Vizitator nanuk Postat Septembrie 23, 2008 Partajează Postat Septembrie 23, 2008 vreau sa imi pun rapoarte de 5,3 in grupurile actuale (am 4,29). stie cineva daca pinionul si coroana noilor rapoarte se potrivesc pe orice punte de g? pentru ca dupa stiinta mea toate puntile de mb g (exceptand pe cele reinforced pentru modelele blindate) sunt la fel. multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Septembrie 23, 2008 Partajează Postat Septembrie 23, 2008 Re: cine poate sfatui un urs batran? Liviu Iernean 0745010380 Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Septembrie 23, 2008 Partajează Postat Septembrie 23, 2008 Re: cine poate sfatui un urs batran? pai e ok acum? k nu prea imi vine sa il sun pe patul de convalescenta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Septembrie 23, 2008 Partajează Postat Septembrie 23, 2008 Re: cine poate sfatui un urs batran? Da absolut OK si la fel de activ precum il stim ...insa in sensul de recuperare!! Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Septembrie 23, 2008 Partajează Postat Septembrie 23, 2008 Re: cine poate sfatui un urs batran? sara buna gospodari.merdtzeeeeeeeeee. merci Craiu care a glasuit prin tzuparu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offroad_g Postat Septembrie 28, 2008 Partajează Postat Septembrie 28, 2008 Re: cine poate sfatui un urs batran? merge fara probleme Land Rover Discovery 2 , 2004automat,TD5 pentru plimbare BMW 1200 GS LC Adventure pentru ture Land Rover Defender 110 , 1999, TD5 pentru alte ture Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
locdeparcare Postat Mai 16, 2009 Partajează Postat Mai 16, 2009 Re: cine poate sfatui un urs batran? cine poate sfatui un urs batran? .... evident ca un alt urs batran. :) :h5 Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Mai 17, 2009 Partajează Postat Mai 17, 2009 Re: cine poate sfatui un urs batran? se poate ai foarte mare grija la reglaje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate