rbr Postat Martie 31, 2016 Autor Partajează Postat Martie 31, 2016 Re: Intense+ A/T generatia a V-a ai dreptate si nu esti primul care zice asta :D din pacate, din unghiul camerei de bord nu prea se vede/aude. trebuia sa opresc radioul, sa dau geamurile jos si sa amplific ulterior sunetul pe film. am fost singur, altfel filmam si din afara... altminteri, din spatele volanului a fost o experienta noua si utila pentru mine, mai am de invatat de la masina pana sa invete masina de la mine :) 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rbr Postat Aprilie 2, 2016 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2016 (editat) Re: Intense+ A/T generatia a V-a urcare pe dig dinspre Urseni, unghiuri prea mari pentru o abordare perpendiculara pe linia digului: urcare perpendiculara pe dig de pe partea cealalta, de emotie s-a defocusat telefonul: Editat Aprilie 2, 2016 de rbr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
focile Postat Aprilie 4, 2016 Partajează Postat Aprilie 4, 2016 Re: Intense+ A/T generatia a V-a Frumos . Deocamdata nu am avut timp de nici un off-road . Ajungem acus la 7000 km ! Am pus la remorca atasata masinii un deflector de vant . Nu a scazut combustibilul in schimb am putut ajunge si la 150 km/h fara sa vreau ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rbr Postat Mai 7, 2016 Autor Partajează Postat Mai 7, 2016 (editat) Re: Intense+ A/T generatia a V-a Cu capac bena si roti de scandal: Profilul Simex e extrem si la zgomot, peste 30 km/h zici ca esti avion. Editat Mai 7, 2016 de rbr 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rbr Postat Iulie 28, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2016 Re: Intense+ A/T generatia a V-a de ceva vreme (ultimii 3000 km) am inceput sa contorizez la pompa consumul, media e 9.66 l/100 km. asta datorita ultimilor 1700 km pe care i-am facut la drum intins, consum mediu 8.5, altfel preponderent in oras ar fi pe la 11-12. probabil pe la 60-70 km/h ar iesi consum cum zic astia in manual, ceea ce e complet nerealist. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rbr Postat Februarie 26, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2017 Re: Intense+ A/T generatia a V-a Azi prin zona Paltinis, Sibiu. Am oprit pentru cateva minute, am plecat dupa cateva ore de lopata/hilift/tras/impins. Multumesc oamenilor de la canton pentru ajutor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 17, 2017 Partajează Postat Mai 17, 2017 Re: Intense+ A/T generatia a V-a Nu ai mai scris nimic... :) Cum se comporta masina la drum lung, cat de confortabil se sta in spate? Eu visez la ceva mai ieftin si anume Club Cab cea cu 2 usi si 5 locuri, practic are 4 usi dar doua sunt mai mici si se deschid invers, cutie manuala, nu stiu insa cat de bine se sta in spate, bancheta aia este cam la 90 de grade. Sa o stapanesti sanatos. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Mai 17, 2017 Partajează Postat Mai 17, 2017 Re: Intense+ A/T generatia a V-a @Caphonne: Locurile alea din spate la Club Cab sunt pentru deplasari ocazionale pe distante scurte, pentru muncitori bine "antrenati", sau sa cari diverse obiecte care incap acolo. Daca te gandesti sa-ti duci copiii cateva sute de km pe locurile alea, vei fi bagat la "rele tratamente aplicate minorilor". :grin: Daca vrei sa cari oameni in spate pe distante mari, trebuie musai Cabina Dubla. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 17, 2017 Partajează Postat Mai 17, 2017 Re: Intense+ A/T generatia a V-a Mda mersi chiar nu e varianta ok pt masina de familie. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rbr Postat Mai 17, 2017 Autor Partajează Postat Mai 17, 2017 Re: Intense+ A/T generatia a V-a am mai scris pe alte topicuri ce-am mai facut cu ea, pe unde am mai iesit... inca mai vreau sa-i inlocuiesc pragurile cu unele hd si sa-i pun un troliu detasabil, dar e greu cu mesterii, nu au timp de nimicuri din astea si nici mie nu-mi place sa tot trag lumea de maneca. nu e tocmai masina de familie, nu pentru deplasari lungi oricum. in spate n-am mers, dar cred ca e mai incomod decat in fata (suspensii mai tari, bancheta mai tare si mai plata). conteaza insa mult presiunea in roti, iarna trecuta am mers cu 1.5 (in loc de 2.2), creste si aderenta si confortul :) din auzite, conteaza si cate kile ai in bena, de la 0 la 1000 e o diferenta. am mers odata cu un vw transporter, t3 cred, gol e destul de rigid, plin topaie ca un cangur :) ce ma deranjeaza (si nu stiu exact care e cauza), e zgomotul produs la viteze peste 100 km/h, e probabil din cauza capacului de bena, dar nu pot identifica clar unde si de ce, ar trebui dat jos si montat din nou mai cu raspundere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate