rbr Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Salutare, Am facut pasul inainte pentru un L200. Pana vine, caut - printre altele - o saltea de pus pe bancheta din spate care sa reduca din zdruncinaturi. Am rasfoit putin netul, dar nu gasesc ce vreau eu. Poate aveti voi experienta sau idei cu asa ceva. De exemplu, un burete mai gros, intr-o husa de panza, ar fi OK? Exista materiale/combinatii mai potrivite pentru asa ceva, gen gel+perna aer? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FordRanger Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Re: sfaturi imbunatatire confort pick-up Problema la pickup nu o reprezinta sezutul , cat unghiul spatarului banchetei din spate. In special la modelele astea mici ale noastre ( facute pentru tari civilizate , nu pentru USA sau AUSTRALIA :grin:) , spatiul interior este limitat si confortul in spate sufera. Daca iti iei masina de noua , te sfatuiesc sa ii comanzi cele mai bune scaune pe care le poate avea masina . Inaintea oricarui sistem destept pe care il utilizezi sau nu , cat timp vei sta la volan , vei avea curul in scaun . Eu eram aproape sa vand masina daca nu reuseam sa schimb scaunele . Si desi le-am schimbat , caut un Wildtrack aflat la dezmembrari sa ii iau scaunele fata . Am deja trei randuri de scaune si cand dau de bani , unele vreau sa le duc la un meserias sa imi inchesuie niste scaune de Alfa Romeo GT pe sinele scaunelor originale . Curios , putina lume tine cont de confortul la volan. Intotdeauna exista cel putin doua nivele de echipare in privinta scaunelor la orice masina noua pe care ti-o configurezi la un dealer . As renunta la orice altceva ca sa am scaunele din varianta de top. In alta ordine de idei , L200 nu este o masina in care sa cari 4 sau 5 persoane adulte pe distante mari si in calatorii de durata. Daca in fata este cum este , in spate este tortura un drum de 4-500 km . Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Re: sfaturi imbunatatire confort pick-up @ rbr: Adica l-ai comandat pe ala nou? Ca daca e asa, nu trebuie sa-ti faci griji in privinta confortului, sta cel mai bine in clasa lui. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbr Posted January 16, 2016 Author Share Posted January 16, 2016 (edited) Re: sfaturi imbunatatire confort pick-up Pai n-am de gand sa merg des pe distante lungi cu multi pasageri. Dar si o plimbare de week-end de 100-200 de km poate fi neplacuta cand treci de la turism la camion, simti mult mai tare orice denivelare. Sunt 2 feluri de scaune la L200 nou, probabil cel cu piele e mai confortabil, dar ma intereseaza mai mullt in spate, unde probabil nu difera foarte mult. Oricum, decizia e luata, din stofa :) edit: da, cel nou, am inteles ca e mult mai ok decat generatia 4 la capitolul confort (si peste restul de pick-up-uri), dar am niste pasageri mofturosi :) Edited January 16, 2016 by rbr Link to comment Share on other sites More sharing options...
albinaru Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Re: sfaturi imbunatatire confort pick-up Eu am carat patru pasageri pana la Nurnberg si inapoi si n-au protestat decat pe segmentul de drum Lugoj Deva. Stiti voi placile alea de beton... Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristian Irimescu Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Re: sfaturi imbunatatire confort pick-up Daca o sa ai greutate suficienta in bena, arcurile lamelare devin mai prietenoase cu cei de pe bancheta spate. Luaz 969, Aro 244, L200 Link to comment Share on other sites More sharing options...
albinaru Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Re: sfaturi imbunatatire confort pick-up Adevar graiesti, aveam bena plina si tractam o remorca de o tona umpluta cu diverse acareturi. Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbr Posted January 16, 2016 Author Share Posted January 16, 2016 Re: sfaturi imbunatatire confort pick-up Am mers odata cu un VW Transporter (T3 cred), la dus a fost gol, comportament normal, la intors - plin cu marfa, topaia ca un cangur, cand simteam cum coboara suspensia ne pregateam moral de saltul care urma :) Ar fi o idee si ceva pe post de balast, bagaj cu masa mare nu am, dar prefer o solutie mai usoara (si la propriu si la figurat) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts