kimi Postat Ianuarie 29, 2016 Partajează Postat Ianuarie 29, 2016 Re: Imi trebuie factura service schimbat bloc motor Omule, eu vorbesc din experienta ca am schimbat motorul la Feroza, nu din ce scrie pe site si din auzite de la.vecini. :) si asta in Bucuresti. Dar ma rog, n are sens sa continui discutia. Sanatate Omule , nu te supara , dar eu semnez 1-2 adeverinte din alea pe luna , nu ma supar deloc . :) 1. Fa un print din RNTR si prezinta-l alora care iti cer factura , si daca nu vor nici asa fa o reclamatie la OPC . 2. A 2-a solutie este sa se faca schimbarea la Neamt , aici oamenii lucreaza dupa reguli . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 2, 2016 Partajează Postat Februarie 2, 2016 Re: Imi trebuie factura service schimbat bloc motor Bah baieti ...stati ca babele pe marginea santului si scuipati masinile care trec pe drum... :ha: Cu motorul e asa ... Clima in Romania e acida ... mai se usuca o serie de motor din cand in cand ...si cade ...de la un ITP la altul. Va duceti la RAR (nu la statie ITP) sa faceti ITP-ul, atentie motorul sa fie cel cu care e echipata masina in mod normal dar cu seria uscata si cazuta...aia o sa caute disperati seria si nu o sa o gaseasca, sens in care o sa va sugereze ..."fara serie motor" ...completarea partii B a cartii... Dati o declaratie pe proprie raspundere ca nu ati schimbat motorul, ca nu va dati soacra afara din casa si nu mai beti ...Dupa care ajunsi acasa ...primul lucru ...dati soacra afara, unde ii e locul ...cinstiti evenimentul cu o beuta ...si schimbati motorul ... La urmatoarele ITP ...nu o sa va mai intrebe nimeni ...unde e seria motor ...ca nu este ... Mai e varianta cu cartea pierduta ...si asul din maneca ... dar asta e prea perversa ...merge dupa ce moare soacra! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Februarie 2, 2016 Partajează Postat Februarie 2, 2016 Re: Imi trebuie factura service schimbat bloc motor Treaba-i destul de simpla : Daca autovehicolul pe care trebuie inlocuit motorul/blocul motor are norma de poluare : non euro sau euro 2 nu se cere deviz de montaj Dupa euro 3 deja este necesar DEVIZ de montaj de la un service autorizat RAR In nici un caz RAR-ul nu cere actul de provenienta (ca nu-i treaba lor) . Motorul trebuie sa aiba acelasi cod , care trebuie sa fie vizibil In cazul inlocuirii cu alt cod sau alt tip de motor ar fi bine ca inainte de a face lucrarea sa se faca la RAR o nota de consultanta care costa cateva zeci de lei prin care se specifica ce se doreste a se face . RAR-ul o sa dea un raspuns destul de rapid In toate cazurile dupa montaj se face analiza emisiilor ..iar chestii de genul ,,cum au altii pe Patroale motoare de BMW" nu cred ca ar trebui sa le discutam aici ... Nu am mai facut inlocuire de motoare pentru masini inmatriculate in ultima perioada dar nu cred ca s-a mai schimbat ceva Daca are cineva nevoie de informatii precise va stau la dispozitie via P.M. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Februarie 2, 2016 Partajează Postat Februarie 2, 2016 Re: Imi trebuie factura service schimbat bloc motor Bah baieti ...stati ca babele pe marginea santului si scuipati masinile care trec pe drum... :ha: Cu motorul e asa ... Clima in Romania e acida ... mai se usuca o serie de motor din cand in cand ...si cade ...de la un ITP la altul. Va duceti la RAR (nu la statie ITP) sa faceti ITP-ul, atentie motorul sa fie cel cu care e echipata masina in mod normal dar cu seria uscata si cazuta...aia o sa caute disperati seria si nu o sa o gaseasca, sens in care o sa va sugereze ..."fara serie motor" ...completarea partii B a cartii... Dati o declaratie pe proprie raspundere ca nu ati schimbat motorul, ca nu va dati soacra afara din casa si nu mai beti ...Dupa care ajunsi acasa ...primul lucru ...dati soacra afara, unde ii e locul ...cinstiti evenimentul cu o beuta ...si schimbati motorul ... La urmatoarele ITP ...nu o sa va mai intrebe nimeni ...unde e seria motor ...ca nu este ... Mai e varianta cu cartea pierduta ...si asul din maneca ... dar asta e prea perversa ...merge dupa ce moare soacra! :ha: Da, da, da de pe pavilionul masinii alea rosii de unde stai asa se vad lucrurile :grin: .Daca o sa te cobori de acolo o sa afli ca ca nu ai dreptate in sensul ca RAR-ul cand scrie in carte -fara serie ,poansoneaza intr-un anume loc codul motorului ,care la orice ITP este verificat .....TEORETIC Practic sa descurca fiecare cum poate ... Le-ai sugerat sa mearga la RAR pentru ITP .Acolo vor trebui sa semneze pe Raportul ITP ca masina este in stare buna si se poate face inspectia si probele necesare asta inseamna ca masina va fi supusa si testelor de poluare care stiti cum trebuie facute : turatia de regulator ,etc,etc, deci motorul trebuie sa fie bun .Atunci de ce sa-l schimbe ? :ha::ha::ha::ha: :h5 ...mno ,vorbim sa nu dormim (cel putin eu ) 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 2, 2016 Partajează Postat Februarie 2, 2016 Re: Imi trebuie factura service schimbat bloc motor Aline, Am scris ca daca vor sa le apara in carte "fara serie motor" ...trebuie sa mearga la RAR. Din cate stiu eu doar RAR-ul are dreptul sa scrie acolo. Ca sa fie totul "natural" sa fie cu ocazia unui ITP. Codul motorului este irelevant ...in anumite conditii asa cum ai spus si tu mai sus. Ca sa-i raspundem omului la intrebare ...trebuia una din cele doua: -declaratie pe proprie raspundere sau factura ptr noul motor. Daca nu doreste alte batai de cap atunci acest motor trebuie sa fie musai la fel ca primul. In cazul masinilor la care seria motorului este in alt loc decat pe bloc sau au specificat in CIV "fara serie motor"...nu trebuie factura sau alta hartoaga. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
panoramasecret Postat Februarie 2, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2016 Re: Imi trebuie factura service schimbat bloc motor Va multumesc tuturor pentru sugestii. Dar cum am spus la inceputul topicului eu am schimbat motorul deja (cu unul la fel) deci trebuie sa fac cumva sa intru in legalitatate. Singura posibilitate este sa fac rost de o factura pentru schimbat motor de la un service autorizat RAR pentru multimarca. Daca ma poate ajuta cineva va rog sa imi spuneti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Februarie 3, 2016 Partajează Postat Februarie 3, 2016 Re: Imi trebuie factura service schimbat bloc motor Vad ca vorbim degeaba .Nu s-a inteles nimic . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Februarie 3, 2016 Partajează Postat Februarie 3, 2016 Re: Imi trebuie factura service schimbat bloc motor Eu am inteles ca din moment ce e euro 2 sau nici atat, nu e nevoie de factura de la service autorizat, adica se putea monta si in gradina cu vecinul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
panoramasecret Postat Februarie 3, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2016 Re: Imi trebuie factura service schimbat bloc motor Vad ca vorbim degeaba .Nu s-a inteles nimic . Salutare Alin, De ce spui ca nu s-a inteles nimic? Ajungem ca in filmul cu Nea' Marin Miliardar "noi stim ce vreti voi stiti ce vrem". Eu am fost la RAR si tot ce mai imi trebuie e mizeria aia de factura de la un service autorizat. Am deschis topicul acesta in speranta ca poate cunoasteti pe cineva la vreun service autorizat care sa imi dea factura respectiva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Februarie 3, 2016 Partajează Postat Februarie 3, 2016 Re: Imi trebuie factura service schimbat bloc motor Salutare Alin, De ce spui ca nu s-a inteles nimic? Ajungem ca in filmul cu Nea' Marin Miliardar "noi stim ce vreti voi stiti ce vrem". Eu am fost la RAR si tot ce mai imi trebuie e mizeria aia de factura de la un service autorizat. Am deschis topicul acesta in speranta ca poate cunoasteti pe cineva la vreun service autorizat care sa imi dea factura respectiva. dar ai incercat la mai multe service-uri din zona ta si le-ai spus ca le platesti tva+impozit +o mica atentie si te-au refuzat? Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Februarie 3, 2016 Partajează Postat Februarie 3, 2016 (editat) Re: Imi trebuie factura service schimbat bloc motor Salutare Alin, De ce spui ca nu s-a inteles nimic? Ajungem ca in filmul cu Nea' Marin Miliardar "noi stim ce vreti voi stiti ce vrem". Eu am fost la RAR si tot ce mai imi trebuie e mizeria aia de factura de la un service autorizat. Am deschis topicul acesta in speranta ca poate cunoasteti pe cineva la vreun service autorizat care sa imi dea factura respectiva. Daca vrei sa-ti dau informatii exacte raspunde-mi la intrebarea : ce norma de poluare are masina ta !!! Norma de poluare este trecuta in CIV asa: Editat Februarie 3, 2016 de alin-jeep Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Februarie 3, 2016 Partajează Postat Februarie 3, 2016 (editat) Re: Imi trebuie factura service schimbat bloc motor REPET : NU SE CERE ACT DE PROVENIENTA !!!! Pentru NON EURO si EURO 2 NU SE CERE DEVIZ DE MONTA (nici decum factura ) Pentru EURO 3 si dupa SE CERE DEVIZ MONTAJ IN SERVICE AUTORIZAT RAR (service-ul trebuie sa fie autorizat pentru inlocuirea de motoare ) ..si daca tot te mananca o sa te ajut si cu devizul ( cu taxele aferente:grin:) Daca mai ai neclaritati raspund la nr . 0744394934 Hai pa .merg in atelier sa inlocuiesc un motor :h5 la Passatul meu .II inlocuiesc pe cel de 116 cp cu unu de 150 cp si ma doare la basca de toate actele . Candva aveam si eu probleme cu chestii dintr-astea de care ai tu si le-am rezolvat facandu-mi statia mea ITP :ha::ha::ha::ha: Editat Februarie 3, 2016 de alin-jeep Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Februarie 3, 2016 Partajează Postat Februarie 3, 2016 (editat) Re: Imi trebuie factura service schimbat bloc motor ...este clar ? P.S. Poza pe care am pus-o mai sus am pus-o intentionat cu ,,fara serie" . Dl. Ionutz se observa ca are trecut codul motor ? Editat Februarie 3, 2016 de alin-jeep Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Februarie 3, 2016 Partajează Postat Februarie 3, 2016 Re: Imi trebuie factura service schimbat bloc motor http://www.rarom.ro/wp/?p=655 Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Februarie 3, 2016 Partajează Postat Februarie 3, 2016 Re: Imi trebuie factura service schimbat bloc motor http://www.rarom.ro/wp/?p=655 CORECT :tk adeverinta/ deviz .daca o sa sapati mai adanc o sa observati ca nici macar alea nu mai trebuie la EURO 2 si NON euro Spor la documentare .Posibil sa nu gasiti informatii decat in S-uri (chestii interne) la care nu aveti acces Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kimi Postat Februarie 3, 2016 Partajează Postat Februarie 3, 2016 Re: Imi trebuie factura service schimbat bloc motor Salutare Alin, De ce spui ca nu s-a inteles nimic? Ajungem ca in filmul cu Nea' Marin Miliardar "noi stim ce vreti voi stiti ce vrem". Eu am fost la RAR si tot ce mai imi trebuie e mizeria aia de factura de la un service autorizat. Am deschis topicul acesta in speranta ca poate cunoasteti pe cineva la vreun service autorizat care sa imi dea factura respectiva. Pai poti sa o rezolvi mai rapid si mai elegant fara sa mai pierzi timpul pe la RAR , suna-l pe Alin , din postarile lui eu am inteles ca sigur te poate rezolva . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Februarie 3, 2016 Partajează Postat Februarie 3, 2016 Re: Imi trebuie factura service schimbat bloc motor CORECT :tk adeverinta/ deviz .daca o sa sapati mai adanc o sa observati ca nici macar alea nu mai trebuie la EURO 2 si NON euro Spor la documentare .Posibil sa nu gasiti informatii decat in S-uri (chestii interne) la care nu aveti acces deci sa inteleg ca poti sa imi pui un motor euro2 de bmw si sa mi-l treci fara serie ? :D Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Februarie 3, 2016 Partajează Postat Februarie 3, 2016 Re: Imi trebuie factura service schimbat bloc motor Pai poti sa o rezolvi mai rapid si mai elegant fara sa mai pierzi timpul pe la RAR , suna-l pe Alin , din postarile lui eu am inteles ca sigur te poate rezolva . Si tu care semnezi cateva din alea pe luna de ce nu poti sa ajuti ? :ha::ha::ha: Cred totusi ca faci misto :old si daca citesti ce am scris o sa fie posibil sa intelegi posibil ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Februarie 3, 2016 Partajează Postat Februarie 3, 2016 Re: Imi trebuie factura service schimbat bloc motor deci sa inteleg ca poti sa imi pui un motor euro2 de bmw si sa mi-l treci fara serie ? :D Nici o lege nu spune ca este imposibil . Revin cu sfatul : citeste ce s-a scris mai sus si ,eu cred ca este totul . sfat nr 2 : fa un anunt de genul : ,, ofer 10.000 euro pentru cine imi monteaza (pe nu se stie ce inca) un motor de BMW euro 2 fara serie motor" sa vezi oferte :ha::ha::ha: Deoarece discutia o ia in alte directii ( aiurea) propun sa fie inchisa :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Februarie 3, 2016 Partajează Postat Februarie 3, 2016 Re: Imi trebuie factura service schimbat bloc motor Nici o lege nu spune ca este imposibil . Revin cu sfatul : citeste ce s-a scris mai sus si ,eu cred ca este totul . sfat nr 2 : fa un anunt de genul : ,, ofer 10.000 euro pentru cine imi monteaza (pe nu se stie ce inca) un motor de BMW euro 2 fara serie motor" sa vezi oferte :ha::ha::ha: Deoarece discutia o ia in alte directii ( aiurea) propun sa fie inchisa :h5 pe y60 evident , ca doar nu vorbim aici de passaturi ;) acuma pentru 10.000 euro il cumperi nou motorul si il si montezi cu siguranta P.S. la tine a ajuns patrolul lui Raul la ansamblat? cum stai cu lucrul ? mai ai ? Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kimi Postat Februarie 3, 2016 Partajează Postat Februarie 3, 2016 Re: Imi trebuie factura service schimbat bloc motor Si tu care semnezi cateva din alea pe luna de ce nu poti sa ajuti ? :ha::ha::ha: Cred totusi ca faci misto :old si daca citesti ce am scris o sa fie posibil sa intelegi posibil ... Pai eu n-am declarat ca am statie ITP . :grin: Si se pare ( daca nu am inteles eu gresit ) , ca sunteti aproape unul de celalalt . Si ca sa te citez inca o data , contra unui mic bonus pot rezolva si eu . :2dr Lasand gluma la o parte , nu exista decat o solutie viabila , adeverinta si programare la RAR . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Februarie 3, 2016 Partajează Postat Februarie 3, 2016 Re: Imi trebuie factura service schimbat bloc motor Pana si aici ai dreptate :grin: Suntem chiar foarte aproape aici in mediul virtual :ha: in viata reala treburile stau cam asa : 550 km Bucuresti -Jibou Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Februarie 3, 2016 Partajează Postat Februarie 3, 2016 Re: Imi trebuie factura service schimbat bloc motor pe y60 evident , ca doar nu vorbim aici de passaturi ;) acuma pentru 10.000 euro il cumperi nou motorul si il si montezi cu siguranta P.S. la tine a ajuns patrolul lui Raul la ansamblat? cum stai cu lucrul ? mai ai ? Acuma tu ce faci ? incerci vigilenta moderatorilor ? Vrei sa vezi cat o sa ne dea voie sa batem campii :ha::ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Februarie 3, 2016 Partajează Postat Februarie 3, 2016 Re: Imi trebuie factura service schimbat bloc motor Pentru ca, de ceva (mai multe) postari, nu mai apare nici informatie utila si discutia a luat-o razna, topicul se inchide momentan. It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate