Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Canistre combustibil pentru offroad

stanley
 Share

Recommended Posts

Stie cineva cine aduce in Romania genul asta de canistre de combustibil ideale pentru expeditii offroad (se transporta perfect intr-un port bagaj pe acoperis, mult mai practice decat clasicul bidon din tabla de 20 l) ?

Apar pe site-ul lui best ride.ro, dar nu sunt disponibile de mai mult timp.

Pe net le-am gasit doar facute de firma americana ROTO-PAX (cu emblema din poza) si pe link-ul chinejilor de la aliexpress

rx-4g.jpg.1606af442ccf62dfdf8cc7443a4a75e5.jpg

Edited by stanley
Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi!

Re: Canistre combustibil pentru offroad

Am vazut aici la pretul de 500 de dirhami, par sanatoase pentru tinut IN masina, afara pot fi agatate de o creanga mai sanatoasa si gaurite.

Never stop exploring

...se transporta perfect intr-un port bagaj pe acoperis, mult mai practice decat clasicul bidon din tabla de 20 l

Tocmai ma intrebam cum se comporta sub actiunea razelor solare, cand am gasit avertismentul producatorului:

PLEASE NOTE: WHILE ROTOPAX STANDS BEHIND ALL PRODUCTS AND ANY FAILURE WE CAN NOT BE RESPONSIBLE FOR DAMAGE DUE TO FUEL LEAK. A LARGE NUMBER OF CUSTOMERS CARRY OUR FUEL PACKS ON TOP OF OFF ROAD VEHICLES WITHOUT ISSUE BUT THIS IS AT YOUR RISK. PLEASE ALWAYS REMEMBER TO VENT THE FUEL PACK ONCE PER DAY IF THE ELEVATION OR TEMPERATURE CHANGES SIGNIFICANTLY.

Sa cunosti, sa vrei - vei putea face !

Incearca pe la magazinele/importatorii de ATV-uri. Eu am vazut la cateva atv-uri si sunt dimensiunea pentru portbagajul din fata.

Singurul inconvenient este ca mai ales vara trebuie dezlegat de pe portbagaj, ridicat si desfacut dopul. Altfel te trezesti ca se umfla ziua si se "suge" noaptea.

Nissan Patrol Y60 2.8

Incearca pe la magazinele/importatorii de ATV-uri. Eu am vazut la cateva atv-uri si sunt dimensiunea pentru portbagajul din fata.

Singurul inconvenient este ca mai ales vara trebuie dezlegat de pe portbagaj, ridicat si desfacut dopul. Altfel te trezesti ca se umfla ziua si se "suge" noaptea.

La ATV-uri sunt mici, de max. 10 l.

Chestia cu aerisirea canistrei e valabila si la cele clasice din otel daca le tii vara puse sus in portbagaj.

Oricum, modelul asta din plastic special se preteaza perfect, datorita formei, de pus sus in porttbagaj, se poate ancora si nu zdrangane

Am mai gasit un model de 20 l la firma euro4x4parts din Franta cu o forma care permite ancorarea in portbagaj, costa cca 90 euro+transport in Romania, dar plata se poate face doar cu virament bancar in euro (nu si cu card visa) si atunci mai platesti la banca in plus 30+10 euro !

Se gasesc si mai mari. Depinde de model. A avut un prieten la atv de 20l.

Se pot comanda usor de aici:

http://www.moto4all.ro/accesorii/diverse/canistra-benzina-kolpin-624.html

https://www.atv-vanzari.ro/kolpin-rezervor-combustibil-1331

Sunt formidabili chinejii astia ! Se orienteaza si preiau din mers orice si cuceresc piata. Au modelele astea de 20 l facute pe baza celor de 15 l ale americanilor (ROTO-PAX sau KOLPIN) si in momentul asta nimeni din Romania nu are in stoc!

Acest "fenomen" chinezesc (asa cum era fenomenul japonez la inceputul anilor 60)

se poate descrie bine prin acel banc care circula prin anii 70 si care zicea asa:

"Cum va fi lumea in anul 2000 (ca atunci anul 2000 era departe !):

-In anul 2000 lumea va fi o imensa Uniune Sovietica, cu capitala la Washington, condusa de 2 chineji: Itzic si Strul"

Va spune ceva ???

http://fr.aliexpress.com/item/2013-NEW-MODEL-HHDPE-20L-FUEL-TANK-FOR-SUV-ATVs-UTV-FREE-SHIPPING/691398383.html?spm=2114.13010208

Asta e linkul cu produsul

Edited by stanley

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use