Vizitator Liniste Postat Septembrie 25, 2008 Partajează Postat Septembrie 25, 2008 Salutare, Sunt posesorul unui Discovery 2 din 2000 si nu reusesc sa gasesc placuta de identificare a culorii masinii. Am sunat pe la reprezentanta, unde spun ei nu este ( oala amortizorului dreapta ), am incercat si pe la landatelier din pacate nici unde au spus ei nu este (stalpul stanga mijloc). Daca este cineva care a intampinat aceeasi problema sau are idee, v-as fi recunoscator daca mi-ati spune unde pot sa ma mai uit sa gasesc acea placuta. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator fender Postat Septembrie 25, 2008 Partajează Postat Septembrie 25, 2008 Re: PLacuta de identificare a culorii La toate modelele de LR culoarea e trecuta pe placuta cu VIN-ul si masele masinii, aflata in compartimentul motor. Daca-mi trimiti VIN-ul complet prin PM iti spun ce culoare are. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Septembrie 25, 2008 Partajează Postat Septembrie 25, 2008 Re: PLacuta de identificare a culorii Placuta cu datele masinii si inclusiv culoarea este pe panoul frontal in zona farului de stinga, si se poate vedea foarte usor;codul are de obicei trei cifre(602 in cazul meu-oxford blue) .Deci cum deschizi capota, in dreapta ta, pe o placuta de aluminiu prinsa cu nituri. Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate