Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Mercedes ataca piata pickup-urilor

Max

Postări Recomandate

Mercedes a inceput sa fabrice un model pickup pe platforma Nissan-ului Navara.

Mercedes Pickup Truck GLT

Bineinetes ca in prima faza va fi disponibil incepand cu 2017 pe pietele din SUA, Canada, UK, Australia si China.

Preturile vor incepe de la 30.000$.

2017-Mercedes-GLT-Pickup-Truck-concept-NP-300.jpg.e345208bcf1bfa5e7b7e698e298c8833.jpg

Tot pe aceeasi platforma va fi construit si Renault Alaskan

2016-Renault-Alaskan-front.jpg.7ea2dcc026b59a161d4e88930b657874.jpg

Editat de Max
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Mercedes ataca piata pickup-urilor

Desi sunt doar desene , mult mai frumoasa varianta Renault . Mondializarea asta ne pune in situatia sa cumparam aceeasi Marie , cu aceeasi palarie si cu o sigla tot mai lipsita de personalitate . Mercedes trebuia sa intre de mult timp pe acest segment de piata insa modelul lor este mult prea " domestic " . Cred ca directia Marketingului nu este una inteleapta . Si in Europa , pickupul este un mod de viata si cei care il cumpara vor o imagine de dur , de patratos , de masina nebarbierita. Este prea ascutita , prea domestica ideea lor despre pickup . Cine isi cumpara asa ceva un cred ca vrea performanta pe autostrada . Pana si Amarok este mai frumos :ha: .

Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu

bre eu nu inteleg o chestie: Mercedes are platforma G-ului :1...de ce mama saraciei nu or facut un pick-up adevarat bazat pe platforma aia !?!?! in schimb se "demit" cu "gheishagul" asta de masina. :uameni

bine ca nu e prima colaborare cu Renault, mai or facut Citan-ul in colaborare cu Renault-ul... in fine...

Editat de l_stoian79

"Explore.Dream.Discover."-Mark Twain

cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1

"my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana

Link spre comentariu

Desi sunt doar desene , mult mai frumoasa varianta Renault . Mondializarea asta ne pune in situatia sa cumparam aceeasi Marie , cu aceeasi palarie si cu o sigla tot mai lipsita de personalitate . Mercedes trebuia sa intre de mult timp pe acest segment de piata insa modelul lor este mult prea " domestic " . Cred ca directia Marketingului nu este una inteleapta . Si in Europa , pickupul este un mod de viata si cei care il cumpara vor o imagine de dur , de patratos , de masina nebarbierita. Este prea ascutita , prea domestica ideea lor despre pickup . Cine isi cumpara asa ceva un cred ca vrea performanta pe autostrada . Pana si Amarok este mai frumos :ha: .

pentru asta exista y60 :D chiar si in varianta pickup

Natural Disaster Response Operations
Link spre comentariu

bre eu nu inteleg o chestie: Mercedes are platforma G-ului :1...de ce mama saraciei nu or facut un pick-up adevarat bazat pe platforma aia !?!?! in schimb se "demit" cu "gheishagul" asta de masina. :uameni

bine ca nu e prima colaborare cu Renault, mai or facut Citan-ul in colaborare cu Renault-ul... in fine...

la asta m-am gandit si eu in prima faza da dupa aia mi-a picat fisa , daca era facut din G ar fi insemnat sa fie fiabil si rezistent , ori fiabil si rezistent nu inseamna TEAPA.

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

la asta m-am gandit si eu in prima faza da dupa aia mi-a picat fisa , daca era facut din G ar fi insemnat sa fie fiabil si rezistent , ori fiabil si rezistent nu inseamna TEAPA.

inseamna TEAPA Mihai ,dar pentru producator , ca nu le mai calci pragul :D

Natural Disaster Response Operations
Link spre comentariu

Din pacate , tot la ei ajungem . Parca este reclama la o firma de pompe funebre : " orice faci , tot la noi ajungi ".

Piata nu este asa de permisiva incat sa fie o concurenta corecta . Apar masuri protectioniste , uniuni vamale care exclud anumiti concurenti , etc. Nu conteaza caluam teapa de la unul anume pentr uca toti dau tepe . Vrem - nu vrem , tot la unul dintre producatorii astia ajungem . Nu ne putem supara ca vacarul pe sat pentru ca nu insemnam mare lucru. Este adevarul trist .

Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare