mircea_n Postat Ianuarie 26, 2016 Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 salutare de ceva timp detin un wj 2,7crd din 2004 de care sunt multumit doar ca odata cu acumularea km au aparut divese uzuri respectiv zgomote grup fata,pierderi de ulei etc care m-au cam coplesit.am posibilitatea sa iau o masina identica si cu mult mai putini km din anglia si sa mut piesele de pe una pe alta. daca cealalta masina e quadra drive si a mea e quadra track o sa se potriveasca toata meacanica sau doar anumite repere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Ianuarie 27, 2016 Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 Re: compatibilitare quadra track - quadra drive grand cherokee wj Puntea de Anglia are suportul de trackbar pe partea opusa si fuzetele sunt diferite. Cred ca pe toate WG-urile CRD e acelasi raport (3.55), deci potriveste puntea cu Quadra Drive in locul celei cu Quadra Track. Poti decoda seria de sasiu aici, si obtii un build sheet in care scrie rapoartele din diferentiale. http://www.jeep.com/webselfservice/jeep/index.html '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mircea_n Postat Ianuarie 27, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 Re: compatibilitare quadra track - quadra drive grand cherokee wj e f bine pt ca vreau sa schimb doar puntile ,cardane,cutie de trasfer si sa pastrez motorul si cutia in caz de nevoie...articulatiile,suspensia etc o sa le cumpar noi. multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mircea_n Postat Ianuarie 27, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 Re: compatibilitare quadra track - quadra drive grand cherokee wj cine poate sa imi spuna de unde pot lua la preturi decente piesele originale.am posibilitatea sa iau si din anglia,irlanda sau germania daca sunt preturi bune ...ma intereseaza si un profil bun de anvelopa AT orice recomandari sunt binevenite. multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate