cantenbury Postat Decembrie 29, 2015 Partajează Postat Decembrie 29, 2015 In speranta unor sfaturi va expun problema mea. Am cumparat un Daihatsu Rocky din Germania, trecuta in actele nemtesti LKW. Am fost la RAR sa-i fac cartea de identitate si acolo surpriza: au zis ca de la Bucuresti o sa le vina in proportie de 90 % raspuns ca o sa o treaca in carte ca si AUTOTURISM. :hl Nu mai inteleg nimic. Daca in acte este LKW astia in Romania o scot autoturism? Justificarea lor a fost ca partea din spate este acoperita cu softop nu cu hardtop!?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 29, 2015 Partajează Postat Decembrie 29, 2015 Re: Inmatriculare autoutilitara Cat te-a costat masina asta in Germania ? Cat te-a costat cu tot cu adus acasa ? Cat ar fi taxa de kkt ? Cat ar fi impozitul anual pentru ea ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cantenbury Postat Decembrie 29, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2015 Re: Inmatriculare autoutilitara Masina in total cam 3000. Taxa la autoturism cam 2300 la euro 2. Taxa la autoutilitara 500 la euro 2. Impozit 2000 lei la autoturism. La autoutilitara mult mai putin cred ca 400 lei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Decembrie 29, 2015 Partajează Postat Decembrie 29, 2015 Re: Inmatriculare autoutilitara vezi ce obtii de la ei. Daca nu e favorabil ma tem ca trebuie sa te pregatesti de un proces de lunga durata cu statul roman. Mie mi se pare strigator la cer sa zica neamtu ca e LKW si astia sa modifice in PKW. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Decembrie 31, 2015 Partajează Postat Decembrie 31, 2015 (editat) Re: Inmatriculare autoutilitara Imprumuta si tu un hard top de pe undeva .... Eu am trecut un Aro din autoturism in autoutilitara, in urma cu mai multi ani. I-am demontat banchetele din spate, am montat o plasa metalica (de constructii) intre scaunele fata si restul masinii si asta a fost tot. Dupa aceea am montat banchetele inapoi, am demontat plasa, dar exista riscul de amenda, etc, deoarece in acte figura de 2 locuri ... Editat Decembrie 31, 2015 de bogdan.sb Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cantenbury Postat Decembrie 31, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2015 Re: Inmatriculare autoutilitara Problema e ca in actele masinii scrie ca este autoutilitara. Si mie la RAR mi-au zis ca avand partea din spate acoperita cu acel acoperis din fibra de sticla, cei de la Bucuresti o sa o treaca autoturism. Ei spuneau ca trebuie sa aiba neaparat acoperis din tabla. O aberatie dupa parerea mea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogus Postat Decembrie 31, 2015 Partajează Postat Decembrie 31, 2015 Re: Inmatriculare autoutilitara In afara de LKW in actele nemtesti mai gaseste si categoria N1 sau M1? acolo e toata treaba Acum ca ei ca sa poata sa-ti inmatriculeze masina iti cer o serie de conditii cum ar fi grilaj despartitor, podea de tego sau hard top asta e partea a doua si trebuie sa te conformezi, dar categoria din N in M nu au voie sa ti-o schimbe, in cel mai rau caz iti intorc masina pana la remedierea problemelor Mercedes G Wolf 461 300GD Nissan Terrano II R20 2.7 TDi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cantenbury Postat Decembrie 31, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2015 Re: Inmatriculare autoutilitara In actele mele nu scrie N1 sau M1. Scrie LKW GESCHLOSSEN KASTEN. Ea a fost PKW si in dec. 2000 a fost schimbata in LKW la ei in Germania. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogus Postat Decembrie 31, 2015 Partajează Postat Decembrie 31, 2015 Re: Inmatriculare autoutilitara hmmm greu de crezut ca nu apare N1 sau M1 deoarece asta e clasificarea EU https://en.wikipedia.org/wiki/Vehicle_category acum daca chiar nu apare si a fost autoturism modificat ulterior ca autoutilitara atunci sigur vor face cum cred ei ca "e mai bine" Mercedes G Wolf 461 300GD Nissan Terrano II R20 2.7 TDi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cantenbury Postat Decembrie 31, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2015 Re: Inmatriculare autoutilitara Iti trimit poza cu cartea masinii. Da-mi mail-ul tau. Ce am vazut scrie: EWG. De uploadat nu merge vad. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogus Postat Decembrie 31, 2015 Partajează Postat Decembrie 31, 2015 Re: Inmatriculare autoutilitara Nu-i cazul sa-mi trimiti nu sunt un spacilist in carti de autovehicole ci doar cineva are a inmatriculat o autoutilitara adusa de afara nu de multa vreme, vezi ca te multe ori nu se poate uploada aici datorita faptului ca poza e prea mare Mercedes G Wolf 461 300GD Nissan Terrano II R20 2.7 TDi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DMM74 Postat Ianuarie 1, 2016 Partajează Postat Ianuarie 1, 2016 Re: Inmatriculare autoutilitara Salut si La multi ani! De la începutul anului trecut la RAR nu mai accepta sau mai bine zis nu mai accepta la înmatriculare decat autoutilitare ieșite din fabrica. Am trecut prin aceleași emoții, am aștepta 2 zile răspunsul de la București, am fost norocos, am primit răspuns favorabil, aveam in actele de Italia N1, aveam grilaj. La tine este putin mai complicat ca masina a fost făcută autoutilitara ulterior. Cam asa stau lucrurile la noi. Sper să-ți iasă autoutilitara! Bafta LR Discovery 300 TDI, 1998 LR Freelander TD4, 2005, automat http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogus Postat Ianuarie 1, 2016 Partajează Postat Ianuarie 1, 2016 (editat) Re: Inmatriculare autoutilitara Fara suparare dar nu e adevarat ce spui. Eu am inmatriculat anul trecut in luna mai un Nissan Terrano 2 adus din Belgia si numai autoutilitara nu a fost ala iesit din fabrica... ba chiar a fost un 7 locuri si avea prinderile la centurile de siguranta atat din spate cat si cele din portbagaj taiate cu flexul... . Trebuie sa fi fost inmatriculata autoutilitara, N1 in tara din care s-a adus, nu din fabrica si ma rog sa respecte unele cerinte gen grilaj, podea etc Editat Ianuarie 1, 2016 de bogus Mercedes G Wolf 461 300GD Nissan Terrano II R20 2.7 TDi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cantenbury Postat Ianuarie 1, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 1, 2016 Re: Inmatriculare autoutilitara La mine scrie LKW GESCHLOSSEN KASTEN. Poate nu vad eu un N1 sau M dar atat scrie. O sa vad. Va tin la curent, pentru ca stiu ce inseamna sa stai cu sufletul la gura din cauza unor "oameni". La multi ani tuturor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cantenbury Postat Februarie 10, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2016 Re: Inmatriculare autoutilitara Tin sa va anunt ca am obtinut cartea pentru al meu Daihatsu Rocky. Verdictul: autoutilitara, E2. Multumesc celor care s-au implicat in discutie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Februarie 10, 2016 Partajează Postat Februarie 10, 2016 Re: Inmatriculare autoutilitara Sa te bucuri de ea !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate