luckgil Postat Ianuarie 20, 2016 Partajează Postat Ianuarie 20, 2016 Salut, Am deschis aici topic pentru ca al meu motor 4.0 de pe XJ din 2001, merge bine dar cam a inceput sa consume destul de mult si caut un tester care sa vada parametri motor si sonde sa vedem ce nu ii place. Testele generice nu vad cum trebuie motorul asta si trebuie unul dedicat Jeep cred. Eu sunt din Urziceni deci Bucuresti, Buzau, Ploiesti sunt sub 60km deci usor de ajuns cu masina pana acolo. Daca ma poate ajuta va rog careva cu un contact fac cinste. Cu respect, Lucian Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata, Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Ianuarie 20, 2016 Partajează Postat Ianuarie 20, 2016 Re: Tester motor 4.0 Chiar sunt curios daca gasesti,sa ne anunti si pe noi,eu unul nu stiu pe cineva sa aiba asa ceva. Pe vremuri Casa Auto avea tester dedicat pentru mai toate modelele si motorizarile,oficial nu mai servesc pe nimeni caci nu mai au dreptul si nu mai au softul actualizat de cand nu mai sunt dealer Jeep,dar neoficial testerul ar exista inca iar pentru modelele ceva mai vechi functioneaza la fix. Autoitalia desi e dealer Jeep nu are tester decat pentru modele pe care le-au vandut ei,imi pare o tampenie imensa,sunt mii de Jeep-uri in tara asta care au nevoie de diagnoza,ce face cu ele? Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Ianuarie 22, 2016 Partajează Postat Ianuarie 22, 2016 Re: Tester motor 4.0 Sfat prietenesc : fa un test la gaze la orice statie ITP si spune-ne rezultatul .Eu sunt aproape sigur ca nu-ti mai este in parametrii catalizatorul . O sa primesti un listing acolo .Fa-i o poza sa vedem ce si cum Spor :h5 P.S. Spune-le sa-l faca ,,pe bune" :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luckgil Postat Ianuarie 22, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2016 (editat) Re: Tester motor 4.0 Multumesc de sfat, maine sper sa am timp sa o pun si pe tester si sa o duc la ITP. Am gasit si la Casa Auto Bucuresti pe cineva care a zis ca e posibil sa ma poata ajuta cu tester, dar abia de luni incolo cand se intoarce persoana care stie despre motoarele americane. O seara placuta, Lucian Editat Ianuarie 22, 2016 de luckgil Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata, Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luckgil Postat Martie 2, 2016 Autor Partajează Postat Martie 2, 2016 Re: Tester motor 4.0 Am reusit sa fac si testul de gaze. Testul este pe benzina facut. Nu am facut pe GPL ca nu avea rost. Il atasez aici.Test gaze Jeep Feb 2016.pdf Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata, Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Martie 3, 2016 Partajează Postat Martie 3, 2016 Re: Tester motor 4.0 Masina ta are norma de poluare EURO 3 sau EURO 2 ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luckgil Postat Martie 3, 2016 Autor Partajează Postat Martie 3, 2016 Re: Tester motor 4.0 sincer nu stiu este din 2001, dar catalizator nu mai este la locul lui si nu este acolo de cand am luat acum cativa ani masina. Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata, Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Martie 4, 2016 Partajează Postat Martie 4, 2016 Re: Tester motor 4.0 Norma de poluare o poti afla din CIV :ultimele doua caractere de la nr . de omologare (ex; E3 ,E4 sau cu X ...) Ceva nu mi se pare normal la analiza gazelor .Spui ca nu ai catalizator si nu pot sa-mi dau seama cum Lambda este in parametri (anormal) iar HC (hidrocarburile) sunt deasemenea deosebit de mici ,iar suspect la functionarea pe benzina si normal la functionarea pe GPL ...mai este si varianta ca din obisnuinta baietii buni de la ITP scot totul bine desi in cazul asta ar trebui sa arate rezultatul corect Mai rumegam :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luckgil Postat Martie 4, 2016 Autor Partajează Postat Martie 4, 2016 Re: Tester motor 4.0 Norma de poluare o poti afla din CIV :ultimele doua caractere de la nr . de omologare (ex; E3 ,E4 sau cu X ...) Ceva nu mi se pare normal la analiza gazelor .Spui ca nu ai catalizator si nu pot sa-mi dau seama cum Lambda este in parametri (anormal) iar HC (hidrocarburile) sunt deasemenea deosebit de mici ,iar suspect la functionarea pe benzina si normal la functionarea pe GPL ...mai este si varianta ca din obisnuinta baietii buni de la ITP scot totul bine desi in cazul asta ar trebui sa arate rezultatul corect Mai rumegam :wink: Testele de acolo sunt amandoua pe benzina unul la relanti si unul la 2450RPM. A mea e pe Bulgaria si nu stiu unde sa ma uit acolo care e norma de poluare dar din ce m-am uitat la altele pe mobile.de ca a mea toate sunt E2 deci e posibil si asta sa fie E2. Si testul e facut pe bune nu aiurea. Daca e ma mai pot duce la alta statie ITP din oras sa mai fac inca un test daca e cazu. Multumesc pentru ajutor, Lucian Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata, Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 4, 2016 Partajează Postat Martie 4, 2016 Re: Tester motor 4.0 Ce mufa de diagnoza ai? OBD2? Mi se pare ca am eu program de Jeep. Si te pot ajuta cu testerul ...in zona Bucuresti. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luckgil Postat Martie 4, 2016 Autor Partajează Postat Martie 4, 2016 Re: Tester motor 4.0 Ce mufa de diagnoza ai? OBD2? Mi se pare ca am eu program de Jeep. Si te pot ajuta cu testerul ...in zona Bucuresti. Da da OBD2. Daca se poate ar fi perfect. Multumesc mult. Niste date de contact ar fi perfect. Cu respect, Lucian Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata, Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate