Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pareri achizitie tester LRD 2

sergiu

Postări Recomandate

Am achizitionat un LRD2 facelift 2003 (o sa revin cu un alt post pentru descrierea ei). Masina nu are nici o problema la "prima vedere" dar vreau sa achizitionez un tester.

Am citit pe forum, parerile sunt impartite, am comandat un NANOCOM Evolution for TD5 Discovery II kit, sunt in stadiul de a plati proforma de 364.65 EUR cu tot cu suport, transport si taxe.

Este o alegere buna? Exista si alte variante, tinand cont de calitate(functionalitate) pret?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Pareri achizitie tester LRD 2

Plateste-l linistit, nu o mai lungesc, am eu, e verificat

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

Plateste-l linistit, nu o mai lungesc, am eu, e verificat

Oare merge si la Defender td5? Am un prieten cu Disco 2 si am vrea sa luam unul impreuna.

Link spre comentariu

Unul dedicat pt un model merge doar pe partea de motorizare Td5 la celalalt, restrul sistemelor sunt diferite deci unul pt D2 Td5 va merge pe motorizare la defender Td5 si vice versa, atat

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare