bogdan mihai Postat Ianuarie 18, 2016 Partajează Postat Ianuarie 18, 2016 Va salut dragi colegi am ceva probleme cu presiunea din furtunele de racire foarte mare si cu scapari de gaze in vasul de espansiune cu presiunea am rezolvato prin scoaterea garniturii de la busonul radiatorului cat credeti ca ar mai duce asa fara interventie ? credeti ca ar fi garnitura sau chiulasa ? a schimbat cineva garnitura arsa pana acuma ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Ianuarie 19, 2016 Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 Re: garnitura chiulasa 2.8 Eu am schimbat garnitura dar la mine a fost ok ca era doar problema de garnitura si imi incingea altfel daca insisti sa mergibasa fara racire calumea risti sa favi chiulasa praf daca nu e deja Dar de schimbat chiulasa nu e mare lycru totul e sa si rectifici chiulasa inainte sa o remontezi sa fii sigur ca e plana Mie imi scotea apa din vas afara;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Ianuarie 19, 2016 Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 Re: garnitura chiulasa 2.8 De obicei chiulasa este defecta, problema specifica 2.8, sistem de racire prost intretinut. Daca prin minune a scapat, mergi in continuare asa cu ea si cu siguranta crapa. In cazul tau, se trage masina pe dreapta, se desface chiulasa (daca se constata ca de acolo este problemaa), si se da cu parerea pe urma. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan mihai Postat Ianuarie 28, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2016 Re: garnitura chiulasa 2.8 apa nu se ridica sta normal la jumate acul problema este decat ca sufla in vas cum se incalzeste am sa ma apuc de ia problema ii mana de lucru in zona mea nu am gasit pe nimeni sa se bage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Ianuarie 28, 2016 Partajează Postat Ianuarie 28, 2016 Re: garnitura chiulasa 2.8 Nici mie nu imi incalzea doar daca ma dadeam la ea rau de tot nici macar in oras in trafic aglomerat nu incingea in luni de vara si imi baga apa in vas si de acolo afara in final garnitura era arsa intre evacuare si racire Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Ianuarie 29, 2016 Partajează Postat Ianuarie 29, 2016 Re: garnitura chiulasa 2.8 De obicei chiulasa este defecta, problema specifica 2.8, sistem de racire prost intretinut. ce inseamna asta? sa faci schimburile de lichid de racire la timp ? Daca esti pe cale sa ai asa probleme nu ar trebui sa vezi si pe bord acul de la temperatura ca vrea sa urce? Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Ianuarie 29, 2016 Partajează Postat Ianuarie 29, 2016 Re: garnitura chiulasa 2.8 Ba DA :) am avut 2,8 cu problema :) da nu chiulasa e problema,nu are nici o legatura, a ca poti spune ca poate datorita arhitecturii canalelor de racier...etc motorul prezinta o sensibilitate la supraincalzire in caz de solicitari barbare :) asta e altceva, da nu e problema specifica la 2,8 e problema la orice motor ca la orice motor poti arde garnitura. da daca ai circuitul aerisit bine si termostatul deschide cum trebuie iar pompa nu curge atunci nu ai nici o problema cu 2,8-ul poti sa dai in el destul ca nu se prajeste, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Ianuarie 29, 2016 Partajează Postat Ianuarie 29, 2016 Re: garnitura chiulasa 2.8 ce inseamna asta? sa faci schimburile de lichid de racire la timp ? Inseamna sa mergi mereu cu antigel concentratie potrivita, niciodata apa sau altceva. Inseamna sa cureti instalatia o data la ceva vreme. Inseamna sa speli radiatoarele (exterior) dupa ture in care ajunge o gramada de noroi, frunze, pe ele si intre ele. Inseamna o pompa de apa buna care functioneaza in parametrii. Inseamna un radiator bun/nou nu copturile care le au marea majoritate pe 2.8. Inseamna o curea buna/noua intinsa corespunzator, etc Inseamna ventilatoare care functioneaza in parametrii. Inseamna termostat nou/bun/de calitate care functioneaza in parametrii. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan mihai Postat Ianuarie 29, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2016 Re: garnitura chiulasa 2.8 cineva din zona Teleorman sau din apropiere care ma poate ajuta sa schimb garnitura sau eventual chiuloasa contra cost :wink: am intrebat pe la diferite servisuri si ca raspuns ......... ba ca nam timp ba ca nu ma bag ba ca e complicat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate