Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sigurante troliu Jimny

stanley

Postări Recomandate

In dotarea troliului SuperWinch pe care l-am montat pe Jimny exista si un sistem de sigurante de pus pe firul rosu de + pe care inca nu l-am montat.1495946121_sigurantetroliu001.thumb.jpg.0bb5aaa79e69e8f3acb23026c91516b9.jpg621710784_sigurantetroliu002.thumb.jpg.00133c343b0d2c7f4238eb2f00bff6a3.jpg

Sistemul are montate pe cele 2 lamele cate 3 module de sigurante de 50A iar indicatia este ca o anumita lamela sa fie legata la borna de + a bateriei

Nu am inteles modul de functionare, fiind practic legate in paralel inseamna ca sistemul are o capacitate totala de 150A. In caz de ceva scurt, va ceda doar un modul sau toate 3 ? Exista in comert astfel de module de 50A pentru schimbare? Si de ce trebuie montate doar intr-un anumit sens?

Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Sigurante troliu Jimny

In dotarea troliului SuperWinch pe care l-am montat pe Jimny exista si un sistem de sigurante de pus pe firul rosu de + pe care inca nu l-am montat.[ATTACH=CONFIG]255832[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]255833[/ATTACH]

Sistemul are montate pe cele 2 lamele cate 3 module de sigurante de 50A iar indicatia este ca o anumita lamela sa fie legata la borna de + a bateriei

Nu am inteles modul de functionare, fiind practic legate in paralel inseamna ca sistemul are o capacitate totala de 150A. In caz de ceva scurt, va ceda doar un modul sau toate 3 ? Exista in comert astfel de module de 50A pentru schimbare? Si de ce trebuie montate doar intr-un anumit sens?

Fiind montate in paralel daca una se arde din cauza unui scurtcircuit (sau depasirea curentului maxim de 150A) celelalte se vor arde instantaneu neputand prelua sarcina care oricum era prea mare pentru 3 module.

Daca sunt sigurante nu conteaza sensul in care sunt montate.

Link spre comentariu

Re: Sigurante troliu Jimny

Pe lamela pe care suruburile sunt din Cu scrie BAT, adica iti impune ca acea lamela sa o legi la borna de + a bateriei, dar zici ca n-ar avea importanta cum o montezi

Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare