stanley Postat Ianuarie 3, 2016 Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 In dotarea troliului SuperWinch pe care l-am montat pe Jimny exista si un sistem de sigurante de pus pe firul rosu de + pe care inca nu l-am montat. Sistemul are montate pe cele 2 lamele cate 3 module de sigurante de 50A iar indicatia este ca o anumita lamela sa fie legata la borna de + a bateriei Nu am inteles modul de functionare, fiind practic legate in paralel inseamna ca sistemul are o capacitate totala de 150A. In caz de ceva scurt, va ceda doar un modul sau toate 3 ? Exista in comert astfel de module de 50A pentru schimbare? Si de ce trebuie montate doar intr-un anumit sens? Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
XTra Postat Ianuarie 3, 2016 Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 Re: Sigurante troliu Jimny In dotarea troliului SuperWinch pe care l-am montat pe Jimny exista si un sistem de sigurante de pus pe firul rosu de + pe care inca nu l-am montat.[ATTACH=CONFIG]255832[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]255833[/ATTACH] Sistemul are montate pe cele 2 lamele cate 3 module de sigurante de 50A iar indicatia este ca o anumita lamela sa fie legata la borna de + a bateriei Nu am inteles modul de functionare, fiind practic legate in paralel inseamna ca sistemul are o capacitate totala de 150A. In caz de ceva scurt, va ceda doar un modul sau toate 3 ? Exista in comert astfel de module de 50A pentru schimbare? Si de ce trebuie montate doar intr-un anumit sens? Fiind montate in paralel daca una se arde din cauza unui scurtcircuit (sau depasirea curentului maxim de 150A) celelalte se vor arde instantaneu neputand prelua sarcina care oricum era prea mare pentru 3 module. Daca sunt sigurante nu conteaza sensul in care sunt montate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat Ianuarie 3, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2016 Re: Sigurante troliu Jimny Pe lamela pe care suruburile sunt din Cu scrie BAT, adica iti impune ca acea lamela sa o legi la borna de + a bateriei, dar zici ca n-ar avea importanta cum o montezi Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate