doctoru Postat Ianuarie 24, 2016 Partajează Postat Ianuarie 24, 2016 Am rupt urechile din stanga troliului, dinspre cutia cu relee. Ideal ar fi sa gasesc de cumparat acea placa undeva la importatori sau pe afara... nu stiu. Am cautat, dar pana acum nu am gasit. Alte solutii care mai sunt... se poate confectiona la strung sau se potriveste de la alte trolii? Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Ianuarie 24, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2016 Re: Troliu Superwinch Talon - am rupt urechile de la carcasa, ce e de facut?! Aici e buba!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Ianuarie 24, 2016 Partajează Postat Ianuarie 24, 2016 Re: Troliu Superwinch Talon - am rupt urechile de la carcasa, ce e de facut?! De reparat se poate repara , oricat de mare ar fi problema . Daca sunt bucatile pentru restaurare cu atat mai bine . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Ianuarie 24, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2016 Re: Troliu Superwinch Talon - am rupt urechile de la carcasa, ce e de facut?! Din fericire sunt, ca am observat la timp tampenia. Desi nu ies in teren cu oameni nepriceputi, este a 3-a oara cand mi se intampla. Prima oara am distrus iremediabil Horn-ul, iar a doua oara am strambat barele alea de Al pe care scrie Superwinch de deasupra si le-am inlocuit cu niste tevi rotative pe tije. Tot atunci am inlocuit cablul de otel cu plasma, unul din motive fiind tot asta. Astazi, cand am vazut beleaua intamplata pt a 3-a oara, m-am enervat cu nervii, bai Cos!! Si sa stii ca de la Luciada eu nu m-am mai troliat, ca a mers GOGu bine, ceva s-a intamplat acolo... sabotaj nu stiu. Ar trebui sa ai un pic mai multa grija de GOGu sa stii, mai ales ca s-au adunat cam multe!! :care Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Ianuarie 25, 2016 Partajează Postat Ianuarie 25, 2016 Re: Troliu Superwinch Talon - am rupt urechile de la carcasa, ce e de facut?! ... inima me bati tari ... ti-am zis ca nui bini cu alea drepte ... ... imbina si tu placutul cu placutul si fa un pescuit la copca doua zile intr-un uichend , vinul fiert il dau io ... de cand n-ai mai scos carasu' ai uitat si ce n-ai stiut ... hai vino ca in ultimul timp se prinde ceva piese record - ultima data ( 2012 ) s-a scos o stiuuuuca ... de 20 ( cm cu tot cu momeala ) ocazie cu care ziua a fost declarata in unanimitate o partida stralucita mai ales ca lichidele au fost fiebinti si ambianta mai mult decat potrivita . Deci s-ar putea , depinde de tine ... ideal ar fi sa fie 'drumurile inchise' ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Ianuarie 27, 2016 Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 Re: Troliu Superwinch Talon - am rupt urechile de la carcasa, ce e de facut?! Vezi ca la warn se pot schimba. Banuiesc despre Superwinch ca fac la fel. Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Ianuarie 28, 2016 Partajează Postat Ianuarie 28, 2016 Re: Troliu Superwinch Talon - am rupt urechile de la carcasa, ce e de facut?! Eu le-am facut la Gaganu la ambele troli ! A incarcat cu sudura slefuit si gaurit din nou A iesit foarte bine. Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Ianuarie 30, 2016 Partajează Postat Ianuarie 30, 2016 Re: Troliu Superwinch Talon - am rupt urechile de la carcasa, ce e de facut?! Daca nu ai rezolvat iti trimit o poza, doua cu o solutie realizata de cineva fix pe un superwinch. FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Ianuarie 31, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2016 Re: Troliu Superwinch Talon - am rupt urechile de la carcasa, ce e de facut?! Daca nu ai rezolvat iti trimit o poza, doua cu o solutie realizata de cineva fix pe un superwinch. Chiar te rog, Zuzule!! popoviciu_valentin@yahoo.com Nu am facut inca nimic... deocamdata au fost alte prioritati. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Februarie 1, 2016 Partajează Postat Februarie 1, 2016 Re: Troliu Superwinch Talon - am rupt urechile de la carcasa, ce e de facut?! Chiar te rog' date=' Zuzule!! [email']popoviciu_valentin@yahoo.com[/email] Nu am facut inca nimic... deocamdata au fost alte prioritati. Multumesc Trimis la marime originala. Le pun si aici ptr inspiratie cu mentiunea ca nu sunt eu autorul! (nici al pagubei, nici al reparatie ... asa a venit masinuta) FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate