Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Aerisire punti si cutie de transfer

Doco

Postări Recomandate

Buna ziua, revin dupa multa vreme cu o intrebare pentru forumisti: a mai instalat cineva prelungiri (furtun/teava) pentru aerisitoarele de pe punti si cutia de pe transfer? Dupa ce am avut din nou aceeasi problema cu transferul, adica s-a distrus complet (puteam, macar sa-i verific uleiul, dar asta e, prostia mea), mi-a trecut si mie prin cap ca daca vreau sa fiu lenes in continuare, as putea sa-mi mut supapele de aerisire undeva mai la inaltime, ca sa nu ma mai trezesc cu uleiul marmelada. Daca a facut cineva, va rog trimiteti poze si cat mai multe detalii, vreau sa rezolv problema cat de urgent, pana sunt cu masina dezmembrata. Multumesc mult!

PS: cat de curand revin si cu un update la micul meu jurnal de pe forum, daca mai exista. N-am mai scris acolo mai nimic de mai bine de un an, si sper ca nu m-ati tot asteptat cu sufletul la gura in tot timpul asta :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Aerisire punti si cutie de transfer

Nu trebuie decat sa scoti capacele de la aerisitoare si sa tragi furtulele de aerisire in compartimentul motor ,snorkel sau unde vrei...

Ca si reductie poti folosii bucati de furtun mai gros care sa intre pe gatul de la aerisitoare,iar restul traseului il poti face cu furtun de aer de 8mm

Uite si un tutorial(e pt Jimny,dar nu prea conteaza)

http://www.danbp.org/w/Extending_the_breathers_of_the_Suzuki_Jimny

Editat de Dpopescu
Link spre comentariu

Ok, suna usor, si defapt acum am o punte pe care pot experimenta :p Ar fi bine sa gasesc un loc din care sa nu simt mirosul de ulei de dif, ca imi intoarce stomacul :))

Link spre comentariu

Ok, suna usor, si defapt acum am o punte pe care pot experimenta :p Ar fi bine sa gasesc un loc din care sa nu simt mirosul de ulei de dif, ca imi intoarce stomacul :))

chiar e usor...si nu o sa simti niciun miros :D

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare