperatura scazuta. Tot ce inseamna gol alpin dupa ora 16.00 e inghetat. Daca ajungeti la lac ptr a urca va trebuie ancora de pamant ptr ca nu prea sunt copaci in zona. Ar mai fi un traseu Chiojdu prin Valea Nehoiului care va scoate in nationala care ajunge la Siriu, in Nehoiu, nu e foarte lung dar daca sunt noroaie pe acolo fara trolii bune va deveni foarte lung ca timp si dificil. Acesta nu este purtator de riscuri si nu riscati decat sa ramaneti suspendati cel mult sa proptiti cotetele de niste copaci la un moment dat. Traseul de la lac catre Siriu e destul de lung. Un alt aspect: in zona nu exista semnal la telefon pe nici o parte a versatilor decat spre golul alpin. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bocancel Postat Decembrie 28, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2015 (editat) Re: Lacul Vulturilor 29 sau 30 Dec Asta cu lipsa semnalului la telef o stiu, am mai fost pe acolo dar in alti ani, prin Oct-Nov. Mai studiez pana maine dupamasa, daca vremea nu ne permite..... Editat Decembrie 28, 2015 de bocancel Mitsubishi Pajero 2.5 TD 3usi 1995 Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
victor cojocaru Postat Decembrie 28, 2015 Partajează Postat Decembrie 28, 2015 Re: Lacul Vulturilor 29 sau 30 Dec Asta cu lipsa semnalului la telef o stiu, am mai fost pe acolo dar in alti ani, prin Oct-Nov. Mai studiez pana maine dupamasa, daca vremea nu ne permite..... eu m as baga...dar am incercat ieri cu baietii din chiojdu si nu am reusit...ne am intors inapoi pe la jumatatea drumului.pentru detalii iti dau facebook ul unui amic sa i l intrebi ce si cum....dar e cam dificil acum.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 28, 2015 Partajează Postat Decembrie 28, 2015 Re: Lacul Vulturilor 29 sau 30 Dec Victor de unde v-ati intors? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
victor cojocaru Postat Decembrie 28, 2015 Partajează Postat Decembrie 28, 2015 Re: Lacul Vulturilor 29 sau 30 Dec Victor de unde v-ati intors? pai nu.eu m am intors de la basca, de la baraj(mi a aruncat apa de la pajero si m am speriat),ei au dat de zapada nu stiu exact...la golul ala alpin.uite te la pozele acestui om.el a urcat...https://www.facebook.com/ion.burlacu.12?pnref=friends.search Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 28, 2015 Partajează Postat Decembrie 28, 2015 Re: Lacul Vulturilor 29 sau 30 Dec mai bine urcati din Crasna e mai scurt si nu e asa plin de namol..,,haine groase sa aveti ca deja e destul de rece...in 30 va fi si mai si Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bocancel Postat Decembrie 29, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2015 Re: Lacul Vulturilor 29 sau 30 Dec Din ce vad,vremea sa sucit rau, si se pare ca pana la primavara nu mai este nicio sansa pentru acest traseu,din orice parte l-am incepe. Mitsubishi Pajero 2.5 TD 3usi 1995 Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bocancel Postat Decembrie 29, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2015 Re: Lacul Vulturilor 29 sau 30 Dec Asta e vremea. Inchidem topicul si primavara cum da firul ierbii o luam din loc. Mitsubishi Pajero 2.5 TD 3usi 1995 Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate