harkonnen Postat Ianuarie 20, 2016 Partajează Postat Ianuarie 20, 2016 (editat) Buna! Am un prieten care are o asemenea masina si il intereseaza variantele de inaltare. In mare stie ca sunt cele 2 tipuri de lift (suspension/body). Dar mai exact nu stiu detalii. De aceea intreb aici... Cum se realizeaza? Care e liftul maxim de suspensie sa nu incepi sa pui flanse sau sa cobori diferentialele. La fel si la body lift. Care ar fi cel recomandat? Fara a intra la sudari prlungitoare de manete, prelungire conducte frane, etc. Dupe aceste operatii, ce cauciucuri s-ar potrivi fara coafari masive de aripi. Masia este folosta exclusiv ca utilitara, pe drumurile de pamant ale patriei, la munca patriotica. Multumesc! Editat Ianuarie 20, 2016 de harkonnen Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Ianuarie 20, 2016 Partajează Postat Ianuarie 20, 2016 Re: Inaltare Kingcab 2000 TD (d22) Pai se poate orienta dupa producatorii mari care fabrica in general kituri de inaltare de 4-5 cm si acestea nu necesita foarte multe modificari . Asta cu maritul gumelor din ridicarea suspensiei , nu tine mult . Gumele mult mai mari inseamna si greutate sensibil mai mare , consum mai mare , solicitari mai mari pe suspensie , directie , fiabilitate mai redusa la componente . Folosita in noroaie , isi da repede duhul . Pickup-urile vandute in UE , sunt firave comparativ cu monstruozitatile de peste ocean la care se pun gume de tractor . Orice ridicare trebuie bine gandita, si practic , ai nevoie de cea mai mica ridicare a caroseriei , care sa iti permita sa iti faci treaba dar care sa ii afecteze cat mai putin restul componentelor . Eu doream sa imi ridic Rangerul cu un kit OME de 4 cm . Inca mai vreau , dar studiez atent problema , pentru ca nu am MRL-uri pe fata si se pare ca nici nu pot monta la masina mea. Asta se va traduce intr-un unghi total nepotrivit al planetarelor fata , care se vor invarti in acest unghi tot restul vietii lor , pentru ca tehnic , nu pot decupla roata de planetara . Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate