plummer Postat Ianuarie 10, 2016 Partajează Postat Ianuarie 10, 2016 Caut de vreo 2 zile codul de la proiectoarele de ceata din bara si nu gasesc pe nicaieri un catalog si nu gasesc nici in manual... l-am luat din scoarta in scoarta. 1. Ma poate ajuta careva cu acest cod? 2. Vad tipul asta de proiector de ceata cu led ca il recomanda la multe masini indiferent de an, diametrul este de 90mm iar la Pinin diametrul e ~10,5 cm. Ar merge adaptat? Mitsubishi grandis, renault trafic, Range rover sport 3. Daca ar merge adaptat 3m de cablaj ar fi ok? :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Ianuarie 11, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2016 Re: Cod proiector ceata fata original Vreo idee domnilor? :tk ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Ianuarie 22, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2016 Re: Cod proiector ceata fata original Dupa cum bine stiti, de multe ori "Eu centrez/Eu inscriu" :ha: asa ca vin si cu raspunsul la intrebare. Codul proiectoarelor este MZ312168. Avem apoi 2 seturi de proiectoare dedicate Pinin dupa cum urmeaza: ovale MZ312165 si rotunde MZ312166. Apoi kitul de cablaj MZ312167. :x ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinpuv Postat Ianuarie 23, 2016 Partajează Postat Ianuarie 23, 2016 Re: Cod proiector ceata fata original Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate