air_wolf Postat Februarie 2, 2016 Partajează Postat Februarie 2, 2016 din motive medicale (copil picior in ghips) sintem nevoiti sa renuntam la tabara de la bansko. Cazare masa complet 6-14.02 plus skipas 2 pers (1 adult+1 copil) si pt copil închiriat ski complet. tot pachetul la 650eur. pretul este deja redus. 0730109440 - Nicoleta The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Februarie 2, 2016 Partajează Postat Februarie 2, 2016 Re: tabara ski bansko 1 adult+1 copil/1 adult 6-14 din motive medicale (copil picior in ghips) sintem nevoiti sa renuntam la tabara de la bansko. Cazare masa complet 6-14.02 plus skipas 2 pers (1 adult+1 copil) si pt copil închiriat ski complet. tot pachetul la 650eur. pretul este deja redus. 0730109440 - Nicoleta vezi ca sunt baietii Vali Alexandroae,Razvanuta...si restul sa nu se supere ca nu ii enumar da sunt mai bine de 10 :) poate isi prelungeste careva sederea sau isi aduce copii pe acolo ...mai stii.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Februarie 6, 2016 Partajează Postat Februarie 6, 2016 Re: tabara ski bansko 1 adult+1 copil/1 adult 6-14 vezi ca sunt baietii Vali Alexandroae,Razvanuta...si restul sa nu se supere ca nu ii enumar da sunt mai bine de 10 :) poate isi prelungeste careva sederea sau isi aduce copii pe acolo ...mai stii.. Baieti care ai mentionat merg la bansko de cateva ani, si niciodata nu a costat nici macar jumate sa stai acolo o saptamana, va spun din experienta propia si buna cunoastere al situatia Pret cazare cu mic dejun 19€/zi/persoana sau aprox 28 cu all inclusive Detalii la: teddy house bansko Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Februarie 16, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2016 (editat) Re: tabara ski bansko 1 adult+1 copil/1 adult 6-14 rezolvat. se poate inchide. oube_la: poate ne spui cit este ski pass-ul. si n-am specificat ca este inclus si monitorul de ski pentru copil si/sau pentru adult. si niste mincare, mic dejun, sandwich-uri pe pirtie + transport dimineata pina pe chalin cu microbuzele, ca sa ajungi printre primii sus si copii sa nu ajunga deja obositi pe pirtie + serile tematice... + ca notiunea de tabara poate nu-ti spune nimic, dar e cam ca in campionat: de ce sa platesc ca sa ma dau cind pot sa ma dau gratis? :wink: dar am uitat, in romania nu merita sa platesti "manopera" sau daca o platesti, te tocmesti ca tiganu' la piata, ca sigur te imbogatesti din asta. have fun. Editat Februarie 16, 2016 de air_wolf The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Februarie 16, 2016 Partajează Postat Februarie 16, 2016 Re: tabara ski bansko 1 adult+1 copil/1 adult 6-14 rezolvat. se poate inchide. oube_la: poate ne spui cit este ski pass-ul. si n-am specificat ca este inclus si monitorul de ski pentru copil si/sau pentru adult. si niste mincare, mic dejun, sandwich-uri pe pirtie + transport dimineata pina pe chalin cu microbuzele, ca sa ajungi printre primii sus si copii sa nu ajunga deja obositi pe pirtie + serile tematice... + ca notiunea de tabara poate nu-ti spune nimic, dar e cam ca in campionat: de ce sa platesc ca sa ma dau cind pot sa ma dau gratis? :wink: dar am uitat, in romania nu merita sa platesti "manopera" sau daca o platesti, te tocmesti ca tiganu' la piata, ca sigur te imbogatesti din asta. have fun. [ATTACH=CONFIG]259215[/ATTACH] Da stiu de tabara din 1984, oricum pe mine nu ma intereseaza eu am raspuns doar despre baieti unde si cum au fost in bansko Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate