dcosmin Postat Ianuarie 23, 2016 Partajează Postat Ianuarie 23, 2016 Re: Ce CONSUM are un Disco 1 sau 2 ? Oameni buni, eu nu am zis ca nu poate sa atinga 140 150, dar la ce bun daca ii atinge in 2 minute? Si dupa cum ati specificat si voi, este nesigur pt o asa masina la aceasta viteza. Cred ca se simt cel mai bine la 100 110 si probabil e si consumul optim. Asta e doar parerea mea. 150 de cai pe 2200 2300 kg nu este un raport putere greutate care defineste o masina sprintena. Dar aceste utilaje sunt menite noroiului, zapezii, offroadului, nu mersului pe autostrada cu 150. Nu am vrut sa ranesc orgoliul posesorilor de Disco1 sau 2, chiar le consider utilaje misto, doar ca depinde de nevoile fiecaruia in final. We placut! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Ianuarie 23, 2016 Partajează Postat Ianuarie 23, 2016 Re: Ce CONSUM are un Disco 1 sau 2 ? Oameni buni, eu nu am zis ca nu poate sa atinga 140 150, dar la ce bun daca ii atinge in 2 minute? Si dupa cum ati specificat si voi, este nesigur pt o asa masina la aceasta viteza. Cred ca se simt cel mai bine la 100 110 si probabil e si consumul optim. Asta e doar parerea mea. 150 de cai pe 2200 2300 kg nu este un raport putere greutate care defineste o masina sprintena. Dar aceste utilaje sunt menite noroiului, zapezii, offroadului, nu mersului pe autostrada cu 150. Nu am vrut sa ranesc orgoliul posesorilor de Disco1 sau 2, chiar le consider utilaje misto, doar ca depinde de nevoile fiecaruia in final. We placut! Chiar nu se pune problema de ranit orgoliu, eu consider ca discutia este constructiva. Fiecare isi alege ce vrea sa faca cu masina lui si cu viatza lui. :) Week-end placut. Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mosor Postat Ianuarie 23, 2016 Partajează Postat Ianuarie 23, 2016 Re: Ce CONSUM are un Disco 1 sau 2 ? Salutari, este si pentru mine ultimul comentariu off-topic si vreau sa spun,daca ati citit toate comentariile pana acum,ca eu am spus cat consuma masina mea si atat.O masina consuma diferit in diverse imprejurari si eu am incercat sa raspund colegului nostru care a intrebat despre consumuri la D1 si D2.Si pentru colegul, care crede ca eu am pus comentariul aici ca sa induc in eroare, il invit sa ii arat live ca este adevarat ce am spus. Eu am invatat multe lucruri utile de pe acest forum si majoritatea oamenilor de aici vrea sa-si ofere experienta capatata cheltuind timp si altele.Sper sa pot oferi si eu sfaturi utile si sa primesc la fel,asta am intentionat de fiecare data cand am intrat pe acest forum. Seara buna! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru26 Postat Ianuarie 23, 2016 Partajează Postat Ianuarie 23, 2016 Re: Ce CONSUM are un Disco 1 sau 2 ? Va contrazic total :) Am eu 300 tdi si fac si pariu ca nu sare de 10l/100km in Bucuresti. Iar legat de plecatul la semafor va garantez ca nu numai o data am plecat primul. Este o masina greoaie dar se poate conduce fara probleme in Bucuresti. Eu am +2 si rotile sunt 235/70/16 AT de la Bf + 5cm distantiere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mosor Postat Ianuarie 24, 2016 Partajează Postat Ianuarie 24, 2016 Re: Ce CONSUM are un Disco 1 sau 2 ? Pai ,de fapt nu ai contrazis pe nimeni, nu ai spus decat cat consuma masina ta Disco1.De fapt asta si-a dorit colegul care a deschis discutia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Ianuarie 24, 2016 Partajează Postat Ianuarie 24, 2016 Re: Ce CONSUM are un Disco 1 sau 2 ? Va contrazic total :) Am eu 300 tdi si fac si pariu ca nu sare de 10l/100km in Bucuresti. Iar legat de plecatul la semafor va garantez ca nu numai o data am plecat primul. Este o masina greoaie dar se poate conduce fara probleme in Bucuresti. Eu am +2 si rotile sunt 235/70/16 AT de la Bf + 5cm distantiere. Foarte bine, dar nu ne contrazici. Tu ai anvelope stock pe masina eu am pe 31 si consuma in jur de 12-13 in oras si 10 afara. Cu plecatul de la semafor, cred ca conteaza cu ce masina faci diferenta. Daca o sa ma dau jos din 63AMG si ma urc in Disco, sigur o sa spun ca este praf.:wink: Bafta. Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate