Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfat achizitie : ML270CDi versus GrandCherokee 2.7CRD ?

korben

Postări Recomandate

Re: ML270CDi sau GrandCherokee 2.7CRD ?

"-nici sa nu te gandesti ca poti sa mergi mai mult de 50 cm de la asfalt"

IMAG0260AX.thumb.jpg.a426144a1edababe8baf8c3682171b84.jpg

asta ar insemna la ce e pozat mai sus ...sa-mi iau gandul de la Touareg. :)))

______ P38-2.5 & PAJERO-2.5 > VS < MAN-8.163 ________

...azi am derapat un pic ...... oare maine va fi altfel ?!? :))

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La revedere,tabara draga.....

Ia Patrolul. Si orice ai lua, beleste ochii,ca daca nu.....:banana

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

@Ssrli au fost variante cu 4 sau 5 trepte. se decodeaza dupa VIN varianta de cutie. sigur garantat primele modele 2000-2001 au avut si 4 si 5 viteze.

@danciucu

"Eu din cate stiu nu e chiar asa cu schimbatul unde vor muschii tai. dar poate ma insel.

de ex as vrea sa merg cu 30km/h cu treapta a 4 . se poate ?

sau sa plec de pe loc cu a 2a , se poate ?"

eu am spus,citez : "4321 functioneaza ca o cutie normala unde schimbi cand vor muschii tai sau cand iese motorul prin capota "

nu am spus ca poti pleca cu a doaua de pe loc si nici sa mergi subturat cu 30 km/h in a 4....ambele variante alese de tine sunt cu subanteles tendentios sa spunem.....selectezi 2 si cutia pleaca cum vrea ea.poate cu a doua, poate cu 1...

Avantajul cutiei de mercedes VS cutie de pe benzinar 4,7 este ca aia de neamt INVATA stilul de condus si se adapteaza la sofer,sa spunem....citeste un pic nu ma- interesat cea de 4,7 dar cea de 2,7 CRD are si o memorie idioata care tine minte totul despre stilul de condus .Daca mergi prin oras,subturat se va comporta tot pe acolo si cand iesi la drum intins, pana invata iarasi si la sfarsit face fix ca o poola obosita semisportiva.

pe un forum din australia era un nene ce recomanda stergerea memoriei la o perioada de...o luna sa spunem,se schimba mersul masinii....si EGR -ul traieste mult mai bine,functional fiind....varinata rapida si usoara cu scoate borna, 5 minute.

in sfarsit, daca este in LO si o pui in 2 pleaca cu a doua iarasi verifica tehnicul la neamt,varianta pe benzina nu stiu daca face asta...

cu mersul subturat nu ai cum,electronica iti spune ca esti stupid si nu te lasa,cu toate ca daca a invatat mersul batranicios ajungi la 60 si a schimbat in 4 de la 50..... sau abia schimba din 2 in 3 daca invata sa schimbe la 3800 de ture.....

Ai dreaku nemti.SI benzina inseamna power,dieselul nu are modul avion,dar are niste alte mici avantaje.

Ca tot suntem la discutii cu si despre, pui niste poze cat mai exemplificatoare cu montajul troliului masinii de la avatar? ma intereseaza cum arata de aproape si cat iese in afara si pozitia/inaltimea de montaj.

binenteles si locul pt ca dieseleul mai are ceva intercooler acolo si spatiu si mai putin,cred....

@Korben eu am spus din start, ia un Nissan cu Jeepul va trebui sa devii foarte informat sa poti face ceva la si cu el.si da, este mai mic la interior,scaunele se regleaza si ai loc dar tebie sa stii sau sa mearga sistemul de reglaj electric -tata are 198,si incape fara probleme.

Si un vecin si-a luat mandru 2,7 CRD Laredo...un rahat fara reglaje electrice si de inaltime,fara quadradrive,unde tata nu incape ca scaunele nu se lasa in adancime ....

In plus cand vei avea moarte bucsile de la trapez si pivotul aferent vei valsa spre santuri intr-o bucurie cu 3500kg dupa tine....garantez si nu iti doresc sa incerci.iar bonus amortizoarele sunt fleasca de noi,vai avea nevoie de OME sau Iron MAN-garantez si asta.

Crede-ma am avut si una si alta.au alta utilizare rablele astea .tu vrei un tractor pentru nunta,nu prea merge, din pacate.

Nag1 a fost doar cu 5 viteze, de la facere.

4321 limiteaza cutia la o anumita treapta. Daca pui in 4 schimba 1-2-3-4 si atat

'02 WG CRD - EGR delete

'94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid.

Link spre comentariu

Nag1 a fost doar cu 5 viteze, de la facere.

4321 limiteaza cutia la o anumita treapta. Daca pui in 4 schimba 1-2-3-4 si atat

Ai dreptate, varinata benzina 4,7 avea o treapta in plus in functie de anul de fabricatie....Mercedesul a fost mereu la fel.Am retinut eu prost si eram fericit ca la decodatul VIN-ului mi-au iesit 5 trepte :ha:......

Nu zici nimic despre invatarea cu stilul de mers?

Topicul era compromis de la inceput.Si este bun pentru ce-i ce vor Jeep.

Exemplu userul Doctoru' - merge cu y60 la offroad si cu 2,7 CRD la munca, piata si sky.....cine intelege asta,sa fie sanatos. cine nu....invata repede.

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Exemplu userul Doctoru' - merge cu y60 la offroad si cu 2,7 CRD la munca, piata si sky.....cine intelege asta,sa fie sanatos. cine nu....invata repede.

Mda.... dar mi-a luat ceva timp sa ajung la concluzia asta. La inceput le mai confundam... mergeam cu Freelanderu' prin mlastini, cu Pajero Bismarck cu 33-uri bogger cate 200km ca sa fac offroad si in alte zone, ca ale mele erau arhicunoscute, cu samuraiul de extrem in 2009 mai mergeam la cabinet ca sa le cada plombele pacientilor... etc :ha:

"GOGu Y60 cu 35 simex este la fel de bun in padure, cat este Jeepulica cu allseasons pe autostrada!!"

Asta e adanca... i-am pus si ghilimele, poate devine citat :ha:

@RZV-ule, scuze ca nu ti-am raspuns... stau foarte prost cu timpul. Multumesc de info, cafeaua cu prima ocazie!!

Link spre comentariu

@Ssrli au fost variante cu 4 sau 5 trepte. se decodeaza dupa VIN varianta de cutie. sigur garantat primele modele 2000-2001 au avut si 4 si 5 viteze.

Motorul 2.7 + cutie mercedes pe GC s a pus incepand cu 2002 si incheind cu 2005, in concluzie sigur garantat primele modele 2000-2001 nu au avut nici 4 nici 5 viteze pentru ca nu au existat.

Link spre comentariu

Nu zici nimic despre invatarea cu stilul de mers?

Din ce am citit invatarea e temporara.

Spre exemplu, daca franezi agresiv, cutia crede ca urmeaza sa conduci agresiv si isi pastreaza comportamentul maxim 2-3 schimbari dupa ce observa ca nu aplici mult cuplu intre schimbari (deci nu mai conduci agresiv).

'02 WG CRD - EGR delete

'94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid.

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

Salutari si Sarbatori placute tuturor.

se poate inchide si multumim pentru suportul colegilor.

m-am hotarat sa raman tot la RR P38 ;)

Cu stima.

______ P38-2.5 & PAJERO-2.5 > VS < MAN-8.163 ________

...azi am derapat un pic ...... oare maine va fi altfel ?!? :))

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare