sergiu Postat Ianuarie 11, 2016 Partajează Postat Ianuarie 11, 2016 Salut si La multi Ani! Am fost posesor de Discovery 1997, (are descriere pe forum), din anumite motive financiare (si cu parere de rau) a trebuit sa il vand in 2014. Acum sunt hotarat sa cumpar alta masina Discovery 1999 - 2002, nu mai intru in detalii "de ce?" Am vazut ca unul bun "afara" costa aproximativ +-5500 euro . Aici este intrebarea. De ce difera norma de poluare la model facelift 2002 fata modelul din 2001, respectiv euro 3 fata de euro 2? Care este morma de poluare luata in calcul de RAR la modelele facute intre anii 1999-2002? Nu pentru autoutilitara. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Ianuarie 11, 2016 Partajează Postat Ianuarie 11, 2016 Re: Cumparare Discovery 1999-2002 Norma poluare?! Presupun ca vorbim de motoare diesel. Sunt 2 feluri constructive 10P si 15P (amandoua td5). 10P este Euro 2, iar 15P este Euro 3. Daca unul din sistemele anexe ale lui 15P lipseste (ex. catalizatoare) RAR-ul nostru il retrogradeaza la Euro 2. Concluzie: la Rar-ul nostru conteaza foarte mult ce exista pe masina, dar si ce ai in acte. Bafta. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sergiu Postat Ianuarie 11, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2016 Re: Cumparare Discovery 1999-2002 Norma poluare?! Multumesc pentru raspuns! Codul motorului este trecut in acte? Am cititi pe net ca motorul 10p s-a pus pana in 2001, dar mai sunt si exceptii... http://forums.lr4x4.com/index.php?showtopic=40495 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Ianuarie 11, 2016 Partajează Postat Ianuarie 11, 2016 Re: Cumparare Discovery 1999-2002 Norma poluare?! 2001 a fost anul de tranzitie, sunt si Eu2 si Eu3 din anul 2001... iar facelift a aparut in 2003 NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sergiu Postat Ianuarie 15, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2016 Re: Cumparare Discovery 1999-2002 Norma poluare?! Am gasit la vanzare un LRD 2 omologat N1 (Romania via Olanda) cu doua locuri, inmatriculat in Romania si cu taxa platita. Am citit mai multe posturi, dar am inteles ca nu se mai poate "re-omologa" masina ca autoturism, sau macar sa mai adaugi locuri ca autoutilitara, platind taxa de mediu sau diferenta de taxa. A omologat cineva masina la RAR din autoutilitara in autoturism? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mate Andrei Vlad M.D. Postat Ianuarie 15, 2016 Partajează Postat Ianuarie 15, 2016 Re: Cumparare Discovery 1999-2002 Norma poluare?! sunt autoutilitare n1 cu 5 locuri ... daca vrei 7 atunci e alta poveste insa mi se pare rezonabil... pe aici pe la cluj sunt niste baieti care aduc chiar si RR autoutilitare ti le dau la mana cu acte in regula! Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Ianuarie 16, 2016 Partajează Postat Ianuarie 16, 2016 Re: Cumparare Discovery 1999-2002 Norma poluare?! Am gasit la vanzare un LRD 2 omologat N1 (Romania via Olanda) cu doua locuri, inmatriculat in Romania si cu taxa platita. Am citit mai multe posturi, dar am inteles ca nu se mai poate "re-omologa" masina ca autoturism, sau macar sa mai adaugi locuri ca autoutilitara, platind taxa de mediu sau diferenta de taxa. A omologat cineva masina la RAR din autoutilitara in autoturism? Salut, Eu am omologat Disco 1 din autoutilitara 2 locuri in autoturism 5 locuri. Dar nu cred ca se mai poate, eu am facut omologarea acum 4 ani. Verifica la RAR. Bafta. Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sergiu Postat Ianuarie 25, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 Re: Cumparare Discovery 1999-2002 Norma poluare?! Am gasit si am cumparat din Romania, imnatriculat si cu taxa un Discovery 2 facelift fabricatie 2003, autoutilitara cu 4 locuri, cutie manuala, 180.000km condus de o femeie in Italia la pretul de 5500 euro. Masian NU are piele, pernele de aer pe spate(SLS) si bara de torsiune hidraulica, asistata (ACE). Se poate inchide topicul, o sa incep altul cu masina. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate