Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Refacere/reconditionare sistem geamuri culisante spate la J7 ?

Norian

Postări Recomandate

Salut,

Am nevoie de un sfat/parere: se poate (si daca da, cum) reconditiona/reface sistemul ala de geamuri culisante spate la J7?

De fapt problema o reprezinta sinele/sanurile alea metalice acoperite de chedere in care culiseaza geamurile.

Am descoperit rugina acolo incercand sa culisez geamul din dreapta, care e intepenit.

A, si daca are cineva o idee cu ce sa dau (nu cu o piatra :grin:) ca sa "des-tepenesc" geamul din dreapta - raman recunoscator.

Multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Refacere/reconditionare sistem geamuri culisante spate la J7 ?

Vezi daca le mai are si ia-le repede ca sunt piese rare !

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?87924-Geamuri-Laterale-spate-Toyota-J70&highlight=geamuri

Reconditionarea alor tale e delicata : trebuiesc date jos, sablate si vopsite electrostatic ca sa fii sigur ca va sta bine vopseaua pe ele.

Unde exista rugina e posibil ca deja rama sa fie cu pauze si cum tabla aia e destul de subtire, sa ti le carpeasca vreun tinichigiu, e cam complicat si migalos, plus ca acolo unde sudeaza, nu stiu daca va mai sta chederul foarte fest astfel incat sa nu incurce culisarea geamului.....

Deci : roaga-te sa le mai aiba si ia-le repede ca macar din doua seturi poate faci unul intreg si bun !

Si daca tot le dai jos, sableaza-le si revopseste-le.......:h5

Link spre comentariu

Uite cum aratau la mine in februarie 2015, cand de voie de nevoie le-am dat jos...:3994858278:

Poti sa le inlocuiesti cu cheder gros de tip ''Dacia'' si sa pui policarbonat transparent in locul geamurilor.

@Gigi Sabau a facut asta la Toyota lui! :g

DSC_0495.JPG.a8c286efb07d60868758fb8f49f1ce91.JPG

DSC_0498.JPG.d86ba06ec5505c8da35455ceeced9ac8.JPG

DSC_0499.thumb.JPG.0a6a6bfae6a8db62f0936c3b09c646b1.JPG

Editat de nessum
Adaugare poze.

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

@Astral: s-au vandut din pacate :(

@Nessum: ma indrept si eu spre cum arata cele din prima poza postata de tine.

Am mai primit totusi un sfat: suprimarea 100% a geamurilor cu tot cu cheder si inlocuirea cu cele fixe, dintr-o bucata + cheder aferent. Cred ca LJ70 le are dintr-o bucata.

Dezavantajul e ca pierd aerisirea de la culisante, dar macar scap de rugina...

Link spre comentariu

Prietenul Nessum se mai da si in campionat, deci pentru el varianta cu policarbonat e convenabila, dar pentru tine cred ca ar trebui sa ai putina rabdare si sa gasesti un set bun de geamuri laterale cu tot cu rame.

Incearca si suna-l pe Gabi Diaconu 0766.290.199. :h5

Link spre comentariu

Cosmin de la Hunedoara are la vanzare parca ..cauta pe OLX.ro si le gasesti. Daca nu le gasesti iti dau numarul lui de telefon, te ajuta in toate cele..un coleg de nota 10.

RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare