Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfat achzitie Range Rover Sport 2012

Andro

Postări Recomandate

Buna ziua,

As dori sa cumpar aceasta masina http://autovit.ro/anunt/land-rover-range-rover-sport-ID7GgcRZ.html. Am vazut anuntul, imi place masina, suna ok din prezentare si corecta pana am gasit alt anunt de la acelasi vanzator

http://autovit.ro/anunt/land-rover-range-rover-sport-ID7Gg873.html. Daca va uitati la pozele cu Cartea Service a masinii sunt identice numai ca pe una sunt trecuti numarul de km. Acum sunt putin derutat. Cateva sfaturi va rog?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Sfat achzitie Range Rover Sport 2012

Varianta alba: omul are doua masini si le vinde pe amandoua, si din greseala a pus aceesi poza cu cartea masinii la ambele.

Varianta neagra: e un tepar. Pana nu vorbesti cu el, nu cred ca iti poti da seama ce si cum.

Pentru ca are acest iz de alba/neagra, e cazul sa fi cu mare bagare de seama, mai ales daca cere vreun avans "pana rezolva el nu stiu ce" cu actele, masina, etc, etc...

Link spre comentariu

probabil din cauza ca sunt eu mai dezordonat: mi se pare ciudat ca anunturile sunt foarte asemanatoare.

textele or fi puse cu copy/paste si editate partile diferite, dar si pozele? aceeasi locatie, aceleasi unghiuri, aprox. in aceeasi ordine? :)

Link spre comentariu

Sunt 2 masini diferite...varianta alba ar fi ca vanzatorul le are pe ambele,varianta neagra ar fi ca e un tepar ce vinde poze si iluzii,nicidecum masini...:ha:

Se poate verifica masina la dealer,indiferent de unde a fost achizitionata...la masinile astea e mai greu decat la Dacia 1310 sa falsifici kilometrajul!:grin:

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu

Banuiesc ca este un revinzator.In garaj se mai vede parca un Focus cu numere de Brasov el fiind din Prahova,iar la bijuteriile asta doua a avut grija sa stearga numerele.

Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita.
Link spre comentariu

Salut. Daca vrei un sfat bun, iti pot oferi eu unul.

Cumpara o masina cu proprietar roman, de preferinta un om la locul lui, prim utilizator si proprietar si nu vreun cocalaro-marlan.

Sau, in banii astia, cumpara un Discovery 4 nou sau aproape nou. Va fi un RRS cu alta palarie, totul este aproape identic, daca nu chiar identic.

Sa dai aproximativ 33.000 sau 37.000 de euro pe o masina cu peste 100.000 de km nu este in regula, dar asta e o opinie personala.

Link spre comentariu

Salut

Pentru inceput poti pleca de aici:

http://www.vindecoder.net/?vin=SALLSAAG6DA769280&submit=Decode

la una din masini se vede seria si cu o suma mica de 1-2 lire poti afla istoricul fara sa te intalnesti cu el. Apoi dupa aceea treci la pasul 2.

Eu asa procedez si nu am dat gres. Poti sa-i ceri sa-ti trimita seria pentru cea de-a doua masina. Land roverul inregistreaza toate reviziile in baza de date indiferent de tara (asta daca a fost facut la dealer LR).

Daca puteam scoate barca din apa cu tico deveneam fanul lui
Link spre comentariu

cel mai bine te hotarasti la ce masina ramai.

2. ceri VIN. am vazut ca este tiriac leasing. Ele sunt listate peste tot in europa .

3. cauti dupa VIN tot istoricul costa in jur de 2-3 lire, platesti cu paypal

4. dupa aceea decizi ce-i mai bine si daca se merita sa o vezi.

Eu asa fac de fiecare data nu cred nici o poveste spusa de vanzator.

Partea proasta este ca VIN online nu arata daca a avut accident Arata doar ce s-a schimbat piese la revizie , proprietari, nr km, tarile unde au fost inregistrate.

Link spre comentariu

Sincer nu gasesc unde pot verifica VIN-ul. Am tot cautat pe likurile trimise si o verificare costa 19$ . Nu pot da cate 19 dolari la fiecare masina. Stie cineva un site safe si ok ca pret pentru verificare VIN?? Ce am gasit eu la plata trebuie sa platesc lunar vezi - Agree to Billing Terms and Terms of Service: Get 5 Day Full Access for $4.95. If you decide to cancel you will only be charged this amount. Otherwise you will be charged $19.95 every 1 Month. Cancel anytime. Chestia cu cancel anytime nu prea am incredere.

Link spre comentariu

Sincer nu gasesc unde pot verifica VIN-ul. Am tot cautat pe likurile trimise si o verificare costa 19$ . Nu pot da cate 19 dolari la fiecare masina. Stie cineva un site safe si ok ca pret pentru verificare VIN?? Ce am gasit eu la plata trebuie sa platesc lunar vezi - Agree to Billing Terms and Terms of Service: Get 5 Day Full Access for $4.95. If you decide to cancel you will only be charged this amount. Otherwise you will be charged $19.95 every 1 Month. Cancel anytime. Chestia cu cancel anytime nu prea am incredere.

http://uk.vin-info.com/

Link spre comentariu

http://uk.vin-info.com/order-reports

edit: am postat in acelas timp dar eu am fost mai lent:wink:

Editat de sierrafery

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

eu cred ca masinile trebuiesc vazute. Foto clar sunt facute in romania. Vezi cartea si apoi te hotarasti. Nu cred ca-i plasa.

Link spre comentariu

Am vorbit cu proprietarul si astept sa modifice seriile. Oricum deja nu imi place situatia . Tot incerc sa platesc cu Pay-Pal dar fara succes inca. Multumesc pentru sfaturi. Update - cea neagra sa vandut. Mai cautam.

Link spre comentariu

Am vorbit cu proprietarul si astept sa modifice seriile. Oricum deja nu imi place situatia . Tot incerc sa platesc cu Pay-Pal dar fara succes inca. Multumesc pentru sfaturi. Update - cea neagra sa vandut. Mai cautam.

trebuie sa fii mai practic.

Link spre comentariu

Tinand cont ca eu tocmai am facut o achizitie si am fost in cautarea de acelasi model pot sa-ti spun urmatoarele:

- inainte de toate trebuie sa vezi masina fizic, in poze toate arata bine

- trebuie sa o conduci, asculta-i motorul, vezi daca merge rotund, daca schimba fara snucituri, daca se aud zgomote suspecte de la suspensie cand treci peste denivelari etc

- verifica principalele functii ( suspensia pneumatica, sitemul 4x4, camerea marsarier, AC, comenzi scuane, stergatoare etc)

- dupa ce ai verificat tot ce crezi ca ai fi putut tu verifica si masina a fost ok programeaza un test la reprezentanta pentru a verifica Km si partea de mecanica.

Dupa toate aceste puncte decizia iti apartine.

Daca vanzatorul este de buna credinta si stie ce vinde va accepta fara ezitare toate punctele de mai sus.

http://range-rover-vogue.blogspot.ro/

Range Rover Autobiography, 3.6 L, 272 Cp

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare