sysrc Postat Ianuarie 31, 2016 Partajează Postat Ianuarie 31, 2016 Va salut! Am rugamintea sa imi spuneti daca stiti un service in Bucuresti care sa aiba experienta cu Grand Cherokee WK 3.7 benzina. Am avut mult timp masina in service la cei de la Casa Auto (acolo lucra un mecanic cu care ma intelegeam ok), apoi l-am urmat la un service multimarca mai mic dar pana la urma omul a plecat peste hotare - mi-a lasat niste recomandari dar... Am cautat pe forum si nu prea am gasit threaduri actuale; pe subiectul jeep service, am vazut asa: - Jeep Comservice - pentru chestii mai complicate dl Marius Lupu dar in Brasov - BDT mosilor Masina nu are probleme grave. Nu m-a deranjat cu nimic grav in cei 10 ani pe care de-abia i-a implinit. Probabil trebuie schimbate amortizoare/bucse etc (scartie din ce in ce mai pronuntat) Ocazional se aprinde senzorul de motor (inteleg ca ar fi o problema cu sonda lambda) Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Ianuarie 31, 2016 Partajează Postat Ianuarie 31, 2016 Re: Recomandare service Jeep Grand Cherokee (WK) 3.7 benzina Poate au mai ramas si alti mecanici din epoca Jeep la Casa Auto..... http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Ianuarie 31, 2016 Partajează Postat Ianuarie 31, 2016 (editat) Re: Recomandare service Jeep Grand Cherokee (WK) 3.7 benzina Jeep Comservice cu toate ca eu cred ca motorul este 4,7 benzina.....3,7 eu nu cunosc sa fie pe Grand. Retractez am vazut acum ca-i WK,cu 3,7 benzinar Atentie la preturi in schimb daca miroase a card bogat,o sa vezi un necesar cat valoarea masinii.daca ai ceva idei despre mecanica si cunosti masina nu ar trbui sa fie probleme,altfel ....:old in schimb oamenii stiu cu si despre Jeep. Spor! Editat Ianuarie 31, 2016 de RZV Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Februarie 1, 2016 Partajează Postat Februarie 1, 2016 Re: Recomandare service Jeep Grand Cherokee (WK) 3.7 benzina Cred ca inca mai exista Olympik Service, sunt pe Giurgului, chiar langa cimitirul evreiesc. Pe vremuri acolo imi faceam Explorerul. Sunt specializati pe masini din US, deci s-ar putea sa stie si despre WK. - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danciucu Postat Februarie 1, 2016 Partajează Postat Februarie 1, 2016 (editat) Re: Recomandare service Jeep Grand Cherokee (WK) 3.7 benzina Cred ca inca mai exista Olympik Service, sunt pe Giurgului, chiar langa cimitirul evreiesc. Pe vremuri acolo imi faceam Explorerul. Sunt specializati pe masini din US, deci s-ar putea sa stie si despre WK. Neica ala jony cocalaru (l-as numi eu ) e ultimul jeg de om. Ultima oara cand am fost la el, e drept acu multi multi ani, vorbea in ultimul hal cu angajatii lui. De aici se subintelege cam ce fel de om este. ..pe langa faptul ca nu au strans colierul de la pompa de benzina si curgea benzina dupa mine . Nu recomand. Cam tot pe acolo era la vremea respectiva si tatucu de la jeepcomservice. - nu recomand nici ala. ( nu intru in detalii ca imi e sila ) Asta m-a impins incet incet sa ma documentez, sa cumpar un minim de scule si sa imi fac singur treburile, cat se poate, altfel esti mancat de crocodilii astia. Ca exemplu de preturi manopera, comunicate in prealabil: in bucuresti ( nu dau nume service ) : demontat / montat conducta servo directie motor 4.7 - pret 200 lei . Am demontat-o si montat-o eu in 30 min. reprezanta fiat pitesti : demontat / montat cutie automata , motor chrysler - 500 de lei ( nu am mai apucat ca s-a rezolvat altfel ) Asta asa ca sa se inteleaga cam cu ce se mananca bucurestiul ( plin de oportunisti si jepcari ) Inca caut si eu un service cu preturi normale, tarif orar adaptat la salariile din Romania si evaziunea fiscala de aici. Editat Februarie 1, 2016 de danciucu XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
octaviannus Postat Februarie 2, 2016 Partajează Postat Februarie 2, 2016 Re: Recomandare service Jeep Grand Cherokee (WK) 3.7 benzina ... tatucu de la jeepcomservice. - nu recomand nici ala. ( nu intru in detalii ca imi e sila ) Tatucu s-a mutat in QATAR (august 2015). Sper sa-i mearga bine acolo si sa nu se mai intoarca in Romania. Locul lui a fost luat de un tanar de aproximativ 26 ani. Figura noua si fara experienta in masini americane. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marma Postat Februarie 11, 2016 Partajează Postat Februarie 11, 2016 Re: Recomandare service Jeep Grand Cherokee (WK) 3.7 benzina de aceiasi problema m-am lovit si eu, nu gaseam pe cineva care sa se priceapa si sa fie de incredere, eu am avut de schimbat racitorul de ulei de la 3.0 crd, asa ca am ajuns la autoitalia, piesa + manopera 2000 ron, garantie, fara stress, dar a costat ceva. si nu aveam incredere in nimeni sa desfaca cam tot ce era sa ajunga in v- ul motorului pt a schimba racitorul. asa ca din pacate, sau din fericire o sa ma duc tot la autoitalia Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate