sergiu Postat Ianuarie 27, 2016 Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 Am achizitionat un LRD2 facelift 2003 (o sa revin cu un alt post pentru descrierea ei). Masina nu are nici o problema la "prima vedere" dar vreau sa achizitionez un tester. Am citit pe forum, parerile sunt impartite, am comandat un NANOCOM Evolution for TD5 Discovery II kit, sunt in stadiul de a plati proforma de 364.65 EUR cu tot cu suport, transport si taxe. Este o alegere buna? Exista si alte variante, tinand cont de calitate(functionalitate) pret? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Ianuarie 28, 2016 Partajează Postat Ianuarie 28, 2016 Re: Pareri achizitie tester LRD 2 Plateste-l linistit, nu o mai lungesc, am eu, e verificat NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
beka Postat Ianuarie 28, 2016 Partajează Postat Ianuarie 28, 2016 Re: Pareri achizitie tester LRD 2 Plateste-l linistit, nu o mai lungesc, am eu, e verificat Oare merge si la Defender td5? Am un prieten cu Disco 2 si am vrea sa luam unul impreuna. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Ianuarie 28, 2016 Partajează Postat Ianuarie 28, 2016 Re: Pareri achizitie tester LRD 2 Unul dedicat pt un model merge doar pe partea de motorizare Td5 la celalalt, restrul sistemelor sunt diferite deci unul pt D2 Td5 va merge pe motorizare la defender Td5 si vice versa, atat NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate