ssrli Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 http://www.efemeride.ro/masonii-au-dezvaluit-ce-este-ascuns-in-muntii-bucegi-exista-un-tablou-de-comanda-urias '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FordRanger Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 Re: Masonii, Bilderberg si tunelele din Bucegi Acuma gluma-gluma , dar vreau neaparat niste pulbere de aia de aur monoatomic :grin:. Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssrli Posted January 26, 2016 Author Share Posted January 26, 2016 Re: Masonii, Bilderberg si tunelele din Bucegi Stai sa-l sun pe unchesu' Massini si rezolvam ! Acum ca suntem in 2016, 16 e numar magic in lumea calculatoarelor, niste masoni m-au contactat in 01/01/16 16:16 (deh, ma dadeam pe net ca tot romanu dupa cheful de Revelion) si mi-au spus ca sunt admis in elita mondiala. Sa vedem ce fac sa ajung in oculta mondiala, cica or sa ma lase sa vad panoul de comanda. Din tuneluri. Tunelurile din Bucegi... Opresc barajul energetic... '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FordRanger Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 Re: Masonii, Bilderberg si tunelele din Bucegi Sa-ti de Dumnezeu sanatate si sa ajungi printre membrii marcanti . Nu ma uita cu pulberea aia :ha: . Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssrli Posted January 26, 2016 Author Share Posted January 26, 2016 Re: Masonii, Bilderberg si tunelele din Bucegi Esti cap de lista ! '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
symy139 Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 Re: Masonii, Bilderberg si tunelele din Bucegi Fratii Grim ar fi fantastic de invidiosi pe romanii care scriu astfel de articole. Daca ar fi avut macar 1% din imaginatia lor, ar fi trait si in ziua de azi, datorita 'h'aurului prafuit monogluteic. Ce atatea case de prajituri si scufite rosii si porci cu a lor case de paie/lemn/caramida? Asta e viitorul. Goana dupa praful magic :oc Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
FordRanger Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 Re: Masonii, Bilderberg si tunelele din Bucegi Mai symy , te simt asa putin invidios . Daca sper si eu la mai bine, ce ai tu cu mine sa imi spulberi visurile ? :uameni Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
albinaru Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 Re: Masonii, Bilderberg si tunelele din Bucegi Ceva imi scapa ...Maestru Corut mai traieste ? Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgel Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 Re: Masonii, Bilderberg si tunelele din Bucegi Intreb si eu, ca se potriveste si chiar imi trebuie: Da' niste miere curata de salcam de unde iau si eu? Ca a ajuns mai greu de gasit decat pulberea lu' nenea Fordu':grin: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RZV Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 Re: Masonii, Bilderberg si tunelele din Bucegi de Salcam nu avem.... Flori de munte da.Din alea din zona protejata , fara incurajari chimice la plante.:grin: Praf de mers sau praf de stele la fel de valoros.... Corut Pavel a fugit cu ultimele incasari plus avansul la romanul scurt nr 78,5...plus ca merge mai bine in era digitala cu stiri fanteziste decat cu romane.... PS: Giorgele, cu tine nu glumesc.Te trimit direct la sursa sa-ti faci si poze cu stupii.Pe urma dai banii... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgel Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 Re: Masonii, Bilderberg si tunelele din Bucegi PS: Giorgele, cu tine nu glumesc.Te trimit direct la sursa sa-ti faci si poze cu stupii.Pe urma dai banii... Dragule, iti multumesc, dar am sarcina clara: de salcam! Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssrli Posted January 27, 2016 Author Share Posted January 27, 2016 Re: Masonii, Bilderberg si tunelele din Bucegi Intreb si eu, ca se potriveste si chiar imi trebuie: Da' niste miere curata de salcam de unde iau si eu? Ca a ajuns mai greu de gasit decat pulberea lu' nenea Fordu':grin: Noua ne aduce o colega de birou, facuta de bunicii ei. Au de salcam si poliflora, dar suntem in Cluj :ha: '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgel Posted January 27, 2016 Share Posted January 27, 2016 Re: Masonii, Bilderberg si tunelele din Bucegi Noua ne aduce o colega de birou, facuta de bunicii ei. Au de salcam si poliflora, dar suntem in Cluj :ha: Da' cat ii pan' la Cluj....:h5 Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssrli Posted January 27, 2016 Author Share Posted January 27, 2016 Re: Masonii, Bilderberg si tunelele din Bucegi Cam cat de'aci pana la Bucuresti :ha: '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAROLOKW Posted January 27, 2016 Share Posted January 27, 2016 Re: Masonii, Bilderberg si tunelele din Bucegi si eu care vroiam sa vad ce tunel e pe acolo poate scap de traficul de pe DN si voi aici ii dati nu ma cu offtopicul :):):) rusinica:) de salcam nu vreau da vreau deaia de flori de padure:):):) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FordRanger Posted January 27, 2016 Share Posted January 27, 2016 Re: Masonii, Bilderberg si tunelele din Bucegi Ba rusinica tie , ca duci in derizoriu speranta mea de a obtine pulbere de aur monoatomic , cu dorintele tale pamantesti de a dribla traficul . huooooooo ! Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted February 1, 2016 Share Posted February 1, 2016 Re: Masonii, Bilderberg si tunelele din Bucegi http://www.justitiarul.ro/mafia-masonica-de-la-sri-romania-pe-axa-bucuresti-washington-bruxelles-ierusalim/ No comment! PS: Pentru cei naivi care cred ca masoneria este doar un banc. :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAROLOKW Posted February 1, 2016 Share Posted February 1, 2016 Re: Masonii, Bilderberg si tunelele din Bucegi Optimus :) eu am ma zis :) e clar ca tu esti un mason infiltrate care vrea sa ne dezinformeze:):):) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FordRanger Posted February 1, 2016 Share Posted February 1, 2016 (edited) Re: Masonii, Bilderberg si tunelele din Bucegi Si eu il banuiam dar nu am vrut sa zi primul sa nu isc nescai dispute. Da' stii ce ma gandeam ? Care dintre ei o fi ? :ha: Edited February 1, 2016 by FordRanger Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAROLOKW Posted February 1, 2016 Share Posted February 1, 2016 Re: Masonii, Bilderberg si tunelele din Bucegi :):):) asta e tare :) eu zic totusi daca stie ceva legat de tunel sa ne zica ca eu mai cu astea pamantene :) traffic,timp...nu prea le am cu masoni,iluminati si altii :):):) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted February 1, 2016 Share Posted February 1, 2016 Re: Masonii, Bilderberg si tunelele din Bucegi "Esenţa stranie a prostiei nu este doar să nu ştii, ci să nu vrei să ştii... atunci când aceasta este cu putinţă." Link to comment Share on other sites More sharing options...
FordRanger Posted February 1, 2016 Share Posted February 1, 2016 Re: Masonii, Bilderberg si tunelele din Bucegi Karole , ajuta-ma , ca eu sunt mai incet la minte. Asta ne injura sau e de acord cu noi , ca eu nu-mi dau seama din compozitie :ang2 ? Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted February 1, 2016 Share Posted February 1, 2016 (edited) Re: Masonii, Bilderberg si tunelele din Bucegi Asta ne injura ... Doamne fereste! Doar v-am pus la dispozitie un aforism plin de intelepciune la care merita sa meditati, inainte sa aruncati cu vorbe aiurea. Ar fi cel putin un semn de maturitate, din partea voastra. Iar daca nu suportati opinii contrare alor voastre, ghinion! E democratie si suntem liberi sa ne exprimam. Inca... :wink: Nu credeti ca a venit vremea ca sa tratam serios si responsabil problemele adevarate cu care ne confruntam cu totii? Eu zic ca da. Pentru ca somnul ratiunii naste monstri, si destul ne-au mancat zilele monstrii astia... Intelept este ca daca te depaseste un subiect, mai bine este sa taci. Nu mai zic de ce... Numa' bine! Edited February 1, 2016 by Optimus Link to comment Share on other sites More sharing options...
FordRanger Posted February 1, 2016 Share Posted February 1, 2016 Re: Masonii, Bilderberg si tunelele din Bucegi Bre Optimusule , tu toata viata ai fost asa serios ? Ai fi un tip tare de treaba daca ai avea si simtul umorului . :wink: Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted February 1, 2016 Share Posted February 1, 2016 Re: Masonii, Bilderberg si tunelele din Bucegi Eu zic ca am simtul umorului foarte bine dezvoltat. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa rad de orice si in orice conditii. Tot intelepciunea populara are o vorba despre asta, dar e cam dura si nu o mai amintesc. In fine... Dixtractie faina va doresc! :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts