Mugur Postat Iunie 23, 2007 Partajează Postat Iunie 23, 2007 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iunie 25, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2007 Un filmulet cu imagini de arhiva autentice, iar versurile exprima in mod explicit istoria Adevarata a Romaniei... :shock: :roll: 8) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kherim Postat Iunie 28, 2007 Partajează Postat Iunie 28, 2007 impresionant,adevarat zice asta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iunie 28, 2007 Partajează Postat Iunie 28, 2007 adevarul gol golut !impresionant dar si dureros. defapt nu sa schimbat nimic! cind simti ca tea tradat cineva uitate mai intai la cei din ograda ta (a se traduce din tara ta) mai departe nu mai am cuvinte! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Iunie 28, 2007 Partajează Postat Iunie 28, 2007 :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate