perca_felician Postat Decembrie 30, 2015 Partajează Postat Decembrie 30, 2015 (editat) o tura in straja si in sureanu Editat Decembrie 30, 2015 de perca_felician toyota bj 70 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
perca_felician Postat Decembrie 30, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2015 Re: imagini din tura de azi cred ca va fi un topic interesant toyota bj 70 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Decembrie 30, 2015 Partajează Postat Decembrie 30, 2015 (editat) Re: imagini din tura de azi Faine pozele dar nu e postat unde trebuie... Turele de genul, aici: http://forum.club4x4.ro/forumdisplay.php?421-Iesiri-la-sfarsit-de-saptamana Editat Decembrie 30, 2015 de Teodor4x4 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Decembrie 30, 2015 Partajează Postat Decembrie 30, 2015 Re: imagini din tura de azi Deci se schiaza ! Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
perca_felician Postat Decembrie 30, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2015 Re: imagini din tura de azi am vazut topicul ala dar azi e miercuri si am dorit sa fie doar foto si video calde,din ziua respectiva,poate vor uni sa ajunga a doua sau a treia zi acolo vazand pe viu cu ce se vor confrunta toyota bj 70 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
perca_felician Postat Ianuarie 2, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2016 Re: imagini din tura de azi astazi mai aproape,deasupra minei vulcan,un loc unde nu am mai fost de 25 de ani toyota bj 70 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
perca_felician Postat Ianuarie 3, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 (editat) Re: imagini din tura de azi azi am mai facut vreo 150 km,prima data in paroasa apoi pana in parcul national domogled Editat Ianuarie 3, 2016 de Astral toyota bj 70 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Ianuarie 3, 2016 Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 Re: imagini din tura de azi cred ca va fi un topic interesant tot ce se poate , dar de ce nu ne lasi sa ajungem singuri la concluzia asta ? :wink: Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
perca_felician Postat Ianuarie 3, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 Re: imagini din tura de azi tot ce se poate , dar de ce nu ne lasi sa ajungem singuri la concluzia asta ? :wink: am spus eu ca sunt vorbele tale sau ale altcuiva,era parerea mea toyota bj 70 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
perca_felician Postat Ianuarie 4, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 Re: imagini din tura de azi azi am folosit tot echipamentul din dotare sa ies dintr-o rovina care am crezut ca e inghetata toyota bj 70 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Ianuarie 4, 2016 Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 Re: imagini din tura de azi De din vale de Rovine Graiesc Doamna catre tine... Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JURJUT OVIDIU Postat Ianuarie 4, 2016 Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 Re: imagini din tura de azi azi am mai facut vreo 150 km,prima data in paroasa apoi pana in parcul national domogled Sper să nu fie cu supărare, Dacă tot intrăm prin PARCURILE NATIONALE, recunosc ca și eu, prin Apuseni, părerea mea să folosim drumurile existente , nu pe unde ne taie capul, ca dacă pe bună dreptate sar uni pe noi , tot noi ne supărăm fără să avem dreptate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Ianuarie 4, 2016 Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 Re: imagini din tura de azi Sper să nu fie cu supărare, Dacă tot intrăm prin PARCURILE NATIONALE, recunosc ca și eu, prin Apuseni, părerea mea să folosim drumurile existente , nu pe unde ne taie capul, ca dacă pe bună dreptate sar uni pe noi , tot noi ne supărăm fără să avem dreptate. nu am eu treaba dar din poze se vede ca era pe drum... Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Ianuarie 8, 2016 Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Re: imagini din tura de azi Hahahaha ... :grin: :ha::grin:. Vă căcarăţi în topicul omului. All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
perca_felician Postat Ianuarie 9, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2016 Re: imagini din tura de azi recuperarea de aseara toyota bj 70 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
perca_felician Postat Ianuarie 13, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2016 Re: imagini din tura de azi azi vreo ora de distractie toyota bj 70 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate