Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

tabara ski bansko 1 adult+1 copil/1 adult 6-14

air_wolf

Postări Recomandate

din motive medicale (copil picior in ghips) sintem nevoiti sa renuntam la tabara de la bansko.

Cazare masa complet 6-14.02 plus skipas 2 pers (1 adult+1 copil) si pt copil închiriat ski complet.

tot pachetul la 650eur. pretul este deja redus.

0730109440 - Nicoleta

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: tabara ski bansko 1 adult+1 copil/1 adult 6-14

din motive medicale (copil picior in ghips) sintem nevoiti sa renuntam la tabara de la bansko.

Cazare masa complet 6-14.02 plus skipas 2 pers (1 adult+1 copil) si pt copil închiriat ski complet.

tot pachetul la 650eur. pretul este deja redus.

0730109440 - Nicoleta

vezi ca sunt baietii Vali Alexandroae,Razvanuta...si restul sa nu se supere ca nu ii enumar da sunt mai bine de 10 :) poate isi prelungeste careva sederea sau isi aduce copii pe acolo ...mai stii..

Link spre comentariu

vezi ca sunt baietii Vali Alexandroae,Razvanuta...si restul sa nu se supere ca nu ii enumar da sunt mai bine de 10 :) poate isi prelungeste careva sederea sau isi aduce copii pe acolo ...mai stii..

Baieti care ai mentionat merg la bansko de cateva ani, si niciodata nu a costat nici macar jumate sa stai acolo o saptamana, va spun din experienta propia si buna cunoastere al situatia

Pret cazare cu mic dejun 19€/zi/persoana sau aprox 28 cu all inclusive

Detalii la: teddy house bansko

Land Rover 90- 3.9 V8

L.R.Discovery I V8

Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

rezolvat. se poate inchide.

oube_la: poate ne spui cit este ski pass-ul. si n-am specificat ca este inclus si monitorul de ski pentru copil si/sau pentru adult. si niste mincare, mic dejun, sandwich-uri pe pirtie + transport dimineata pina pe chalin cu microbuzele, ca sa ajungi printre primii sus si copii sa nu ajunga deja obositi pe pirtie + serile tematice... + ca notiunea de tabara poate nu-ti spune nimic, dar e cam ca in campionat: de ce sa platesc ca sa ma dau cind pot sa ma dau gratis? :wink: dar am uitat, in romania nu merita sa platesti "manopera" sau daca o platesti, te tocmesti ca tiganu' la piata, ca sigur te imbogatesti din asta. have fun.

12742564_1054382344612561_1356809788888293102_n.jpg.730b88f86f353519c19905fd27d9b3c0.jpg

Editat de air_wolf

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

rezolvat. se poate inchide.

oube_la: poate ne spui cit este ski pass-ul. si n-am specificat ca este inclus si monitorul de ski pentru copil si/sau pentru adult. si niste mincare, mic dejun, sandwich-uri pe pirtie + transport dimineata pina pe chalin cu microbuzele, ca sa ajungi printre primii sus si copii sa nu ajunga deja obositi pe pirtie + serile tematice... + ca notiunea de tabara poate nu-ti spune nimic, dar e cam ca in campionat: de ce sa platesc ca sa ma dau cind pot sa ma dau gratis? :wink: dar am uitat, in romania nu merita sa platesti "manopera" sau daca o platesti, te tocmesti ca tiganu' la piata, ca sigur te imbogatesti din asta. have fun.

[ATTACH=CONFIG]259215[/ATTACH]

Da stiu de tabara din 1984, oricum pe mine nu ma intereseaza eu am raspuns doar despre baieti unde si cum au fost in bansko

Land Rover 90- 3.9 V8

L.R.Discovery I V8

Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare