Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

taxa inmatriculare Pajero 3, 2002

jordy_seba

Postări Recomandate

Salutare tuturor!

Am pus ochii pe un Pajero III di 2002,motor 2500,in doua portiere si mi-a ramas gandul la el.Problema e ca nu are platita taxa de prima inmatriculare. Stie careva cam cat ajunge ,ca sa nu ma bag singur in bucluc!Si rca -ul pe an (aproximativ,ca difera de la o firma la alta).

Multumesc mult si sa auzim numai de bine!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: taxa inmatriculare

Salutare tuturor!

Am pus ochii pe un Pajero III di 2002,motor 2500,in doua portiere si mi-a ramas gandul la el.Problema e ca nu are platita taxa de prima inmatriculare. Stie careva cam cat ajunge ,ca sa nu ma bag singur in bucluc!Si rca -ul pe an (aproximativ,ca difera de la o firma la alta).

Multumesc mult si sa auzim numai de bine!

turism sau utilitara? uite baga aici datele si alfi singur http://static.anaf.ro/static/10/Anaf/AsistentaContribuabili_r/calculator_taxe/taxa_timbru_2015.html

Natural Disaster Response Operations
Link spre comentariu

Re: taxa inmatriculare Pajero 3, 2002

Multumesc mult.Cred ca visul meu s-a spulberat.Taxa de inmatriculare e de 2500 euro. Daca ar fi utilitara taxa ar fi 130 euro.Dar la utilitara e mai scumpa rovignieta si asigurarea RCA.

Cred ca raman in continuare cu Vitara.

O zi buna sa aveti !!! :(

Link spre comentariu

rovigneta sigur e mai scumpa fata de autoturism; la mine e mai mult decat dubla, dar imi convine.

Pajero din 2007 3,2 diesel 4 usi autoturism vs autoutilitara

rovigneta 150 vs 460 lei

impozit 4600 vs 460lei

rca nu stiu vs 1000 lei

daca e utilitara oricum iesi in castig datorita impozitului.

Link spre comentariu

La motorul de 2.5 nu merită să fie N1, pentru că taxele cumulate sunt mai mari decât la autoturism. La 3.2 e altceva, merită N1 din cauza impozitului nesimțit.

La 2.5 merită doar dpdv al timbrului de mediu, dar apoi, taxele anuale sunt mai mari decât la autoturism.

Link spre comentariu

voi tot ziceti una -alta , da pe la impozite a trecut careva anul acesta? intreb pentru cam am auzit ca noul guvern ar fi abrogat marirea de impozit cu 100% pentru cilindree de peste 2000 cm3 si acum cica s-au injumatatit impozitele la motoare mari. Un prieten a fost sa isi plateasca la autoturism cu motor de 3000 cm3. Omul a plecat spre fisc cu 1800 lei in jeb cum era obisnuit sa fie ofranda zeilor pe an. Dar la ghiseu surpriza , tanti de acolo i-a zis ca ,, de acum e 900 lei,, cat a si platit. Si asta a fost povestea. Apoi tata zicea ca a aparut ceva si in monitorul oficial, dar sincer eu chiar nu am mai avut chef sa mai caut si asta. Oi vedea cand ma duc sa platesc daca e pe bune sau nu.

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

pt motor de 2,5 masina inmatriculata ca autoturism eu am platit :

-450 lei impozit (masina e inmatriculata la munte unde am eu cabana si e zona defavorizata deci este reducere de 50% )

-rovineta se plateste normal ca la autoturism

-asigurarea 830 lei/ an la ASIROM a fost cel mai ieftin

Timbrul de mediu tot am citit pe fb ca nu este legal si s-au castigat deja procese. PoatE cineva sa confirme?

daca vrei cu adevarat poti!
Link spre comentariu

Da, am vorbit si eu cu cineva chiar ieri, care se ocupa cu inmatriculari auto, si mi-a zis ca se va scoate in maxim 1 an de zile. Si la fel, ca deja s-au castigat 2 procese. Deci, este doar o chestiune de timp pana cand se va renunta la el, ca si in cazul celorlate taxe pe care acum statul le returneaza fara proces. Dar se va introduce o taxa de mediu anuala pentru toate masinile. O alta escrocherie guvernamentala, dar mai usor digerabila de pulime...

Link spre comentariu

taxa anuala ? adica sa zicem asa ca si un al doilea impozit . Ca va fi ca impozitul , nu conteaza ca umblii cu masina o data pe luna sau zilnic. Vei plati o suma fixa , indiferent ca folosesti mult sau putin. Si cine are taxa de poluare platita si nerecuperata ? Cu ala ce se intampla ? Va avea banii bagati aiurea si pe langa asta si cele 2 impozite ?

Natura si aventura

Link spre comentariu

Si cine a platit deja taxa de mediu?

poate se va merge pe principiul ca te mai f*** statul o data ( eu sunt in situatia data de tine )

Natura si aventura

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare